gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Evet canim bekliyim ben biraz daha.. sen napiyosun dertlerimle bogdum yine
Yok kuzum olur mu oyle sey sakın duymiyim bir daha ne sıkması aşk olsun :) ben de bugün ya etleşirse ozmn a kdr da ilişkiye giremezsek diye düşünüyordum hep ama zor bile olsa ilişkiye girmek zorlama oldukça oraya kanar heralde dimi

Canim bence kanar yani mutlaka kayganlastriciyi bol sürünce bi sekilde girio zor olsa da.. bi iki dikis yirtiliyo ilkinde iste gerisi seninkinin ne kadar tuttuguna bagli.. benim dokularim cabuk iyilesio bunu iyilesme surecinde de anlamistim ben diyorumya ben o kadar dikkat etmesim die.. keske daha gec diktirseymisim ben ama siz benimle bir degilsiniz herkeste böyle olmuyo. Sen korkma Allahin izniyle olur kanaman

İnş kuzum sen de içini ferah tut

açılır bence normal et parçası da açılır ki telaş yapma bence

Ah be kuzum bitmek bilöeyen çilemiz varmış baksana dikimi ayrı dert kanaması ayrı dert bide açılması çoktı başımıza vala korkmadım değil kuzum hatta bu yüzden daha mı geç yapsam diyorum bende daha düğün fln belli değil benimde yaparsam en fazla 1.5 yıl beklemem lazım. Sakaryanın söylediklerini hatırlıyorum ama dediğin gbi o açtırmadı hamilede kalmıştı inşallah bi problem çıkmaz açılır bence bakire birine göre daha zaman alır ama açılır bence esta hanımda öyle demiş zaten sıkma canını bira daha bekle. Bide sürekli ilişkiye girmiyosanız eger onunda etkisi vardır

Evet canim sürekli giremiyoruz malum ayni evde yasamayinca.. canim bu bence benim fazla tuttu esra hanim dedi bazilarinin fazla tutuo die herkesin bir olmaz benim ustunden cok da gecmemisti ama iste 4 ay olmustu galiba bildigin sanki yillar gecmis gibi olmus. Sizinki de benim gibi olcak die bisey yok yani canim sen telas yapma icim rahat etmez diosan varmis bi bucuk senen bekle biraz daha bence.. 5 dklik is zaten

sizce kontrole gideyim mi ikinci ayımda yoksa kalsın mı siz olsanız ne yapardınız ben tutmamışsa kötü haber alırım diye gitmek istemiyorum hiç ne tavsiye edersiniz
Senin ne kdr oldu cnm kontrole gitmeden olur mu hiç endişe etme ben de kesin tutmadı ne yapcam diye alternatif yollar düşünerek gittim ama iyi haber alacaksın inş

Kuzum canom msj atti simdi geldim kuzum depresyonumu yasiyorum kendi kendime ondan girmedim hic napiyosun kuzum nasilsin
Canim sen nerdesin napiyosun merak ettim iyiyim cok sukur napalim ayni devam :)
sizce kontrole gideyim mi ikinci ayımda yoksa kalsın mı siz olsanız ne yapardınız ben tutmamışsa kötü haber alırım diye gitmek istemiyorum hiç ne tavsiye edersiniz
Git tabiki kontrole canim zaten %99 tutmustur görürsün

Kuzum canom msj atti simdi geldim kuzum depresyonumu yasiyorum kendi kendime ondan girmedim hic napiyosun kuzum nasilsin
Sen niye depresyondasın kuzum ya yapma artık kendine bunu. Dışarı çık hava al biraz arkadaşlarınla görüş zor biliyorum içinden de gelmiyor ama yapmak zorundayız

Haklısın canım sende sıkıntı yapma açılır inşallah Düzenli bi şekilde yaparsanız bi problem kalmaz bence

Sen niye depresyondasın kuzum ya yapma artık kendine bunu. Dışarı çık hava al biraz arkadaşlarınla görüş zor biliyorum içinden de gelmiyor ama yapmak zorundayız
Hic bisey icimden gelmiyo bi canomla bulusuyorum gorusuyorum o beni anliyo cnku bugunde kendimi temizlige verdimiste bulamiyorum kafayi yiycem iskur egitim kurslari zamanida gecmis of of

İyiyim canim ya dun canomla bulustuk o msj atti haber verdi temizlik yapyrm simdi moralin nasil
Kuzum hazirliklar nasil gidiyo
Napim kuzum bende tezin son asamalari insallah bitcek bi iki haftaya bu cile.. su tez bitsin yogun bi sekilde kosturcam esyalari falan yavastan aliyoruz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…