gümüş böceği

( çok umutlu değilim. inşallah ana banyoma ve mutfağa girmezler( benim gibi bir de herşeyden iğrenip yemeden içmeden kesilen bir insan için çok daha iğrenç

ayyy gerçekten tahmin edebiliyorum...
çok çok tiksinç bir şey...

sabah konuyu okuyup araştırdım böceği meraktan... ve bütün gündür görüntüsü kafamdan çıkmadı.. böylesi psikolojik deli haldeyimdir...
beynim sürekli bu konuda... etrafıma bakar oldum.. bir kere gördüm ya o böceğin resmini bir daha bitmez bir kaç gün bende....
kaşınır dururum....

o yüzden sizi çok iyi anlıyorum tiksinme konusunda...

vardır muhakkak çözümü, korkmayın diyeceğim ama zor biliyorum...
umarım bahsettiğiniz gibi evin diğer bölümlerine yayılmaz ve kökleri biran evvel kurur

tiskintiden dün akşam sahurda yemek yiyemedim( iftar da da şöyle böyle.. güzel Allahımın yarattığından sual olunmaz. elbet vardır bir bildiği. ama keşke benim evime göndermeseydi:))

Canım üzülme...sana ve bebişine zarar vermeden kurtulman mümkün:) jel ilaçlar var bayer in internette araştır ister oradan al istersen bir firmaya yaptırt.Kokusuz ve zararsız şekilde kurtulursun ilac 35-40 civarı bişey.Evde yemek bulaşık artığı bırakma ortalıkta.Kalabalığın varsa kolilerde falan onlları uygun yere yerleştir bu tarz kutular biriktirme kağıt naylon falan bunlara dadanır kumaş bile yerler.Nemli ıslak yer bırakma.Jelle ilaçla kurtulursun 3 ay etkisi var diye biliyorum ara ara ilaçlarsın zararda görmeden.Kurtulucaksın inan

ya demek gümüş böceğiymiş adı aynı dert bizde de var şu sıra hatta apartmanı sarmış durumdalar geçen yatak odamda gördüm ya bi de iyice arsız oldu bunlar insanı kovalıyor

canım hemen araştırıp buluyorum ve eğer bunlardan kurtulursam sana bol bol dua ediyorum. ah şu kadınlar klübü olmasa ben bu yardımları nasıl alırdım ya.. çok sağol

ya demek gümüş böceğiymiş adı aynı dert bizde de var şu sıra hatta apartmanı sarmış durumdalar geçen yatak odamda gördüm ya bi de iyice arsız oldu bunlar insanı kovalıyor

aslında apartmanı sarması daha iyi olmuş. kökten çözümler bulabilirsiniz. ben sadece benim ev için çözüm buluyorum. diğerlerinin durumundan bi haberim... nasılda hızlı hareket ediyorlar.. dikkat et kıyafetlerini yemesinler. kumaşta yiyebiliyorlarmış üzgünüm ama gümüş böceğinin gerçeğiymiş.. ben de 2 gündür gümüş böceğinin uzmanı oldum çıktım...

ya bizim apartmanımızdakiler ya öğrenci ya da çok yaşlılar malesef böyle o yüzden daha zor oldu evi bitirsek biz e apartmanın içinde cirit atıyolar Evet ya çok hızlı hareket ediyolar yazın çorap giymiyoruz inanın mutfakta kovaladı ya biraz korkarım böyle böceklerden ben kaçıyorum peşimden geliyor.
Ne kumaşta mı yiyebiliyorlar of inşallah kısa sürede kurtuluruz

Son düzenleme:
bir üste ki öneriyi değerlendirip jel ilaçlardan sende kullan istersen. internette hemen baktım, makul fiyata ve her yere kargo ile gönderebiliyorlar. tez zamanda inşallah börtü böcekten kurtuluruz.

canım önerilerin için teşekkürler. şu raid in sıvı ilaçlarından olurmu yoksa daha farklı birşey mi?

eşim ilaçlamacılardan almıştı sıvıyı su ile karıştıryorsun. ama raidde olabilir. biz baya zor kurtulduk mutfağımdada çıkıyordu ilaçlamaktan bıkmıştık resmen ama şükür 2 yıldır yok genede arada ilaçlamayı ihmal etmiyoruz

bende birkaç ay önce evimde akrep bulmuştum ve derin araştırmalarım sonucu detan maxi mikrokapsül diye bir böcek ilacı buldum ,her haşereye karşı etkiliymiş ,bu gümüş böceğinden benim terasta vardı ama eve girmedi hiç ,ben akrep için bu detanı kulandım 6 ay etkiliymiş ,mikrokapsül teknolojisi sayesinde böceğin geçtiği yerden üzerine yapışıp yuvasına götürdüğünde diğer böcekleride öldürüyormuş,heryeri bununla ilaçladım ,hem kokusuz hemde etkili ,bir şişe bitti ,ne kadar delik ,oyuk, kapı üstü,gider filan heryere sıktım ,1 ayı geçti bırak akrepi sinek bile yok :)) gümüş böceğide bir daha görmedim ,sende dene istersen .. marketlerde var bu üründen ..

