Saç Rengi ve Saç Boyama Gümüş rengi veya gri renkli boyalarla turuncumsu renklere son.

$3041684505_1_7_4Z9tDjXT.webp

arkadaşlar çağla şıkelin bu saç rengini nasıl elde edebilirim??? kuaförüme her gidişimde belirtiyorum ama bir türlü bu rengi tutturamıyor..hep bir tutunculuk oluyor, saçımın kendi rengi koyu kestane olduğu için turuncu oluyormuş..öneriniz var mı??

cnm çok çok saol:) peki bütün saçımı %6lıkla boyasam nasıl olur çok mu koyulur? birde elimde igoranın açık küllü kumralı var açık kumralıda yine igoramı alayım?

Eki Görüntüle 394933

arkadaşlar çağla şıkelin bu saç rengini nasıl elde edebilirim??? kuaförüme her gidişimde belirtiyorum ama bir türlü bu rengi tutturamıyor..hep bir tutunculuk oluyor, saçımın kendi rengi koyu kestane olduğu için turuncu oluyormuş..öneriniz var mı??

bende yıllardır kendi sacım koyu diye dip boyamında illa icinde turunculuk olucagına inandırıldım.ama ünlülerde görüyorum benden cok daha koyu saclı esmer bayanlarda küllümsü turuncu yansımasız saclar.demekki iş kuaförde bitiyor.

pekiii bunu yapan kuaförü nasıl bulacağım :(( bazen paraya kıyıp çağla şıkelin kuaförüne gideyim diyorum ama sora düşününce çok acıyorum, nerdeyse o paraya geçinen insanlar var :(

işte gümüş renk bu diplerdeki gitmek bilmeyen turuncuyu yok ediyor.küllü kumral bile boyasan güneşte falan illaki azda olsa parlıyor turuncu.küllü açık kumral, külsüz açık kumral ,birde gümüş rengi.üçünün yarısını sık %6 lık oksidanla karıştır diplerini boya.kalan yarılarıda %9 lukla uçlarını boya.böylece dengelersin.neden külsüz kumral gerekli dersen hem küllü hem gri yoğun olmasın rengi dengelesin doğal olsun diye:)

bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu çünkü artık saçımdaki turunculugu anca komple platin yada simsiyah yaparak kapatabilicegimi düşünüyodum.benim sacım röfleli.kendi ana rengim baya koyu bi kumral,ama kahverengi değil yani kendi saçımın içinde aslında kızıllık yok.ama koyu oldugundan dolayı sanırım.dip boyalarımda illa ki turunculuk oluyo 8.1 e boyadıgımda ilk bi kac yıkamada güzel oluyor sonra yine güneşte turuncular cıkıyo ve iğrenç görünüyo:41: röflelerimdeki sarılarımı seviyorum güzel bi açık sarı ne küllü ne dore.ama dip boyayı ne kuaförde ne evde bi türlü istedigim dogal acık kumral yada koyu sarıyı yakalayamadım.simdi normal sarı,küllü sarı ve griyi karıstırıp boyasam sence nasıl olur? suan dip boya rengim karamelimsi turuncumsu bişey.bide bişey daha aklımı kurcaladı,bu gri boya sacın röflelerine akarsa rengi cok bulandırır nasıl koruyorsunuz sarılarınızı yıkarken ve boyayı sürerken? amma da soru sordum ya:52:

cnm çok çok saol:) peki bütün saçımı %6lıkla boyasam nasıl olur çok mu koyulur? birde elimde igoranın açık küllü kumralı var açık kumralıda yine igoramı alayım?
farketmez aynı marka da olabilir farklıda.eğer %6lıkla boyayacaksan önce dipleri boya yıkamadan on dakika önce uçları boya yada diplerdeki boyayı tarayarak uçlara yedir.hepsini komple boyarsan uçlar diplere göre daha koyu olur.

bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu çünkü artık saçımdaki turunculugu anca komple platin yada simsiyah yaparak kapatabilicegimi düşünüyodum.benim sacım röfleli.kendi ana rengim baya koyu bi kumral,ama kahverengi değil yani kendi saçımın içinde aslında kızıllık yok.ama koyu oldugundan dolayı sanırım.dip boyalarımda illa ki turunculuk oluyo 8.1 e boyadıgımda ilk bi kac yıkamada güzel oluyor sonra yine güneşte turuncular cıkıyo ve iğrenç görünüyo:41: röflelerimdeki sarılarımı seviyorum güzel bi açık sarı ne küllü ne dore.ama dip boyayı ne kuaförde ne evde bi türlü istedigim dogal acık kumral yada koyu sarıyı yakalayamadım.simdi normal sarı,küllü sarı ve griyi karıstırıp boyasam sence nasıl olur? suan dip boya rengim karamelimsi turuncumsu bişey.bide bişey daha aklımı kurcaladı,bu gri boya sacın röflelerine akarsa rengi cok bulandırır nasıl koruyorsunuz sarılarınızı yıkarken ve boyayı sürerken? amma da soru sordum ya:52:
çok dikkatli bir sekilde diplerini boyarsın.uçlara bulaşmaz.yıkarken akan boya etkilemez merak etme.dip boyasında aklına gelebilecek bütün küllü, külsüz ,sarı ,platin ne varsa hepsini denedim.en etkili garantili çözüm bunu buldum.iyiki buldum:) yoksa çoktan pes edip koyu renklerden birine dönüş yapmıştım.

