Bagırark söylemek istiyorum hatta haykırmak istiyorum. Evvvetttt eskisinin orantısı vardı bunda orantı falan yok ama bana iyi oldu de gğvenmek yerine araştırsaydım bu dr başıma bunlar gelmezdiCanim ya burnun inş zamanla oturur eski burnundan kotumu oldu
Ya okadar kötüyse revizyon ol yapmiyomu daktırınBagırark söylemek istiyorum hatta haykırmak istiyorum. Evvvetttt eskisinin orantısı vardı bunda orantı falan yok ama bana iyi oldu de gğvenmek yerine araştırsaydım bu dr başıma bunlar gelmezdi
Üç ay yeni bitti 1 yılın dolmasını bekliyorum hatta 6 ay dolsun haldun kamburoğlu var onunla görüşecem benim dr çok ıyı fiyor burnun kendi burnuda büyükmüş ne var bunda diyor üzülecek cins ya bunu bana şimdi söylüyor parayı alıp beni kesip biçtikten sonra işi bitti benimleYa okadar kötüyse revizyon ol yapmiyomu daktırın
Fotograf çekinemiyorum sorunlu geçiyor benim baya kötüyüm çünkü kendimle yüzleştiğimde atacam buraya dr nasıl mahvetmiş görsünlerde kimse bu dr gitmesin hani derlerya ne olmuş sana diye tam işte o benim bedualarımın eksik etmiyorum o drFotoğraf atanilirmisin okadar kotumu ya üzüldüm ama belki zamanla oturur
Ee canım annemlere benim yanımda özge nerde diye sordular çok ağladım herkes degismissin diyo belki burnun şiştir hala hangi ilde oldunFotograf çekinemiyorum sorunlu geçiyor benim baya kötüyüm çünkü kendimle yüzleştiğimde atacam buraya dr nasıl mahvetmiş görsünlerde kimse bu dr gitmesin hani derlerya ne olmuş sana diye tam işte o benim bedualarımın eksik etmiyorum o dr
Kızlar 1 ay önce estetik oldum ve suan kendimi kötü hissediyorum burnum hala sis gülerken çok acayip oluyorum ayrıca bıyık bölgem yani tam burnunun ucunun asagisini kullanmıyorum çok sert hala şişlikler dolayisi bu absürd görüntü lütfen tecrubeli arkadaşlar yazsın 1 ay oldu hala eski bakışı gülüşüm gelmedi(
tskler aycan kayıkçıoğluHangi doktoro oldunuz özelden yada buradan adını atarmısnz? Geçmiş olsun.
Ya çok tsekkur ederim gerçekten içimi rahatlattiniz:)- 1 ay iyileşmek için çooooook erken bir süre. benim 1 ay sonra burnuma yorgan gelmişti, 20 saniye sızlamıştı hani o derece hassas.
- gülüşün şu an bozuktur tahmin edebiliyorum. üst dudak ve çevresi gergin oluyor. 3 ayın sonunda sanırım benim biraz yerine gelmişti.
- özetle sabır ve sakinlik diyoruz.
benim dudak uyuşukluğumun 50 yada 52. gün geçtiğini farkettim dudak kalkıyor dişlerimin tamamını görebiliyorum .şuan 57. günümde olmam lazım yanılmıyorsam mimiklerim de eskiye dönmeye başladığını hissediyorum. ama kaşımın ortası şiş y burnum haftada değişiyor sabırla beklemek lazımKızlar 1 ay önce estetik oldum ve suan kendimi kötü hissediyorum burnum hala sis gülerken çok acayip oluyorum ayrıca bıyık bölgem yani tam burnunun ucunun asagisini kullanmıyorum çok sert hala şişlikler dolayisi bu absürd görüntü lütfen tecrubeli arkadaşlar yazsın 1 ay oldu hala eski bakışı gülüşüm gelmedi(
Ya herkes duzeldigini soyluyo umarım bende duzelirim sonuna burnum çok sis oyüzden böyle ve fotoğraf karelerinde çok yapay gorunuyorum çok sinir bozucuubenim dudak uyuşukluğumun 50 yada 52. gün geçtiğini farkettim dudak kalkıyor dişlerimin tamamını görebiliyorum .şuan 57. günümde olmam lazım yanılmıyorsam mimiklerim de eskiye dönmeye başladığını hissediyorum. ama kaşımın ortası şiş y burnum haftada değişiyor sabırla beklemek lazım
