• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülüşüne uyuz oluyorum

Şu an dünyada herkesin ruh halinde değişiklik mevcut bence kv normal davranıyor. Kendi kendine konuşmasından iyidir 😁

Kendi anneniz olsaydı emin olun rahatsız olmazdınız hatta eşiniz dese kızardınız ama kaynana olunca çok tiz gülüyor konuşuyor diye dertleniyorsunuz ne yapsın kadın evde sus pus mu otursun anlamadım yani
Kendi anneme de zaman zaman tahammül edemiyorum. Ama o annem rahatsızlık duyduğum bişeyi söyleyebilirim kırılmaz gücenmez ama kaynanama söyleyemem.

Kendi anneniz olsaydı emin olun rahatsız olmazdınız hatta eşiniz dese kızardınız ama kaynana olunca çok tiz gülüyor konuşuyor diye dertleniyorsunuz ne yapsın kadın evde sus pus mu otursun anlamadım yani
Kendi anneme de zaman zaman tahammül edemiyorum. Ama o annem rahatsızlık duyduğum bişeyi söyleyebilirim kırılmaz gücenmez ama kaynanama söyleyemem.eşime de söylemedim bu durumu. Kendi içimde yaşıyorum hani savunmuyorum da ama bunaldım.

Yalnızlıkta kotu ya, yalnızım bende. Telefonla konusmazsam kendı sesimi özlüyorum. Ne iftarı keyifli ne sahurum. Saatlerde gecmiyor hıc. Iste benim stilim all star kavgaları izlemekten cıgerım soldu. İzleyecek film bulamıyorum nerdeyse hepsını ızlemısım.
En guzel Hersey bitse ve hayatlarımıza geri donsek 😥
Eski dizileri izleyebilirsin, aralarında sevdiklerin varsa.. mesela ben avrupa yakasina sardim su ara ardindan behsat c bakacm.. sonra belki bizimkiler yada yedi numara yada ruhsar

Eski dizileri izleyebilirsin, aralarında sevdiklerin varsa.. mesela ben avrupa yakasina sardim su ara ardindan behsat c bakacm.. sonra belki bizimkiler yada yedi numara yada ruhsar
Yemek yerken Avrupa yakası Bı bolum izliyorum hergun, bizimkileri gecen gun bitirdim hatta tum bolum lerı yoktu youtubeden aradım buldum😊
Ama ıyı fıkır, eskileri yeniden bir gozden gecıreyım ben♥

Yemek yerken Avrupa yakası Bı bolum izliyorum hergun, bizimkileri gecen gun bitirdim hatta tum bolum lerı yoktu youtubeden aradım buldum😊
Ama ıyı fıkır, eskileri yeniden bir gozden gecıreyım ben♥
Simdikilerden çok daha güzel diziler vardı eskiden aklıma gelenler bunlar.. sıdıka vardı birde .. arasından sevdiklerini izle. Yabancı güzel diziler de var eski onlardan da bakabilirsin.. mesela breaking bad, how I met your mother,

Selam kk 'nın güzel hatunları. Pandemiden dolayı kv' min psikolojisi bozulmuş, bizimle kalıyor bir süredir. Kp yok burada. Sevdiğim kadından soğudum resmen. Tiz ve yüksek bir tonla gülmesi, sürekli konuşması batıyor bana uyuz oluyorum resmen. Kötü biri miyim nedn böyle oldu anlamıyorum. Var mı benm durumumda olanlar?
insan birine gicik olmaya gorsun...yüruyusu lap lup ,yiyisi sap sup gelir 😉

Eve kapandığımız şu dönem de her ses batar oldu, normal.
İki kulak tıkacı işi görüyor (kulak diye belirttim, ne olur ne olmaz, kv nin ağzına tıkaç değil :confused:)

Back
X