gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar Allah bana sabir versin gercekten ben yoruldum artik hocam yine düzeltme vrmis teslimime kalmis az bi sure. Valla oturup aglamak istiyorum Allah belasini versin böyle insanlarin ya

Kizlar Allah bana sabir versin gercekten ben yoruldum artik hocam yine düzeltme vrmis teslimime kalmis az bi sure. Valla oturup aglamak istiyorum Allah belasini versin böyle insanlarin ya
Gerçekten mi yaa amma uğraştırdılar seni Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın artık onları

Üzülme cnm sabır bela anma sen yinede inşallah yetistireceksin
Gerçekten mi yaa amma uğraştırdılar seni Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın artık onları
Valla kotu demek istemiyorum ama beni o raddeye getirdiler yani ya bu doktora tezi degilki tabiki hata olucak dört dörtlük olmucak. Biktim ben artik biktim birakcm okulu falan alsin basina calsin tezi falan.Allahin cezasi gerizekali. Bu ülke daha iyi yere falan gelmez boyle egoist insanlar oldugu sürece.

Sakin ol kuzu sabır valla zor biliyorum ama sabır. Bu ülkedeki düzeni değiştirmek zaman alır zaten ve bunu başaranlardan olman gerek senin az daha sabır bu sonuncudur inşallah

Sakin ol kuzu sabır valla zor biliyorum ama sabır. Bu ülkedeki düzeni değiştirmek zaman alır zaten ve bunu başaranlardan olman gerek senin az daha sabır bu sonuncudur inşallah
Çok tesekkur ederim destegin icin canim benim..
İste napalim bunaliyoruz malesef insanlar acimasiz hayat acimasiz.. is bulmak lazim kimseye muhtac olmamak lazim gercekten insanlar cok vicdansiz kendi ailen bile bi yere kadar.. insanin zoruna gidiyo bi ise yaramiomus gibi davranilmasi. Dugunum olsa kendi evime gitcem rahatlicam ha orda da tabi erkeklere guven olmaz kaynanasi osu busu cok mutlu olunmaz ama en azindan kendi duzenim olur.. hayati kaciriyomus gibi hissediyorum bazen biliomusun sanki ben yetisene kadar hersey gidiyo gibi. Bunda ailemin de payi var artik calis is bul die baskilar olunca insan kendini kotu hissediyo okul bitsin die ugrasiyorum kimsenin umrunda degil

Senin ne yaşadığın inan kimsenin umrunda değil gerçekten yalnız geldik yalnız öleceğiz bunu kabullenip kimsenin söylediklerine kulak asmamak gerekiyor başarabilirsen tabi. Benim için de geçerli. Motivasyona en çok ihtiyacımız olan zamanlarda yalnızız özellikle. O yüzden kendi kıymetini kendin bil başkalarının kıymet bilmesini beklerken geçer ömür. Anı yaşamaya çalış o an için olması gerekeni yap sadece kuzum

kızlar benim 5 haftayı geçti benim hepsi düşmüştür heralde ben lavaboya çok çıkarım suyla teması çok fazla olduğundan çabuk da düşmüş olabilir heralde

kızz nerelere kayboldun sen

kızlar benim 5 haftayı geçti benim hepsi düşmüştür heralde ben lavaboya çok çıkarım suyla teması çok fazla olduğundan çabuk da düşmüş olabilir heralde
İpin düştüğünü falan gördün mü canım sen ?

canım herşeye ama herşeye şükretmek lazım. Bizim aile kadar dırdır yapan olamaz ki yaşım geçiyo devlenemiyorum diye bana küsüyorlar bile. Evlensen yine sıkıntılar bitmiyor çevremiz de bir sürü sıkıntılı insanlar oluyor kiminin çocuğu olmuyor, kiminin maddi imkansızlıkları, kiminin kocası, kiminin kayınvalidesi sonuç olarak hep bi imtihan sürecindeyiz. Halimize herzaman şükr edip sabretmeliyiz. İnsanın başında ne varsa sanki onu geçse onu atlatsa bitecek zannediyor ama hayır öyle olmuyor işte Rabbim doğru yaşamayı ve sabredenlerden olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…