Gülüm diyen patron

yaseminyasmin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
41
7
1
27
merhaba 10 gündür bir iş yerinde çalışmaya başladım. patronun yeğeni olan bir diğer kız var yanımda çalışan ona canım diyo ama bugün bir konuda kalabalık ortamda patronumla ben konuşurken patronum gözlerimin içine bakarak konuya atıf yaparak söyle canım ne oldu gülüm dedi. Bu beni rahatsız etti. Bugüne kadar bir yanlışını bakışını görmedim ama ilk geldiğimde bana abla falan derdi artık demiyor ve Sürekli çalışma saatlerimizi uzatıyor. Bizim de evimiz başka işlerimiz var bu kadar saat kalamayız dediğim zaman da bana bakıp şöyle diyor ‘ ben de yaşamak istiyorum benim eşim uzak benim de nefsim var işte ben de sarılmak istiyorum aileme benim de ihtiyacım var vs kelimeler kullanıyor oysa ki biz sarılmaktan bahsetmiyoruz ama lafı buraya çekiyor neyse çözemedim..

Ooo abartmayalım diyelim ama o sarılmak istiyorum falan yanlış bence mesafeni korumaya calis, pek iyi bulmadım bu kişiyi.
Benim için söylemedi . Ben evliyim ve çalışma saatimi uzattı ben de dedim ki evliyim eşim var evim var yemek yapmam lazım falan dedim o da bana dedi ki benim de eşim var uzakta benim de nefsim var ama çalışıyorum mecburen ben de sarılmak istiyorum benim de nefsim var vs dedi

Hitap şekli, sarılmak istiyorum vs. gibi söylemleri sizce normal mi? Bence değil.
Sarılmak istiyorum derken benim için söylemedi . Benim çalışma saatlerimi uzattı ben de sitem ettim çünkü evliyim yemek yapmam lazım dedim o da dedi ki ben de evliyim eşim uzakta benim de nefsim var bilmem sarılmak istiyorum falan dedi yani eşi için söyledi

Yeni bir iş bulup ayrılın, en hayırlısı bu olacak gibi.

Eşim uzakta canım bir şeyler yaşamak istiyor diyerek sinyal vermiş işte. Durum bu
Bunu 2 oldu söylüyor . Evliyim eşim uzak benim de nefsim var ama gece gündüz çalışıyorum diyor yani ilk söylediğinde dedim ki demek ki hayatın çabasından söz ediyor sandım. Ama ben evli bir insanım patronum çalışma saatlerimi uzattı ben de evliyim dedim yemek yapmam lazım dedim o anlamda söyledim patronum ise nefis sarılmak falan aklına bunlar geldi .

Nefsim var cümlesi bile abes. Patronum yok ama üstlerim var, hiçbiriyle şu muhabbetler geçmedi, herkes gayet mesafeli. Bence doğrusu da bu. Elin adamı elin kadınına benim de nefsim var diyememeli.

Tamam işte nefsim var canım eşim karım uzakta seninle birşeyler yaşamak istiyorum diyor. Ayrıl o işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…