çok dikkatli bir sekilde diplerini boyarsın.uçlara bulaşmaz.yıkarken akan boya etkilemez merak etme.dip boyasında aklına gelebilecek bütün küllü, külsüz ,sarı ,platin ne varsa hepsini denedim.en etkili garantili çözüm bunu buldum.iyiki buldum:) yoksa çoktan pes edip koyu renklerden birine dönüş yapmıştım.

Bende bugün bu rengi aldım cnm?:26:
Bunu dedigin gibi gümüs tonlarıyla karıstırmayı düsündüm, insallah bir hata yapmadım boya konusunda?

$FB,16393,19,loreal-excellence-creme-pro-keratin-91-sari-kullu-sac-boyasi-loreal-paris.webp

Buda suanki rengim,

$Görüntü074.webp

Bende bugün bu rengi aldım cnm?:26:
Bunu dedigin gibi gümüs tonlarıyla karıstırmayı düsündüm, insallah bir hata yapmadım boya konusunda?

Eki Görüntüle 395678

Buda suanki rengim,

Eki Görüntüle 395679

saçlarının kendi rengimi yoksa boyamı?iki boyayıda yarı yarı ya karıştır boya.baktın renk oturmadı hani deriz ya bi kere daha boyansa tam oturur ozaman diğer kalanlarıda sık boya.beklemek zorunda değilsin bir gün araylada boyaya bilirsin.kurutup üstüne tekrarda boyayabilirsin bişey olmaz.şimdi gümüş renk olmasa direk bu boyayı kullansan değişik tam sarı olmayan bakırlı turunculu tuhaf bir renk çıkar.umarım istediğiniz gibi olur yaa.

saçlarının kendi rengimi yoksa boyamı?iki boyayıda yarı yarı ya karıştır boya.baktın renk oturmadı hani deriz ya bi kere daha boyansa tam oturur ozaman diğer kalanlarıda sık boya.beklemek zorunda değilsin bir gün araylada boyaya bilirsin.kurutup üstüne tekrarda boyayabilirsin bişey olmaz.şimdi gümüş renk olmasa direk bu boyayı kullansan değişik tam sarı olmayan bakırlı turunculu tuhaf bir renk çıkar.umarım istediğiniz gibi olur yaa.

Yok canm saclarım boya, küllü kumrala boyadım sarılı turunculu birsey cıktı ortaya kumraldan cok, acık kahverengi bir renk oldu dipler daha turuncumsu sacın ucuna dogru sarımsı parlıyor güneste, bende sonradan ögrendim küllü renkler özellikle de acık tonları, koyu saclarda yeserme, turunculasma yapıyormus kademe kademe acmak lazımmıs yanlıs anlamadıysam mesela kumral, acık kumral vs. vs. Bide diyorum acaba dorelik iceren renkler daha mı iyi sonuc verir saclarımda? Cünkü bende altın sarı yansıması seviyorum dore kumral falan suan sacımda sarı gibide bir renk oldugu icinde o tür bir renkle mi boyasam diyorum?

Ya da kumral+ küllü sarı+ gümüs rengi veya kumral+ altın sarı+ gümüs ?
Uff cok soru sordum sizi de bunalttım
:30:
Her halukarda denemeden olmayacak herhalde ins. iyi bir sonuc verir zemin rengi istedigim gibi tutturursam daha sonra üzerine sarı ısıltı attırıcam kuaförde, ama zemini kendim tutturayım istiyorum ins. güzel bir renk cıkar, rezil olmayım da... :34:

Son düzenleme:
kızlar az evvel igoranın gümüş rengini aldım ve saçımın bir kısmına sürdüm boyayı. çok ufak bir tutam ama rengi anlamam için faydalı olacağını düşünüyorum. yalnız boya masmavi çıktı, umarım doğru rengi almışımdır. 40 dakika kadar sonra durumu bildiririm benimle aynı renkte olanlar için faydalı olur umarım.

kızlar az evvel igoranın gümüş rengini aldım ve saçımın bir kısmına sürdüm boyayı. çok ufak bir tutam ama rengi anlamam için faydalı olacağını düşünüyorum. yalnız boya masmavi çıktı, umarım doğru rengi almışımdır. 40 dakika kadar sonra durumu bildiririm benimle aynı renkte olanlar için faydalı olur umarım.

canim merak ettim nasil oldu sonuc benim sacimda seninki gibi suan sen memnun kalirsan bende yapicam foto koyabilir misin.

canım ben önce arkada bi tutamda denedim ama tam net göremedim yüzüme yakışıp yakışmadığını anlayamadığım için bi de yan tarafta deneyeyim dedim geç kaldım o yüzden biraz. hemen ekliyorum nasıl olduğunu

ben aslında rengi beğendim ama şu anda diplere değdirmeden kendi başıma boyayamam sanırım. o yüzden tekrar gri boya alıp bi kuaföre diplere hiç değdirmeden boyatmayı düşünüyorum. bakalım nasıl olacak. en azından çok değişik bir renk çıkmadığını görmüş oldum

Back
X