• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülşen in günlüğü

Herseyguzelolacak38

Güven
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
3.975
10.197
498
Merhaba kızlar 28 yaşında 72 kiloda bir çocuk annesiyim.hedefim 1 ayda 10 kilo vermek . Benimle var mısınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte size şimdiki halimin fotosunu koyuyorum lütfen yorum yazın .. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401311373.118581.webp

Yarın diyetisyenimin daha önce verdiği patates diyetini yapacağım dizede anlatayım
Toplam olarak
3 dilim ekmek
3 tatlı kaşığı reçel
4 haşlanmış patates orta boy
4 haşlanmış yumurta
Bunları gün içinde tüketebilirsiniz
Ertesi gün ise makarna diyeti yapacağım yarın da makarna diyeti hakkında bilgilendiririm sizi..

Yok canım bıktım artık bu kilolardan doğum sonrası iyiydim 64e kadar düşmüştüm ama kullandığım antidepresanlar bu hale getirdi beni bana katılmak istersen sevinirim

Merhaba kızlar 28 yaşında 72 kiloda bir çocuk annesiyim.hedefim 1 ayda 10 kilo vermek . Benimle var mısınız?

Bir ayda 10 kilo vermek için çok çaba harcaman lazım az beslenmeli çok spor ve bol su içmelisin, ama az besinle bir ayı tamamlaman çok zor olabilir hedefini daha reel rakamlarla belirlemen gerek, fazlasını verirsen amenna:) ben de 3 gün önce başladım isveç diyetine ama bir günden sonra sıkıldım sabah aç karna yeşil kahve içiyorum o aşırı tok tutuyo zayıflatıcı etkisi var mı bilmiyorum saat 10 gibi enerjim azalıyo kahve içiyorum. Beni 12'ye kadar götürüyo, öğlen salata yapıyorum içeriğini kendim belirliyorum marul, haslanmış tavuk ya da haslanmış yumurta közlenmiş patlıcan/biber, yeşil zeytin vs özetle kalorisi yüksek olmayan sebzeleri keyfime göre birleştiriyorum, akşama da salata ya da 3 kaşık yoğurda çilek doğrayıp yiyorum sağlıklı mı değil tabiki ama rakamlardaki ani değişim ruh sağlığımı olumlu etkiliyo o yüzden bir süre böyle devam:) sonuca gelince 3 günde 2.950kg:)

Çok güzel vermişsin böyle devam edersen sen de bir ayda 10 kiloya yakın verirsin istersen yediklerini benimle paylaş

Çok güzel vermişsin böyle devam edersen sen de bir ayda 10 kiloya yakın verirsin istersen yediklerini benimle paylaş

10 kilo mümkün değil çok çok kilolu olmak gerek ki verilsin bizim kilolarımız için en fazla 5-6 diyorum zaten benim şu anda verdiğim de büyük ihtimalle sudur, bol su iç ben hiç sevmem ama içince faydasının olduğunu bilirim:) o zaman birbirimize destek olup verelim kilolarımızı:):) sabah 1 bardak bitki çayı içtim üstüne 2 bardak su şimdi kahve içicem

Bende bitki çatıştılar başladım sabah biraz önce 2 yumurta ve 1 dilim ekmek yedim bol su içmek konusuna gelince bende en fazla 1 lt içebilirsin bu arada hangi şehirde yaşıyorsun ben kayseri

72 kilo muu.Sanırım boyunuz da pek kısa değil.Çünkü fotoğrafta 72 göstermiyorsunuz..Ben 1.50 yim 72 olsam topaç gibi olurum sanırım :)) Ben de diyetteyim şuan, son zamanda her gördüğüm tarif deneme hevesiyle hamur işlerine ağırlık verdim biraz..4-5 kilo vermem lazım..Ahh Ah bir de düğünüm var agustosta , biraz geç dank etti bana ama :)

Bence şu görünen kilonuz için bir ayda on kilo vermeniz çok fazla..Hadi iki iki buçuk deseniz tamam..Çünkü bir hırsla yoğun bir diyet programına gireceksiniz..On kilo verdiniz diyelim..Sonra nasılsa kilo verdim deyip biraz rahatlama evresi olacak.Bu sebepten verdiğinizi tekrar alabilirsiniz..Ama biraz sabırla zamana yayarsanız bence çok daha sağlıklı olur siizn için..Ben de 2 ayda 4 kilo vermeye çalışıcam..İnşallah başarırız :)

İnşallah başarırız ama benim bekleyecek sabrım kalmadı artık 1 ayda 10 kilo vermek zorundayım boyum uzun değil 160 cm yim siz kaç kilosunuz düğüne daha zaman varmış kasmasan 5 kilo verirsin önmeli olan rahat olmak

İnşallah başarırız ama benim bekleyecek sabrım kalmadı artık 1 ayda 10 kilo vermek zorundayım boyum uzun değil 160 cm yim siz kaç kilosunuz düğüne daha zaman varmış kasmasan 5 kilo verirsin önmeli olan rahat olmak

Zorundayım derken, kendinizi iyi hissetmiyorsunuz diye mi yoksa herhangi bir özel gün falan mı var? 51 kiloyum ben de ama boy 1.50 olunca hoş görünmüyor..Aşırı rahatsız edici değil belki dışardan bakıldığında ama ben hep 47 48 lerde gezdim, boy kısa oldugundan bu kilo beni rahatsız ediyor.

Zorundayım derken, kendinizi iyi hissetmiyorsunuz diye mi yoksa herhangi bir özel gün falan mı var? 51 kiloyum ben de ama boy 1.50 olunca hoş görünmüyor..Aşırı rahatsız edici değil belki dışardan bakıldığında ama ben hep 47 48 lerde gezdim, boy kısa oldugundan bu kilo beni rahatsız ediyor.

Evet iyi hissetmiyorum çünkü hiçbir kıyafetime giremiyorum daha önce small beden giyerken şuan large giyiyorum kilo vermek psikololojimi daha ii yapacak

Evet kızlar tekrar merhaba bugün patates diyeti yaptım 4 patates 4 yumurta 3 dilim ekmek yiyerek günü bitiriyorum yarın ise makarna diyeti yapıyorum

Peki nasıl bu makarna diyeti derseniz hadi okumaya devam edin

Tüm gün boyunca dilediğiniz 6 tane meyve ve 2 tabak makarna yiyorsunuz . Bakalım sonuç ne olacak

Back
X