Gülüşü bakışı bozulanlar 2016

Ozzgee-11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
100
10
48
29
Kızlar 1 ay önce estetik oldum ve suan kendimi kötü hissediyorum burnum hala sis gülerken çok acayip oluyorum ayrıca bıyık bölgem yani tam burnunun ucunun asagisini kullanmıyorum çok sert hala şişlikler dolayisi bu absürd görüntü lütfen tecrubeli arkadaşlar yazsın 1 ay oldu hala eski bakışı gülüşüm gelmedi(

Benimki de öyle hatta aynı Zaman'da ameliyat olmuştuk. Geçer herhalde ya böyle kalacak değiliz

Bak şimdi şöyle anlatıyım...Ameliyatımın üzerinden 1 ay geçmesine rağmen üst dudağım uyuşukdu hemde bi hayli , doktorum 2 hatta 3 ayı bulabilir demişti. Öyleki güldüğümde çok komik oluyordum oğlum bile anne gülme çok komik gözüküyorsun diyordu. Hani ruj sürdüğünde iki dudağını birbirine sürüp ruju dağıtırsında işte o hareketi yapamıyordum.. 2.ayda dudak uyuşukluğu yüzde doksan düzeldi eski gülüş yerine geldi 3.ayım dolmak üzere dudağımın sağ tarafını kaşıdığımda hala minik bir karıncalanma hissediyorum ama oda gidicek biliyorum...

Ayrıca sende sanırım sadece burnun şiş benim hala yüzümde şiş...

Sizin de ifadeniz değişti mi? Yoksa biz tam rahat gülemediğimiz için mi ifademiz farklı geliyor?

Üst dudak ikiayı buluyor geçmesi kaş arasını ve mimiklerde üç ayı buluyor mimiklerinizi tam olarak hareket etiremiyorsunuz benim mesela hale kaşlarımda bşraz daha var zorluk dudak bölgesi geçiyor ben 4 aya girdim onların hepsi düzelir yeterki burun güZel olsun

Aynı şeyleri yaşıyorum Ruj hareketi hele çok sinir bozucu guluncede elmacık kemiklerim şişiyor sert zaten belli böyle bakışlarim felan çok tuhaf ilk zamana göre azaldı tabiki 2 3 ay olunca iyice oturcak şimdi dimi çok teşekkür ederim umarım ifademde yerine gelir:)

Minik derken ben herseyi yapıyorum Ruj hareketi hariç ama yapınca tuhaf duruyo sanırım sisliklerden hani bide üst dudaginiz kasinirda dislerinizle kasırsiniz ya onuda yapamıyorum düzelir mi onlar

Minik derken ben herseyi yapıyorum Ruj hareketi hariç ama yapınca tuhaf duruyo sanırım sisliklerden hani bide üst dudaginiz kasinirda dislerinizle kasırsiniz ya onuda yapamıyorum düzelir mi onlar
Benim yüz hareketlerim kıstlanmıştı sabit bakıyordum sinirlensem bile belli olmuyordu gülsem tuhaf bir gülüş yüz mimikleri üç ayda anca geliyor

Benim yüz hareketlerim kıstlanmıştı sabit bakıyordum sinirlensem bile belli olmuyordu gülsem tuhaf bir gülüş yüz mimikleri üç ayda anca geliyor
O tuhaflik bendede var demekki ondan :) peki bakislariniz felan duzeldimi gözlerim değişti sanki doktora dedim valla gözlerine Ellemedim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…