- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
eşinizin her olaya sizi dahil etmesi elbet hoş gibi görünebilir ama ben biraz abartı buldum..
eski konularınızı bilmediğim için belki de tuhaf gelmiştir..
fakat eşiniz her fırsatta annesinin gözüne sokarcasına sizin hakkınızda konuşursa, kadıncağızın seveceği varsa da sizi sevmez gibi..
eşiniz daha çok ortalığı kızıştırmak, annesini bozmak istemiş ve resmen sizi kullanmış..
karım bana çok iyi bakar, karımı da korusun Allah, karım on numara.. bunlara gerek yokmuş ki...
bahsettiğim gibi eski konularınızı bilmiyorum.. kayınvalidenizle problemleriniz başka başka şeylerse amenna...
Fakat doğuda görev yapan bir evlada Allah seni korusun yavrum dendiğinde..
Amin ana Allah hepimizi korusun demesi daha makul bana göre..
ama amin karımı da korusun Allah diye sizi olaya dahil etmesi sadece laf sokma çabası ve hoş durmamış.
ve sizde sırf laf sokuyor diye mutluysanız ne denilebilir ki mutluluğunuz sonsuz olsun.. .
Rabbim daim etsin..
ESimin annesi sürekli kendisiyle beni kiyaslama icinde.
Bana benim gozlerim seninkinden güzel bile dedi.
Onlarda kaldigimiz bir gece bizimle ayni odada yatmak istedi hastayim oglum diyerek. Hatta gecenin beşinde sessizce girdi odamiza.battaniyesini almis gecmis kanepeye. Ben uyandim ama esim uyuyordu.
Bende esime sizin dusuncelerinizi ilettim kendi dusuncemmis gibi :)
Ben onun dilinden iyi anlarim . Yerini baska türlü bilmeyecek. sen karisma dedi bana
eşinizin her olaya sizi dahil etmesi elbet hoş gibi görünebilir ama ben biraz abartı buldum..
eski konularınızı bilmediğim için belki de tuhaf gelmiştir..
fakat eşiniz her fırsatta annesinin gözüne sokarcasına sizin hakkınızda konuşursa, kadıncağızın seveceği varsa da sizi sevmez gibi..
eşiniz daha çok ortalığı kızıştırmak, annesini bozmak istemiş ve resmen sizi kullanmış..
karım bana çok iyi bakar, karımı da korusun Allah, karım on numara.. bunlara gerek yokmuş ki...
bahsettiğim gibi eski konularınızı bilmiyorum.. kayınvalidenizle problemleriniz başka başka şeylerse amenna...
Fakat doğuda görev yapan bir evlada Allah seni korusun yavrum dendiğinde..
Amin ana Allah hepimizi korusun demesi daha makul bana göre..
ama amin karımı da korusun Allah diye sizi olaya dahil etmesi sadece laf sokma çabası ve hoş durmamış.
ve sizde sırf laf sokuyor diye mutluysanız ne denilebilir ki mutluluğunuz sonsuz olsun.. .
Rabbim daim etsin..
konu sahibi levanessa hanım diye biliyordum...
ikinci üyeliğiniz mi var? yoksa ben mi yanlış yormaktayım?
önce buna bir açıklık getirsek ?
konu sahibi levanessa hanım diye biliyordum...
ikinci üyeliğiniz mi var? yoksa ben mi yanlış yormaktayım?
önce buna bir açıklık getirsek ?
Evet, buna bi açıklık getirsek? ????
Çoğu zaman burada kimseye anlatamadigim seyleri sizlere anlattim, döktüm icimi.. kirginliklarimi , ofkelerimi paylastiniz.. e yaşadıgim ufak komik anlari , sevinclerimi de yazmazsam olmazdi
Ben esimin ailesinin yaptiklarini gorememesinden dolayı neredeyse bosanma noktasina gelmis biriydim..
Cok agladim.. cok..
Iki sene sürdü esimin gercegi gormesi..
Cok aciktan bir hata yaptilar.. esimde gozleriyle gördü benim masumiyetimi..
Şu anda esim tamamen benim yanimda. Cok şükür Allah a..
Belki esiyle bu tarz sorunlari yasayan arkadaşlar varsa onlara da umut olsun..
Dün aksam kv esimi ariyor. Konusmalari tam metniyle yaziyorum:
(Biz sirnakta gorev yapiyoruz)
Kv: ogluuuummmm haberlerde gordum yine olaylar cikmis orada. Allah seni korusun ogluuuummm sana bisey olmasin ayagina tas degmesin
EŞIM_: Sagol ana Allah benim karımi da korusun.
Kv : hii . Ee napiyosunuz nerdesiniz oğlum
EŞIM: evdeyiz ana
Kv: dışarı cikalim demiyor mu o ?
Esim; nereye cikacagiz evdeyiz ana . Karım bana yemek hazirliyor. Sagolsun bana cok iyi bakıyor.
Kv: sana benim gibi kimse bakamaz oğlum.
Eşim: vallahi gayet iyi bakiyor ana) hem çalışıyor da biliyorsun yetisiyor herseye. Benim karım on numara .
Kv: hiii. Babana hediye saat mi almis o?
Eşim: evet babama hediye aldi.
Kv: hii. Kendine iyi bak oglum .. bla bla blagerisi malum Allah a emanet ol oglum.
Yalniz dualarin hicbirinde ben yokum:))
Hep oglu :))
BUndan sonrasi onemli artik benim için.
ESimin annesi sürekli kendisiyle beni kiyaslama icinde.
Bana benim gozlerim seninkinden güzel bile dedi.
Onlarda kaldigimiz bir gece bizimle ayni odada yatmak istedi hastayim oglum diyerek. Hatta gecenin beşinde sessizce girdi odamiza.battaniyesini almis gecmis kanepeye. Ben uyandim ama esim uyuyordu.
Sabahta ilk sorusu banyo yapacaksindir sen simdi girmissindir oglumun koynuna dedi..
Bende esime sizin dusuncelerinizi ilettim kendi dusuncemmis gibi :)
Ben onun dilinden iyi anlarim . Yerini baska türlü bilmeyecek. sen karisma dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?