Gülüm diyen patron

Hayır mesaide kalabalık kalıyoruz herkesin saati uzuyor tek benim değil
tamam da calisan yegeni vs
bak nefis mefis neler demis yegenine ve yanindaki adami acil birseye gonderir basbasa kalirsiniz.
bence cok tekin birine benzemedi
malesef patronlardan serefsiz cok.
benim de dahil olmaktan cok zevk aldigim bir proje vardi. projenin yürütücüsü de inanilmaz iyi(!) bir adamdi. benim patronum ve bu en tepedeki birkac kisiyle toplanti yapılmıştı, benim patronum da arkadasim ayni zamanda beraber birseyler icmisligimiz var. karistirici yokmus cayin istedi benden ki odada en onemsiz is sahibi bendim yani ne olacak. bu yürütücü bundan bile rahatsiz olup "yengenc hanim da lazim bu toplantiya, karistirici surada" diye adami bozmustu. boyle iyi tatli nazik (!) bir adamdi. hatta bisikletim kirildi diye kapimin önüne kadar tasimisti otobuste sürünmeyeyim diye. evliydi ve cocugunu sık sık getirirdi, bazen is bilgisayarindan oyun oynardim cocukla:)
proje bittikten sonra bana mesaj atti ben de proje bitti ben bosta kaldim diye is teklif edecek falan sandim cevap attim sonra "senin gülüşün olmadan calismak cok zor alismisiz gamzelerine" falan dedi

midemi bulandirdi pislik adam
ki bu hic gostermeden, aylarca kendini belli etmeden asıldi. seninki daha ilk haftadan belli etmis. devami mutlaka daha kotuye gider - benzer cok hikaye duydum esimden dostumdan

Eşim sık sık yokluyor beni almaya falan geliyo bence cesaret edemez

Eşim bazen beni almaya geliyor iş yerine eşime yüz vermiyor diğerlerinin eşi geldiğinde baya hal hatır soruyor
Ne duymak istiyorsunuz, bunca kişi normal değil diyor ayrılın işten bitsin gitsin, adam size göz koymuş işte eşine niye yüz versin?

Eşim bazen beni almaya geliyor iş yerine eşime yüz vermiyor diğerlerinin eşi geldiğinde baya hal hatır soruyor
Eşine yüz vermiyor diğerlerinin eşlerine hal hatır soruyor
Sana eşim uzakta nefsim var diyor sarılayım rahatlayyim diyor

Demek ki sana İLGİSİ VAR
Gerçekten anlamıyor musunuz

Kaç ordan

Eşim sık sık yokluyor beni almaya falan geliyo bence cesaret edemez
Yahu cesaret edemese bile sana o gözle bakıyor fiziğini falan süzüyordur ne iğrenç bir durum. Seni tek başına çağırıp ihtiyaçlarım var demiştim, bana çekici geliyorsun dese ne yapacaksın mesela.

Bilmem ben abartıyor muyum hayatın akışında olabilecek şeyler mi acaba diye düşündüm
Yooo hayatın akışına uygun değil. Benimde çalışma hayatım oldu hatta patronla mesaiye kaldığım ,ikimizin olduğu zamanlarda oldu ,bırak canım demeyi o mesafe hiç geçilmedi.Ben sizin yerinizde olsam başka iş bakardım,adamın artık diline vurmuş sıkıntı.....

İşvereniniz size doğru yada gökte uçan dişi sineye bile koşuyor

Yahu cesaret edemese bile sana o gözle bakıyor fiziğini falan süzüyordur ne iğrenç bir durum. Seni tek başına çağırıp ihtiyaçlarım var demiştim, bana çekici geliyorsun dese ne yapacaksın mesela.
İşe başladığım ilk zamanlar iş yerini ben açıyordum o da bir saat sonra geliyordu. Sonrasında 1 saat birlikte yalnız çalışıyorduk ama yanlış bir durum görmedim . Ama her yerde kamera vs var başka ortakları da var 1 saat yalnız kalıyordum sonra diğer arkadaşlar geliyordu vs

Biz de yalnız kaldık ama ters bir durum görmedim . Her yerde kamera var başka ortakları var iş yerinin vs

Siz bilirsiniz ben uyarımı yaptım ve bu lafları öylesine söylemiyorum. İş ortamlarında böyle durumlara maruz kalmış arkadaşlarımın deneyimlerinden yola çıkarak konuştum

Sevgili stemina, ne dersen de konu sahibi cümleye ama diye başlayıp bir sorun olmadığını söyleyecek. O işten de asla ayrılmayacak.

Biz de yalnız kaldık ama ters bir durum görmedim . Her yerde kamera var başka ortakları var iş yerinin vs
O zaman bu konuyu neden açtın? Sana gülüm balım nefsim sarılma gibi tacize varacak şeyler söyleyen adamın davranışı normal mi diyorsun, insanlar yok normal değil diyor ve sen ama diyerek adamın iğrenç tavırlarını normalleştirmeye çalışıyorsun. Eee sorun ne o zaman?

Yaw madem eminsiniz neden konu açtınız?

Ne ablası ne bacısı ne gülümü hanım diyecek ya terbiyesizlik

Sapığım diye bağırmış adam. Çalışmak için başka bir yer bulun. Hç normal değil konuşmaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…