Valla onu bilemiyorum herkesinki farklı oluyormuş iyileşme süreciAhahah geçer zaten de ne zaman isde
Sizin de ifadeniz değişti mi? Yoksa biz tam rahat gülemediğimiz için mi ifademiz farklı geliyor?Bak şimdi şöyle anlatıyım...Ameliyatımın üzerinden 1 ay geçmesine rağmen üst dudağım uyuşukdu hemde bi hayli , doktorum 2 hatta 3 ayı bulabilir demişti. Öyleki güldüğümde çok komik oluyordum oğlum bile anne gülme çok komik gözüküyorsun diyordu. Hani ruj sürdüğünde iki dudağını birbirine sürüp ruju dağıtırsında işte o hareketi yapamıyordum.. 2.ayda dudak uyuşukluğu yüzde doksan düzeldi eski gülüş yerine geldi 3.ayım dolmak üzere dudağımın sağ tarafını kaşıdığımda hala minik bir karıncalanma hissediyorum ama oda gidicek biliyorum...
Ayrıca sende sanırım sadece burnun şiş benim hala yüzümde şiş...
Üst dudak ikiayı buluyor geçmesi kaş arasını ve mimiklerde üç ayı buluyor mimiklerinizi tam olarak hareket etiremiyorsunuz benim mesela hale kaşlarımda bşraz daha var zorluk dudak bölgesi geçiyor ben 4 aya girdim onların hepsi düzelir yeterki burun güZel olsunKızlar 1 ay önce estetik oldum ve suan kendimi kötü hissediyorum burnum hala sis gülerken çok acayip oluyorum ayrıca bıyık bölgem yani tam burnunun ucunun asagisini kullanmıyorum çok sert hala şişlikler dolayisi bu absürd görüntü lütfen tecrubeli arkadaşlar yazsın 1 ay oldu hala eski bakışı gülüşüm gelmedi(
Aynı şeyleri yaşıyorum Ruj hareketi hele çok sinir bozucu guluncede elmacık kemiklerim şişiyor sert zaten belli böyle bakışlarim felan çok tuhaf ilk zamana göre azaldı tabiki 2 3 ay olunca iyice oturcak şimdi dimi çok teşekkür ederim umarım ifademde yerine gelir:)Bak şimdi şöyle anlatıyım...Ameliyatımın üzerinden 1 ay geçmesine rağmen üst dudağım uyuşukdu hemde bi hayli , doktorum 2 hatta 3 ayı bulabilir demişti. Öyleki güldüğümde çok komik oluyordum oğlum bile anne gülme çok komik gözüküyorsun diyordu. Hani ruj sürdüğünde iki dudağını birbirine sürüp ruju dağıtırsında işte o hareketi yapamıyordum.. 2.ayda dudak uyuşukluğu yüzde doksan düzeldi eski gülüş yerine geldi 3.ayım dolmak üzere dudağımın sağ tarafını kaşıdığımda hala minik bir karıncalanma hissediyorum ama oda gidicek biliyorum...
Ayrıca sende sanırım sadece burnun şiş benim hala yüzümde şiş...
Minik derken ben herseyi yapıyorum Ruj hareketi hariç ama yapınca tuhaf duruyo sanırım sisliklerden hani bide üst dudaginiz kasinirda dislerinizle kasırsiniz ya onuda yapamıyorum düzelir mi onlarÜst dudak ikiayı buluyor geçmesi kaş arasını ve mimiklerde üç ayı buluyor mimiklerinizi tam olarak hareket etiremiyorsunuz benim mesela hale kaşlarımda bşraz daha var zorluk dudak bölgesi geçiyor ben 4 aya girdim onların hepsi düzelir yeterki burun güZel olsun
Benim yüz hareketlerim kıstlanmıştı sabit bakıyordum sinirlensem bile belli olmuyordu gülsem tuhaf bir gülüş yüz mimikleri üç ayda anca geliyorMinik derken ben herseyi yapıyorum Ruj hareketi hariç ama yapınca tuhaf duruyo sanırım sisliklerden hani bide üst dudaginiz kasinirda dislerinizle kasırsiniz ya onuda yapamıyorum düzelir mi onlar
O tuhaflik bendede var demekki ondan :) peki bakislariniz felan duzeldimi gözlerim değişti sanki doktora dedim valla gözlerine Ellemedim dediBenim yüz hareketlerim kıstlanmıştı sabit bakıyordum sinirlensem bile belli olmuyordu gülsem tuhaf bir gülüş yüz mimikleri üç ayda anca geliyor
Hepsi düZeliyor burnum hariç dr onu mahveti için o kaldıO tuhaflik bendede var demekki ondan :) peki bakislariniz felan duzeldimi gözlerim değişti sanki doktora dedim valla gözlerine Ellemedim dedi
Peki eskisi gibi mi oluyor yoksa farklı mı oluyor ben ifademden cok rahatsızım eskisi gelmicek sanıyorumHepsi düZeliyor burnum hariç dr onu mahveti için o kaldı
Hmm anladım canım fotoğraflarda felan da acayip çıkıyorum zaten shshHepsi düZeliyor burnum hariç dr onu mahveti için o kaldı
Eskisi gibi oluyor herşey ben en çok gülüşüm bozuldu diye korktuydum ama ifadelerim herşey yerine geldi rahmetli burnum gelmiyor sadecePeki eskisi gibi mi oluyor yoksa farklı mı oluyor ben ifademden cok rahatsızım eskisi gelmicek sanıyorum
Foto konusunu bilemiyorum ben çekinmedim içinHmm anladım canım fotoğraflarda felan da acayip çıkıyorum zaten shsh
Canim ya burnun inş zamanla oturur eski burnundan kotumu olduEskisi gibi oluyor herşey ben en çok gülüşüm bozuldu diye korktuydum ama ifadelerim herşey yerine geldi rahmetli burnum gelmiyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?