Ayrica bide bu soyledigimin disinda pire tozu var butun bocekleri olduruyor ondanda faydalanabilirsin. Bu tozun hic bir zarari yok sadece o yaratiklara etkili. Ins yardimci olabilmisimdir
Valla esim almisti ama hatirladigim kadariyla bu bahce ilaclama malzemeleri fln satan yerler varya hani su gubre fln satan yerler oyle bi yerden almisti
kızlar merhaba,
sanırım benim derdim en büyük olanlardan( banyomda araştırmalarım sonucu adının gümüş böceğini öğrendiğim böceklerden var.. bu böceği tanıyan ve kurtulan var mı aranızda??
kurtulan var ise deneyimlerini lütfen benimle de paylaşsın..
Merhaba, ben de aynı sorunla karşı karşıyayım malesef son birkaç haftada almanyada yurttaki evimde geceleri çıkmaya başladılar her seferinde en az 7-8 tane görüyorum gördüğüm yerde öldürüyorum ama faydası olmuyor tabi ki, en son gece odamı basmışlardı dediğiniz gibi evin her yerini 2 kez çamaşır suyuyla yıkadım ama fayda etmedi çıktıkları yere bile çamaşır suyu döktüm belki kokudan rahatsız olurlar diye ama yok. Ev ve oda nemli büyük ihtimalle o yüzden geliyorlar ve ben böceklerden çok korkarım o yüzden kafayı yemek üzereyim sinirlerim bozuldu düşündükçe tüylerim diken diken oluyor siz kurtulabildiniz mi lütfen yardım edin rüyalarıma bile girmeye başladılar.
konuya bir şey yazılmayalı epey olmuş ama bende aynı dertten muzdaripim. maalesef odamı düzenlemeye kalktım ve ktaplıımın altından halımın kenarından koşturmaya başladılar. çok huylanıyorum yarın bi çarşıya çıkıp ilaç bakıcam ama sizlerde son durum ne acaba ?
Ahh ahh bi yaz bizim siteye dadandilar. 13. Kata kadar cikiyorlardi. Balkonda otururken goruyoduk duvardan cikiyor. E yaz ayi kapi pencere acik. Herkes illallah etti bu yaz basinda tüm site ilaclandi çok şükür bu yaz görmedim:) ilaclatin kurtulun sadece sizin evde varsa. Biz gecen yaz ilaclatmadik çünkü tüm herkesin evinde vardi duvarlardan cikar gelir ise yaramaz diye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
daha dün tuvalette karsilastim.. kiyamadim ya öldürmeye :26:
önceden bi kac tanesini öldürdüm ama
cünkü evi böcek basar diye düsündüm..
cok hizli hareket ediyor bu hayvan
Bende kıyamıyorum ya hiç bir böceğe:26::26:
Diyorum ki ya onların yerin de ben olsam biri beni terlikle öldürse ayy pskoljim mi bozuk ki:26::26:
Günah filan diyorum içimden bulunduğum ortamdan kaçıyorum hemen.
bizim evde de çıktı malum böceklerden ilaçlattık 4 ay önce.4 aydır hiç görmedim desem yeridir ama 1-2 haftadır yine tek tük çıkmaya başladılar..kalıcı bir çözüm var mı bilmiyorum malesef
benim evimde de çok var her odadan çıkıyorlar perdelerden bile perdeyi çekerken üstüme düştü çok tiksindim bıktım usandım kurtulamıyorum bunlardan. tüm apartmanın ilaçlama yapması gerekmiş galiba
Aa benim evde de var bunlardan adını sizden öğrendim şimdi, geçen sene daha çok vardı, sadece banyo ve tuvalette değil her yerde çıkardı. Şu sprey böcek ilaçlarından aldım, ayda 1 falan sıkıyorum evin tüm duvar diplerine, köşelere, kapı eşiklerine falan ve çok etkili, eşiklerde ölmüş buluyorum. Aslında evim nemli de değil. Böcekten çok korkarım, bu yıl da hamam böceği öldürdüm 3 defa, her yeri taradım nereden giriyorlar bulamadım ya