• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülüşüne uyuz oluyorum

Insan annesine dahi gıcık olur şeytan uğraşıyor işte ..şöyle düşün .. sürekli kendine yaptığı iyilikleri hatırlat ve yaşlı olduğunu ölümlü dünya oldugunu vs :)

Pandemi bitene kadar gitmeyecek mi? 😮😮😮😮
Bir an önce bitmeyecek bu pandemi valla yerinde olsam evine gonderirdim. Şu halde sadece gülmesine uyuz oluyorsan iyi durumdasin merak etme 😂
hahaa çok tatlısın. Bir kaç güne gidecek ama psikolojim bozuk diyip duruyor. Panik atak oldum diyor. Kıyamıyorum da bi taraftan ama susmuyor 🤷‍♀️

Allah iyiliginizi versin ya ne iyi gelinsiniz ;) kadina kapinizi acmissiniz valla buyuk cesaret
Evde oglumla yalnizim iceriden tarif ettiginiz modelde bir gulme sesi geldigini hayal ettim de tuylerim urperdi valla billa ;) Suzan Avci gibi kaynana o ne be ahahaha

Insan annesine dahi gıcık olur şeytan uğraşıyor işte ..şöyle düşün .. sürekli kendine yaptığı iyilikleri hatırlat ve yaşlı olduğunu ölümlü dünya oldugunu vs :)
Aynen öyle düşünmeye çalışıyorum, kıyamıyorum da ama sürekli konuşması gıcık ediyor. Allah sürekli bir arada yaşayanlara yardım etsin.

Allah iyiliginizi versin ya ne iyi gelinsiniz :KK66: kadina kapinizi acmissiniz valla buyuk cesaret
Evde oglumla yalnizim iceriden tarif ettiginiz modelde bir gulme sesi geldigini hayal ettim de tuylerim urperdi valla billa :KK66: Suzan Avci gibi kaynana o ne be ahahaha
Sorma o gülüşü duyunca bi sıcaklık sarıyor beni. Tepemden ateşler çıkıyor 😂

Valla ben kendim delirdim karantinada hiç kaynana psikolojisine aciyacak durumda degilim o yuzden. 😂 Çekemezdim kimseyi evde.
Yalnızlıkta kotu ya, yalnızım bende. Telefonla konusmazsam kendı sesimi özlüyorum. Ne iftarı keyifli ne sahurum. Saatlerde gecmiyor hıc. Iste benim stilim all star kavgaları izlemekten cıgerım soldu. İzleyecek film bulamıyorum nerdeyse hepsını ızlemısım.
En guzel Hersey bitse ve hayatlarımıza geri donsek 😥

Yalnızlıkta kotu ya, yalnızım bende. Telefonla konusmazsam kendı sesimi özlüyorum. Ne iftarı keyifli ne sahurum. Saatlerde gecmiyor hıc. Iste benim stilim all star kavgaları izlemekten cıgerım soldu. İzleyecek film bulamıyorum nerdeyse hepsını ızlemısım.
En guzel Hersey bitse ve hayatlarımıza geri donsek 😥
İnşallah canm bir an önce hayatlarımıza geri döneriz. Yalnzlkta zor haklısın. Netflix var mı? Güzel belgeseller var.

İnşallah canm bir an önce hayatlarımıza geri döneriz. Yalnzlkta zor haklısın. Netflix var mı? Güzel belgeseller var.
Hepsini izledim ya suc belgesellerıne sarmıştı orda da malesef en son dun bıtane ızledım baska kalmadı. Varsa aklında onerıler alırım?

Back
X