Geçici bir durum unutunca daha çabuk düzeliyor. Ben ne zaman düzelir diye merak ederken birileri bana 1 yıldan önce düzelmez hatta tanıdığımın 1 yılı geçti halen dudak üstü kalkmıyor mimikleri düzelmedi deri açık ve net biçimde. Ben şok üzüldüm ama sonra boşverdim madem daha uzun süre böyle olacak hiç düşünmemeye başladım düzeldiğini farkettiğim de Şaşırdım biraz boşvermek gerekli unutmak sürekli odaklanınca kusur bulmak kolay oluyorYa herkes duzeldigini soyluyo umarım bende duzelirim sonuna burnum çok sis oyüzden böyle ve fotoğraf karelerinde çok yapay gorunuyorum çok sinir bozucuu
Ya umarım duzelirim doktorum sürekli ilgileniyo herkes güzel gorundugumu soyluyo ama ben kendimi çok garip görüyorum 1 ay 1 hafta olucak yaklaşık umarım düzelir biran önce çok tşkler ederim hepinizeGeçici bir durum unutunca daha çabuk düzeliyor. Ben ne zaman düzelir diye merak ederken birileri bana 1 yıldan önce düzelmez hatta tanıdığımın 1 yılı geçti halen dudak üstü kalkmıyor mimikleri düzelmedi deri açık ve net biçimde. Ben şok üzüldüm ama sonra boşverdim madem daha uzun süre böyle olacak hiç düşünmemeye başladım düzeldiğini farkettiğim de Şaşırdım biraz boşvermek gerekli unutmak sürekli odaklanınca kusur bulmak kolay oluyor
Canim insan korkuyo isde eskisi gibi hunharca gulemicem diye :) şimdi tatile çıktım bugün kafa dağıtmaya calisicam:) umarım ise yararCanım öyle kalmıcak emin ol. Birazda senin kendini rahat hissetmemenden kaynaklanıyor. Kardeşinle aynı gğn aneliyat olduk aynı doktora, ilk o sonra ben girdim. Üçüncü haftadan sonra eski gülüşüme kavuştum çünkü artık bir şey olmayacağı için korkmuyorsun ve rahattım. Fakat kardeşimin o tuhaf ve komik gülüşünün kaybolması sanırım üç buçuk ay sürdü. O benden daha endişelidir ben aneliyatın ertesi günü katı gıdalar tüketirken kardeşim iki hafta sadece çorba ile beslendi, çünkü üst dudağını hissetmediğini ve kullanamadığını söylüyordu. Bende hissetmiyordum hatta üst diş etlerim damağım ve üst dudağım şişti, hiç takmıyordum. Zamanla alışıyorsun, sadece rahatlıkla ilgili :)
umarım yarar cnm iyi tatillerCanim insan korkuyo isde eskisi gibi hunharca gulemicem diye :) şimdi tatile çıktım bugün kafa dağıtmaya calisicam:) umarım ise yarar
canım ya,hem güldüm hem üzüldüm...durumunla dalga geçebiliyor olman takdire değer...çok zor bir durum,allah kolaylık versin,inşallah zamanla düzelir canım...belki istediğin gibi olmamıştır ama güzeldir...Foto konusunu bilemiyorum ben çekinmedim için
lütfen böyle düşünüp kendine haksızlık etme...bu hata değil şanssızlık.kötü sonuçları duyunca üzülüyorum.hepimiz değişmek istiyoruz,iyi sonuçlar görüyoruz,araştırıyoruz,çok zor karar veriyoruz.nerden bilebiliriz başımıza ne geleceğini...bir çok kişi yaptırıyor,çok da güzel sonuçlar ortaya çıkıyor.bunun yaşla,akılla ilgisi yok.elbise gibi değil ki,şu model olsun diyelim öyle olsun...burnun durumu,doktorun becerisi belirliyor sonucuSorunda orda bu yaşta bu hatayı yaptım 30 insan hayatında hata yapıyormuş kaç yaşında olursa olsun birde akıllıyım diye geçinir ya insan en büyük kötülüğüde kendime yaptım kendimi kanıtlamışım niye böyle birşey yaptırırki insan cevabı yok kaşındım anlıyacan
Merhaba aynı sorunları ben de yasiyorum simdiki durumunuz nedir cevap verirseniz cok mutlu olurum lutfenAynı şeyleri yaşıyorum Ruj hareketi hele çok sinir bozucu guluncede elmacık kemiklerim şişiyor sert zaten belli böyle bakışlarim felan çok tuhaf ilk zamana göre azaldı tabiki 2 3 ay olunca iyice oturcak şimdi dimi çok teşekkür ederim umarım ifademde yerine gelir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?