gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar bozulmuş yani tutmamış olsa kırmızı olur kan değil mı bende bugün yoğun değil sms kahverengi akıntı oldu tencere kaldırmıştım ondan mı oldu ki diye korktum
Yok canim ya ne tenceresi. Ben 5 kiloluk su tasidim mecbur iki uc kere merdiven cikarak bide o cok cok agir kaldrip zorlucaksinki anca öyle zarari olur

Koku yok cnm. Her zamanki gibi değil. Aniden geliyor bildiğin su bazende bebekler kusar ya onun gibi. Normalki akıntı az gelir benim bu fazla geliyo ondan korktum. Dr a mesaj attim ama iyileşme sırasında normalmiş
Bende de cok oluodu o dedigin ozellikle oksururken falan sanki afedersin idarimi yaptim sanirsin o derece aniden geliodu

Kızlar bozulmuş yani tutmamış olsa kırmızı olur kan değil mı bende bugün yoğun değil sms kahverengi akıntı oldu tencere kaldırmıştım ondan mı oldu ki diye korktum

ya ben de kaldırdım laptopu kaldırdım mesela işim vardı tencere de kaldırdım inşallah birşey olmaz hiç kaldırmamak gerek dimi

Canim sen mi gitmistin izmirde alihanogluydu doktorun adini hatrlamiyorum T TatliDusler355 bende yakinim su an izmire mi gitsem bi kontrole acarsa actrrm cunku manolya da 6 gunlukken mecbur iliskiye girmis ben 6 gub idare edebilirim.. ama aileme ne diyip gitcem

Canım aynen ve çok rahat bulabileceğin biyerde muayene ücreti 250 tl alıyor ve işlem olacaksa o muayene ücretinide o işleme dahil ediyor

Yok canim ya ne tenceresi. Ben 5 kiloluk su tasidim mecbur iki uc kere merdiven cikarak bide o cok cok agir kaldrip zorlucaksinki anca öyle zarari olur
Cnm bencede bende ağır kaldırıyorum mecburen bazen o kadardan bisey olacağını sanmıyorum yani hiç bisey yapmadan duramıyoruz ki hayat devam ediyo. Bugün bende ilk defa namazı deneyim dedim kıldım da ama sehpa ile kildim yani ilk sevdeyi denediğimde yere doğru eğilirken yırtıldı sandım resmen öyle bi acı olmayacak dedim sehpa koydum inş bisey olmaz

tezini bahane edip gidebilirisin onunla ilgili birşey

kuzu bende namaz kılıyorum ama yalnızca ayakta secde olarakta ayaktayken hafif başımı eğip ellerimi secde yapar gibi yapıyorum Rabbim affetsin :.(

Kizlar Allah askina bana takma kirpik söyleyin ya. Watsonstakileri taktim yapmacik durdu ve gozum kucucuk kaldi takinca.. böyle gelinlere takiolar fotolarda harika duruo ne o kirpigin markasi bulamiyorum ya.
Mac falan güzel diolar ama onca parayi verip memnun kalmazsam kahrolurum

tezini bahane edip gidebilirisin onunla ilgili birşey
Eşim de gelmeye kalkabilir yakin bize izmir beraber gidelim hem gezeriz falan der anca iste diplomami almaya trabzon tarafina giderkn izmir ustunden gidiyorum demem lazim ona da kimse inanmaz dur bi konusuyum bakim mustafa alihanoglu daha uygun ucret teklif ederse ne gitcem trabzondakine 1000 tl vercem

Trabzona bak ya fahiş fiyatlar resmen çok kısacık bir işlem için inşallah yolunu bulursun canım

Tencere doluydu canım ondan panikledim ağırdı yani bisey olmaz inşallah diken üstündeyim
ya ben de kaldırdım laptopu kaldırdım mesela işim vardı tencere de kaldırdım inşallah birşey olmaz hiç kaldırmamak gerek dimi
Hiç kaldırmamak mümkün değil ki mecbur yapıyoruz biseyler ağır kaldırmamak lazimmis
Kızlar bende biletimi aldım salı günü diyorum dua edin banada sıkıntı olmadan döneyim bir tek ben mi bu kadar telaş yapıyorum acaba
Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…