- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #4.221
İyi yapmissin canim giyebilirsin bence artikbugün ilk defa topuklu ayakkabı giydim çok heyecanlandım
Canim benim cok gec dustu iki bucuk ayda halaa bi dikisim duruyoduIller ne zaman düşmeye başlıyo ki ya
Hadi ya o zamana kadar düşmedi mu hiç 3. Haftadan itibaren diye biliyordumCanim benim cok gec dustu iki bucuk ayda halaa bi dikisim duruyodu
Canim benim 18. Gunde dusmeye baslamisti..Iller ne zaman düşmeye başlıyo ki ya
Ipler sanki görünüyo gibide ayna ile bakınca çokta açmıyorum tabi bisey olmasın diye sanki düşecek gibi duruyoCanim benim 18. Gunde dusmeye baslamisti..
Canim benim cok gec dustu iki bucuk ayda halaa bi dikisim duruyodu
Üzülme cnm sabır bela anma sen yinede inşallah yetistireceksinKizlar Allah bana sabir versin gercekten ben yoruldum artik hocam yine düzeltme vrmis teslimime kalmis az bi sure. Valla oturup aglamak istiyorum Allah belasini versin böyle insanlarin ya
Gerçekten mi yaaKizlar Allah bana sabir versin gercekten ben yoruldum artik hocam yine düzeltme vrmis teslimime kalmis az bi sure. Valla oturup aglamak istiyorum Allah belasini versin böyle insanlarin ya
Üzülme cnm sabır bela anma sen yinede inşallah yetistireceksin
Valla kotu demek istemiyorum ama beni o raddeye getirdiler yani ya bu doktora tezi degilki tabiki hata olucak dört dörtlük olmucak. Biktim ben artik biktim birakcm okulu falan alsin basina calsin tezi falan.Allahin cezasi gerizekali. Bu ülke daha iyi yere falan gelmez boyle egoist insanlar oldugu sürece.Gerçekten mi yaaamma uğraştırdılar seni Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın artık onları
Sakin ol kuzu sabır valla zor biliyorum ama sabır. Bu ülkedeki düzeni değiştirmek zaman alır zaten ve bunu başaranlardan olman gerek senin az daha sabır bu sonuncudur inşallahValla kotu demek istemiyorum ama beni o raddeye getirdiler yani ya bu doktora tezi degilki tabiki hata olucak dört dörtlük olmucak. Biktim ben artik biktim birakcm okulu falan alsin basina calsin tezi falan.Allahin cezasi gerizekali. Bu ülke daha iyi yere falan gelmez boyle egoist insanlar oldugu sürece.
Çok tesekkur ederim destegin icin canim benim..Sakin ol kuzu sabır valla zor biliyorum ama sabır. Bu ülkedeki düzeni değiştirmek zaman alır zaten ve bunu başaranlardan olman gerek senin az daha sabır bu sonuncudur inşallah
Senin ne yaşadığın inan kimsenin umrunda değil gerçekten yalnız geldik yalnız öleceğiz bunu kabullenip kimsenin söylediklerine kulak asmamak gerekiyor başarabilirsen tabi. Benim için de geçerli. Motivasyona en çok ihtiyacımız olan zamanlarda yalnızız özellikle. O yüzden kendi kıymetini kendin bil başkalarının kıymet bilmesini beklerken geçer ömür. Anı yaşamaya çalış o an için olması gerekeni yap sadece kuzumÇok tesekkur ederim destegin icin canim benim..
İste napalim bunaliyoruz malesef insanlar acimasiz hayat acimasiz.. is bulmak lazim kimseye muhtac olmamak lazim gercekten insanlar cok vicdansiz kendi ailen bile bi yere kadar.. insanin zoruna gidiyo bi ise yaramiomus gibi davranilmasi. Dugunum olsa kendi evime gitcem rahatlicam ha orda da tabi erkeklere guven olmaz kaynanasi osu busu cok mutlu olunmaz ama en azindan kendi duzenim olur.. hayati kaciriyomus gibi hissediyorum bazen biliomusun sanki ben yetisene kadar hersey gidiyo gibi. Bunda ailemin de payi var artik calis is bul die baskilar olunca insan kendini kotu hissediyo okul bitsin die ugrasiyorum kimsenin umrunda degil
kızz nerelere kayboldun senValla kotu demek istemiyorum ama beni o raddeye getirdiler yani ya bu doktora tezi degilki tabiki hata olucak dört dörtlük olmucak. Biktim ben artik biktim birakcm okulu falan alsin basina calsin tezi falan.Allahin cezasi gerizekali. Bu ülke daha iyi yere falan gelmez boyle egoist insanlar oldugu sürece.
İpin düştüğünü falan gördün mü canım sen ?kızlar benim 5 haftayı geçti benim hepsi düşmüştür heralde ben lavaboya çok çıkarım suyla teması çok fazla olduğundan çabuk da düşmüş olabilir heralde
ben ipin düştüğünü görmedim erimiş galiba yoklar heralde artıkİpin düştüğünü falan gördün mü canım sen ?
seninde canın sıkılmış galiba balböceği konunu okudum bu arada geçmiş olsun düşük yapmışsınkızz nerelere kayboldun sen
Çok tesekkur ederim destegin icin canim benim..
İste napalim bunaliyoruz malesef insanlar acimasiz hayat acimasiz.. is bulmak lazim kimseye muhtac olmamak lazim gercekten insanlar cok vicdansiz kendi ailen bile bi yere kadar.. insanin zoruna gidiyo bi ise yaramiomus gibi davranilmasi. Dugunum olsa kendi evime gitcem rahatlicam ha orda da tabi erkeklere guven olmaz kaynanasi osu busu cok mutlu olunmaz ama en azindan kendi duzenim olur.. hayati kaciriyomus gibi hissediyorum bazen biliomusun sanki ben yetisene kadar hersey gidiyo gibi. Bunda ailemin de payi var artik calis is bul die baskilar olunca insan kendini kotu hissediyo okul bitsin die ugrasiyorum kimsenin umrunda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?