• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülüşüne uyuz oluyorum

makewayforthebadguy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
1.786
3.625
83
35
Selam kk 'nın güzel hatunları. Pandemiden dolayı kv' min psikolojisi bozulmuş, bizimle kalıyor bir süredir. Kp yok burada. Sevdiğim kadından soğudum resmen. Tiz ve yüksek bir tonla gülmesi, sürekli konuşması batıyor bana uyuz oluyorum resmen. Kötü biri miyim nedn böyle oldu anlamıyorum. Var mı benm durumumda olanlar?

Herkes evde olmaktan bunalıyor ister istemez. Sizin de böyle hissetmeniz normal. Hem evde olmak zorundasınız, hem misafiriniz var.

Şu günler geçince siz de normal hissetmeye başlarsınız. Ama umarım birlikte yaşama zorunluluğunuz çok uzamaz da tamamen soğumazsınız kadından.

Selam kk 'nın güzel hatunları. Pandemiden dolayı kv' min psikolojisi bozulmuş, bizimle kalıyor bir süredir. Kp yok burada. Sevdiğim kadından soğudum resmen. Tiz ve yüksek bir tonla gülmesi, sürekli konuşması batıyor bana uyuz oluyorum resmen. Kötü biri miyim nedn böyle oldu anlamıyorum. Var mı benm durumumda olanlar?
Bırak gülsün ağlamasından iyidir 😂

Kötü değilsin gelinsin

Herkes evde olmaktan bunalıyor ister istemez. Sizin de böyle hissetmeniz normal. Hem evde olmak zorundasınız, hem misafiriniz var.

Şu günler geçince siz de normal hissetmeye başlarsınız. Ama umarım birlikte yaşama zorunluluğunuz çok uzamaz da tamamen soğumazsınız kadından.
İnşallah bir an önce bitsin şu pandemi. Sürekli yaşayanlar nasıl dayanıyor 🤷‍♀️

Ben kedimin miyavlamasına eşimin horlamasına komşunun tencere tabak sesine sokak kedilerinin carlamasına uyuz oluyorum. Sevdiğim kedim diyorum bakın! Normal yani, kendimizden sıkıldık yıldık bu dönemde. Geçecek inşallah. Allah sağlık versin de seslere uyuz olalım.

Back
X