bende yeni evlenicem tuutgumuz evde temizlik yaparken bi farkettikki hamam bocegi kayniyo o an evi tuttuguma pisman oldum bende hastayimdir bu konuda hem igrenirim hem korkar ciglik atarim hemde biseycik yiyip icemem..bizde daha once evdede kullandigimiz jel ilaclarla kurtulduk baska hic bisey fayda etmedi bi iki kere normal detanlarla ilacladim yasayanlari oldurdum sonra temizlik yaptim sonra jel ilactan dip koseye birer damla sktm bide mutfak caminin kosesine sktm bole sumuk gibi duruo ama hic silmiom onu ve 10 gun surmeden kurtulduk hepsinden...evde karinca bile yok o derece sanada kolay gelsinnn:)

gecen seneden beri benim evimdede var bu böceklerden kalorifer böcei sanıyodum değilmiş gümüş böceğimiş nette gördüm 2 banyomda ve etrefında var yani girişimde ve holde var banyodan orayada kaçıyolar yatak odamdada var gecen gün aynalığın önünde gördüm sabaha kadar uyku uyuyamadım az öncede halının üzerinde gördüm çok hızlı kaçıyolar ama ne zaman görsem öldürüyorum ama bitmiyolar görümcemdede vardı evini ilaçlatmış onun çokmuş bide evi kira ve eski ondanda oluyo bizim yepyeni tertemiz ev nerden geliyo anlamıyorum kısında mutfak çekmecemde 2 tane görüm ve yerdede görümceme evi ilaçlayan adam demiş gecede 30 tane yumurtluyolarmış ıslağı ve yemek kokusunu seviyolarmış gercekten banyomda vee banyomla yatak odam yanyana orayada gidiyolar oturma odamda hiç görmedim ama bu odamda gömme dolap var gecende içinde gördüm öldüremedim kaçtı çeyizliklerim var ay yemesin orda çoğalmasın oarayı komple boşaltmam lazım(allahım dahada korktum ilaçlamaklada uğrasmak istemiyorum kaç gün kokusu gitmiyo kendimiz bi şekilde kurtulmaya çalışıcaz olmazsa mecbur(

Ayy bunlar çok pislik şeyler. Bizim banyo ve tuvalette de vardı bi ara banyo yapılınca orada kalmadılar. Tuvaleti de her gün ya da 2 günde bir çamaşır suyuyle dip köşe temizleyince kalmadılar.

Canim bunlardan benim evin heryerinde vardi. Maekasini vermeyeyim ama su bilindik markanin bocek kutulari var markette fln da satili 10-15 lira bisey bi kutuda alti tane var. Ondan aliyosun evin kose bucagi nere varsa mesela banyo da lavabo yada kuvet alti oraya atiosun 2gun sadece 2 gunde sifir bocek. Zehirli yem bu anlattigim bocekler ona gelio yem die sonra ayaklarina zehir yapisio ve onlarla beraber yuvalarina gidio. Olay bu kaadar cnm dene bak keain cozium. Bu arada bu tabletler 6 ay duruo sonra yeniliosun

marka verebilirsin cnm herkez yazmış raid diyosun heralde tablet şeklindemi...bugün marketten hemen alıcam sağol cnm

Evet cnm o marknin yesil veya kirmizi bi kutuda oluyor. Inan bana kesin cozum hic bir zaririda yok. Koltuk altina fln da koyabilirsin yani bence her odana at bitane butun evin mis gibi olur

marka verebilirsin cnm herkez yazmış raid diyosun heralde tablet şeklindemi...bugün marketten hemen alıcam sağol cnm

Ayrica bide bu soyledigimin disinda pire tozu var butun bocekleri olduruyor ondanda faydalanabilirsin. Bu tozun hic bir zarari yok sadece o yaratiklara etkili. Ins yardimci olabilmisimdir

Gümüş böceği, şu gri renkli küçücük ve kuyruklu, hızlı hareket eden ve parlak böceklerden sanırım dimi?
en korktuğum böcektir kendisi, hamam böceğinden bile o kadar korkmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…