Gülüşüne uyuz oluyorum

Benimkide kendını cavus sanıyor 😅
Gıdıyorsun evıne oturtmaz adamı
Sunu soyle yapın
Sen sunu yap sen bunu yap
Kendını yönetmen koltuğuna oturtmuş bızde oyuncuyuz 😂

Yalnızlıkta kotu ya, yalnızım bende. Telefonla konusmazsam kendı sesimi özlüyorum. Ne iftarı keyifli ne sahurum. Saatlerde gecmiyor hıc. Iste benim stilim all star kavgaları izlemekten cıgerım soldu. İzleyecek film bulamıyorum nerdeyse hepsını ızlemısım.
En guzel Hersey bitse ve hayatlarımıza geri donsek 😥

Mutlaka kotudur ama konu sahibi normalde kaynanasini seviyormuş. Ben kaynanami normalde bile sevmiyorken bu psikolojiyle evimde gunlerce kalsa sinirden mahvolurum, o yuzden o kadar dusunceli yaklaşamiyorum.
😂 Pandemiden once bile ayda 1 ziyaret gerceklestiriyorduk kaynanaya 😬
Bu kadar dipdibe bana gelmez, konu sahibine kolay gelsin. ❤️

Selam kk 'nın güzel hatunları. Pandemiden dolayı kv' min psikolojisi bozulmuş, bizimle kalıyor bir süredir. Kp yok burada. Sevdiğim kadından soğudum resmen. Tiz ve yüksek bir tonla gülmesi, sürekli konuşması batıyor bana uyuz oluyorum resmen. Kötü biri miyim nedn böyle oldu anlamıyorum. Var mı benm durumumda olanlar?
Sewdigim kadin 😆 bu daha sorgulanasi bi cumle 😆😆

Hepsini izledim ya suc belgesellerıne sarmıştı orda da malesef en son dun bıtane ızledım baska kalmadı. Varsa aklında onerıler alırım?
Bizde hepsini izledik.netflixten sıkılınca youtube geçiyoruz. Neonatial geographic ye sarıyoruz izlediğimiz şeyleri tekrar izliyoruz. Tarihi belgesel, film ne varsa izliyoruz tarih bilmiyormuşum onu farkettim 😀

Selam kk 'nın güzel hatunları. Pandemiden dolayı kv' min psikolojisi bozulmuş, bizimle kalıyor bir süredir. Kp yok burada. Sevdiğim kadından soğudum resmen. Tiz ve yüksek bir tonla gülmesi, sürekli konuşması batıyor bana uyuz oluyorum resmen. Kötü biri miyim nedn böyle oldu anlamıyorum. Var mı benm durumumda olanlar?
Niye sizde kalıyo ki ne zamana kadar kalıcak pandemi uzun sürecek

Bizde hepsini izledik.netflixten sıkılınca youtube geçiyoruz. Neonatial geographic ye sarıyoruz izlediğimiz şeyleri tekrar izliyoruz. Tarihi belgesel, film ne varsa izliyoruz tarih bilmiyormuşum onu farkettim 😀
Gercek kesit izlemeye baslıcam, sarı bıyıkla kaleci saclı adam hazcı Hacer in maceralarını 😥

‘Sevdiğim kadın’ ı görünce noluyor dedim bi ☺️
Aman bırakın gülsün canım, kötü olmayın da.. duymayıverin ilahi neden bu kadar dert ettiniz kadının gülmesini😂

benimki de hiç gülmüyor mesela, şöyle iki espri yapsan anlamaz o ne demek? Diye bakar falan, alınır.. hastalık tan başka muhabbeti yoktur falan falan.. ☺️☺️

Ben de kv nin,
ayak parmaklarını ovup elini yıkamamasına,
dişini karıştırıp elini yıkamamasına,
meyvenin çekirdeğini eline tükürüp sabunsuz olarak suya tutmasına,
eliyle yemek yiyip parmak uçlarını suya tutup sabunlamadan beyaz mutfak havluma silip salçaya bulamasına,
sonra o ellerini çocuğumun yüzüne sürmesine,
Umumi tuvaletten çıkınca sabun yok ama bir şey olmaz deyip sonra o ellerle ailesine ikramda bulunmasına,
Tuvalette abdest alıp ellerini kurulamadan yemek tenceresini karıştırırken kollarından sular damlamasına,
Üstelik herkese pis deyip misafir oldukları evde tuvalet terliğini paspasın üzerinde çıkarmalarına,
Kp nin herkesin içinde geğirip durmasına,
Yemekten kalkıp lavaboda herkesin duyacağı şekilde boğazını temizlemesine,
Görümcenin ağzını sildiği peçeteyle yemek masasını silmesine,
Eşimin bunları uyarmamasına ve hatta yemekten sonra ellerini koltuklara sürmesine gıcık oluyorum.
Çok abartıyorum değil mi? Gelinlik işte böyle bir şey

