( çok umutlu değilim. inşallah ana banyoma ve mutfağa girmezler ( benim gibi bir de herşeyden iğrenip yemeden içmeden kesilen bir insan için çok daha iğrenç
Canım üzülme...sana ve bebişine zarar vermeden kurtulman mümkün:) jel ilaçlar var bayer in internette araştır ister oradan al istersen bir firmaya yaptırt.Kokusuz ve zararsız şekilde kurtulursun ilac 35-40 civarı bişey.Evde yemek bulaşık artığı bırakma ortalıkta.Kalabalığın varsa kolilerde falan onlları uygun yere yerleştir bu tarz kutular biriktirme kağıt naylon falan bunlara dadanır kumaş bile yerler.Nemli ıslak yer bırakma.Jelle ilaçla kurtulursun 3 ay etkisi var diye biliyorum ara ara ilaçlarsın zararda görmeden.Kurtulucaksın inan
ya demek gümüş böceğiymiş adı aynı dert bizde de var şu sıra hatta apartmanı sarmış durumdalar geçen yatak odamda gördüm ya bi de iyice arsız oldu bunlar insanı kovalıyor
aslında apartmanı sarması daha iyi olmuş. kökten çözümler bulabilirsiniz. ben sadece benim ev için çözüm buluyorum. diğerlerinin durumundan bi haberim... nasılda hızlı hareket ediyorlar.. dikkat et kıyafetlerini yemesinler. kumaşta yiyebiliyorlarmışüzgünüm ama gümüş böceğinin gerçeğiymiş.. ben de 2 gündür gümüş böceğinin uzmanı oldum çıktım...
canım önerilerin için teşekkürler. şu raid in sıvı ilaçlarından olurmu yoksa daha farklı birşey mi?
Canim bunlardan benim evin heryerinde vardi. Maekasini vermeyeyim ama su bilindik markanin bocek kutulari var markette fln da satili 10-15 lira bisey bi kutuda alti tane var. Ondan aliyosun evin kose bucagi nere varsa mesela banyo da lavabo yada kuvet alti oraya atiosun 2gun sadece 2 gunde sifir bocek. Zehirli yem bu anlattigim bocekler ona gelio yem die sonra ayaklarina zehir yapisio ve onlarla beraber yuvalarina gidio. Olay bu kaadar cnm dene bak keain cozium. Bu arada bu tabletler 6 ay duruo sonra yeniliosun
marka verebilirsin cnm herkez yazmış raid diyosun heralde tablet şeklindemi...bugün marketten hemen alıcam sağol cnm
Gümüş böceği, şu gri renkli küçücük ve kuyruklu, hızlı hareket eden ve parlak böceklerden sanırım dimi?
en korktuğum böcektir kendisi, hamam böceğinden bile o kadar korkmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?