- 24 Ocak 2019
- 306
- 569
- 18
- 33
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.861
Yanı hiç iyi olmadi bu haber peki diğer havalimanı nerdekiKızlar babam nisana istanbula ucak bileti almıştı mesaj gelmiş taşınıyor biletinizi değiştirin diye yani taşınması çok yakım haberiniz olsun :)
Bilmiyorum canıım ama sabiha gökcen calısıyormuş oraya taşıyın biletinizi demişYanı hiç iyi olmadi bu haber peki diğer havalimanı nerdeki
Yanı hiç iyi olmadi bu haber peki diğer havalimanı nerdeki
Oranın uçakları çok uygundu ben alırken ama uzak diye sırf ataturke giden uçaktan aldım. Yinede araştırmıştım kadıköye gidip ordan metrobusle incirliye gidiliyo galibaBilmiyorum canıım ama sabiha gökcen calısıyormuş oraya taşıyın biletinizi demiş
Bide 3. Havalimanı lafı var ya oraya tasiniyo olmasın cnm yapıldı mi bilmiyorum ama ben asıl onu sormuştum nerde diyeSabiha gökçen canım o karşı yakanın son tarafında kalıyor ama havaşla fln halledileblir
Bide 3. Havalimanı lafı var ya oraya tasiniyo olmasın cnm yapıldı mi bilmiyorum ama ben asıl onu sormuştum nerde diye
Zaten yüksek biletler daha artarsa gitmek çok zor en iyisi sabiha o zaman biraz ugrastirsada3. havaalanı yine avrupa yakasında olacak ancak biletler yüksek olur. sabihadanda rahat gelinir ama uzun
Depresyona girmesek bari şu süreçtePskolojik galiba canim bende hep yatip uyumak istiyodum
Bakir koye cokmu uzak yeni havaalaniSabiha gökçen canım o karşı yakanın son tarafında kalıyor ama havaşla fln halledileblir
İnsallah girmezssin canim beni etkilemisti gerci benim pskolojim zaten kotuydu buda ustune tuzu biberi olduDepresyona girmesek bari şu süreçte
Inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahİnsallah girmezssin canim beni etkilemisti gerci benim pskolojim zaten kotuydu buda ustune tuzu biberi oldu
Zaten yüksek biletler daha artarsa gitmek çok zor en iyisi sabiha o zaman biraz ugrastirsada
Bakir koye cokmu uzak yeni havaalani
Amin insallah canimmInşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Bacaklarını birleştirip hapşır cnm başka da yapacak birsey yok mecbur oyle olcak baskı oluyo ama bir sey olmazkızlar hapşırınca sıksamda bacaklarımı basınç yapıyo acıyo siz ne yapıyodunuz
Valla bugün de iliski yasadik acildi bayaa rahattik iliskiye girince fikrim degisiyo yaa actrmicamSen kesin karar verdin yani dim
Aaa cok sevindimValla bugün de iliski yasadik acildi bayaa rahattik iliskiye girince fikrim degisiyo yaa actrmicam
Evet hatta benimki dedi ilk gun nasildi simdi nasil ordan buraya geldik yani bi an korktum ilk gün cok dar acilmicak iliskiye giremicez dedim ama zamanla acildi artik giriyo rahatca dediAaa cok sevindim
Rahatla cnm uğraşmayacaksın ne güzelEvet hatta benimki dedi ilk gun nasildi simdi nasil ordan buraya geldik yani bi an korktum ilk gün cok dar acilmicak iliskiye giremicez dedim ama zamanla acildi artik giriyo rahatca dedi
Hapşırmıyorumkızlar hapşırınca sıksamda bacaklarımı basınç yapıyo acıyo siz ne yapıyodunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?