Son düzenleme:
Ben de kv nin,
ayak parmaklarını ovup elini yıkamamasına,
dişini karıştırıp elini yıkamamasına,
meyvenin çekirdeğini eline tükürüp sabunsuz olarak suya tutmasına,
eliyle yemek yiyip parmak uçlarını suya tutup sabunlamadan beyaz mutfak havluma silip salçaya bulmasına, sonra o ellerini çocuğumun yüzüne sürmesine,
Umumi tuvaletten çıkınca sabun yok ama bir şey olmaz deyip sonra o ellerle ailesine ikramda bulunmasına,
Kp nin herkesin içinde geğirip durmasına,
Yemekten kalkıp lavaboda herkesin duyacağı şekilde boğazını temizlemesine,
Görümcenin ağzını sildiği peçeteyle yemek masasını silmesine,
Eşimin bunları uyarmamasına ve hatta yemekten sonra ellerini koltuklara sürmesine gıcık oluyorum.
Çok abartıyorum değil mi? Gelinlik işte böyle bir şey
Allah sabırlar versin kardeşim ne diyecegimi bilemiyorum:KK14:

Haftada iki neymiş ya o öyle. Üç haftada bir bence gayet makul. Mesafe iyidir. Sık sık görüşünce sevgi saygı kalıyor sanırım.
Sevgi saygıya hiç girmeyeyim. Sık görüşmek değil, maddi zorlamaları bile değil, beni sonunda onlardan uzaklaştıran şey lohusayken yaptıkları oldu.
Kv: - çocuğunun derdine düş biraz
-çocuğu mutfağa getirdin hasta oldu
-ben acıyorum bu çocuğa, kızım (kendi kızı) çocuğu uyut da öyle gidelim
-bu gardrop nerden açılıyor (ben başka odadayım, kızına söylüyor benden izinsiz)
Kp: -çocuk bir yaşına girdikten sonra annesini... (boşver işareti yapıyor)
Minik bekar görümcek: çocuğun altını sobanın yanında değiştirin
Sayfalarca yazılabilir bu ayarsızların hadsizlikleri. O yüzden bir gülüşe takmayın. Kv benim evde sadece ikimiz varken telefonu çalınca kalkıp başka odaya gitti, kapıyı kapatıp konuştu. Hoş yanımdayken de başka dilde konuşuyorlar utanmadan

Sevgi saygıya hiç girmeyeyim. Sık görüşmek değil, maddi zorlamaları bile değil, beni sonunda onlardan uzaklaştıran şey lohusayken yaptıkları oldu.
Kv: - çocuğunun derdine düş biraz
-çocuğu mutfağa getirdin hasta oldu
-ben acıyorum bu çocuğa, kızım (kendi kızı) çocuğu uyut da öyle gidelim
-bu gardrop nerden açılıyor (ben başka odadayım, kızına söylüyor benden izinsiz)
Kp: -çocuk bir yaşına girdikten sonra annesini... (boşver işareti yapıyor)
Minik bekar görümcek: çocuğun altını sobanın yanında değiştirin
Sayfalarca yazılabilir bu ayarsızların hadsizlikleri. O yüzden bir gülüşe takmayın. Kv benim evde sadece ikimiz varken telefonu çalınca kalkıp başka odaya gitti, kapıyı kapatıp konuştu. Hoş yanımdayken de başka dilde konuşuyorlar utanmadan
Şu anlattıklarının yanında benimki dert degil belki sadece kulak tırmalayan bir gülüş ve sürekli konuşma halinde engel olamıyorum bende duygularıma. Senin kötüymüş cevap vermiyor musun böyle konuştuklarında? Hadlerini bildirsen?

Şu anlattıklarının yanında benimki dert degil belki sadece kulak tırmalayan bir gülüş ve sürekli konuşma halinde engel olamıyorum bende duygularıma. Senin kötüymüş cevap vermiyor musun böyle konuştuklarında? Hadlerini bildirsen?
Gerçekten hiç cevap vermedim, sadece yüzüm düşer, içime atarım. Neden ben böyleyim hiç bilmiyorum. Şimdi bunları söyleseler cevap veririm ama yine de ses yükseltemem, halbuki böylelerine çirkeflik lazım

Kendi anneniz olsaydı emin olun rahatsız olmazdınız hatta eşiniz dese kızardınız ama kaynana olunca çok tiz gülüyor konuşuyor diye dertleniyorsunuz ne yapsın kadın evde sus pus mu otursun anlamadım yani

Back
X