- 1 Şubat 2021
- 1.367
- 5.675
- 108
- Konu Sahibi yaseminyasmin
-
Bu nasıl bi patron yahu. Düşük seviye Mahalle kuaföründe mi işe başladın ?merhaba 10 gündür bir iş yerinde çalışmaya başladım. patronun yeğeni olan bir diğer kız var yanımda çalışan ona canım diyo ama bugün bir konuda kalabalık ortamda patronumla ben konuşurken patronum gözlerimin içine bakarak konuya atıf yaparak söyle canım ne oldu gülüm dedi. Bu beni rahatsız etti. Bugüne kadar bir yanlışını bakışını görmedim ama ilk geldiğimde bana abla falan derdi artık demiyor ve Sürekli çalışma saatlerimizi uzatıyor. Bizim de evimiz başka işlerimiz var bu kadar saat kalamayız dediğim zaman da bana bakıp şöyle diyor ‘ ben de yaşamak istiyorum benim eşim uzak benim de nefsim var işte ben de sarılmak istiyorum aileme benim de ihtiyacım var vs kelimeler kullanıyor oysa ki biz sarılmaktan bahsetmiyoruz ama lafı buraya çekiyor neyse çözemedim..
Adam açık açık niyetini belli etmiş.Kalmayin orda.merhaba 10 gündür bir iş yerinde çalışmaya başladım. patronun yeğeni olan bir diğer kız var yanımda çalışan ona canım diyo ama bugün bir konuda kalabalık ortamda patronumla ben konuşurken patronum gözlerimin içine bakarak konuya atıf yaparak söyle canım ne oldu gülüm dedi. Bu beni rahatsız etti. Bugüne kadar bir yanlışını bakışını görmedim ama ilk geldiğimde bana abla falan derdi artık demiyor ve Sürekli çalışma saatlerimizi uzatıyor. Bizim de evimiz başka işlerimiz var bu kadar saat kalamayız dediğim zaman da bana bakıp şöyle diyor ‘ ben de yaşamak istiyorum benim eşim uzak benim de nefsim var işte ben de sarılmak istiyorum aileme benim de ihtiyacım var vs kelimeler kullanıyor oysa ki biz sarılmaktan bahsetmiyoruz ama lafı buraya çekiyor neyse çözemedim..
Vayy sapık.merhaba 10 gündür bir iş yerinde çalışmaya başladım. patronun yeğeni olan bir diğer kız var yanımda çalışan ona canım diyo ama bugün bir konuda kalabalık ortamda patronumla ben konuşurken patronum gözlerimin içine bakarak konuya atıf yaparak söyle canım ne oldu gülüm dedi. Bu beni rahatsız etti. Bugüne kadar bir yanlışını bakışını görmedim ama ilk geldiğimde bana abla falan derdi artık demiyor ve Sürekli çalışma saatlerimizi uzatıyor. Bizim de evimiz başka işlerimiz var bu kadar saat kalamayız dediğim zaman da bana bakıp şöyle diyor ‘ ben de yaşamak istiyorum benim eşim uzak benim de nefsim var işte ben de sarılmak istiyorum aileme benim de ihtiyacım var vs kelimeler kullanıyor oysa ki biz sarılmaktan bahsetmiyoruz ama lafı buraya çekiyor neyse çözemedim..
Saati bahane edip çıkacağımLafın tamamı aptala denir kızlar.... Hebele hübele hik mik ama lama fghfghgh
Daha sana sarktigini anlayamiyorsun, yatağa atsa kan vermeye gittik dersin
Saati bahane edip çıkacağımAdam açık açık niyetini belli etmiş.Kalmayin orda.
KoptumGülüm sen çok art niyetlisin adam sana karısının yanında olmadığından ve ihtiyaçları olduğundan bahsetmiş ama adam yalnız ya ondan ihtiyaçlarından bahsetmiş ama sen zaten daha öncesinde onunla tek çalıştığında sorun oluşturacak bir davranışı olmadı zaten. Canım hem sen eve erken gidince eşine yemek yapacaksın belki aranızda bir şeyler geçecek adamın karısı uzaktaymış bak yemek yapanı yokmuş sarılanı yokmuş sevişeni yokmuş biraz empati kur adam sana empati kurman için gayet açık anlatmış. Nereye öyle erken gidiyorsun olan var olmayan var, biraz empati. Hem senin kocan geldiğinde yüz vermek istemeyebilir muhatap olmak istemeyebilir hem zorunda mı diğerlerinin kocası geldiğinde konuşuyormuş ama onunda nefsi var ne yapsın canım
-ironi içerir-
Saati bahane edip çıkacağımNe duymak istiyorsunuz, bunca kişi normal değil diyor ayrılın işten bitsin gitsin, adam size göz koymuş işte eşine niye yüz versin?
Saati bahane edip çıkacağımBir de işten ayrılmazsan ben ona sinyal vermiştim o da demek ki bundan huzursuz olmadı ki yanımda devam ediyor olarak düşünecek. Adımlarını sıklaştıracak benden söylemesi
Kadın hayır dese bile onu naz yaptı olarak anlayan iğrenç erkekler var
Gerçekten çıkın hiç gerek yok. Adım atmaya cesaret edemese bile size o gözle bakıyor. Süzüp duracak. İğrenç bir durumSaati bahane edip çıkacağım
TamamSaati bahane edip çıkacağım
Kesinlikle ayrılın ordan başınız ağrımasın sonra.Saati bahane edip çıkacağım
İnşallah saatini düzeltirim falan demez sonra ne diyeceğimi bilememKesinlikle ayrılın ordan başınız ağrımasın sonra.
Emin olmadan rahatsız olduğumu dile getirmek istemedim çünkü dedim kötü niyeti yoksa bu sefer de sanki ben ona karşı bunları hissediyorum da ne söylese yanlış anlıyorum gibi düşünmesinden korktumRahatsız oluyor isen bunu açıkça söylemelisin canım.
dediğim gibi eğer rahatsızlık hissedersen, hal ve hareketleri seni irite ederse söylemelisin. Belki de ağzına pelesenk olmuştur alışkanlık :)))Emin olmadan rahatsız olduğumu dile getirmek istemedim çünkü dedim kötü niyeti yoksa bu sefer de sanki ben ona karşı bunları hissediyorum da ne söylese yanlış anlıyorum gibi düşünmesinden korktum
Dese de yok ben ayrılmak istiyorum diyin açıklama yapmak zorunda değilsiniz.İnşallah saatini düzeltirim falan demez sonra ne diyeceğimi bilemem
"Eşim izin vermiyor önce izin verdi ama sonra fikrini değiştirmiş" dersinİnşallah saatini düzeltirim falan demez sonra ne diyeceğimi bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?