GÜMÜŞ SUYU MUCİZESİ

Bu tarz ürünler fazla bilinmiyorlar, faydaları olabilir. Ama maddi manevi beklenmedik yan etkileri var. Ben çok tehlikeli buluyorum. Şahsi kanaatim.

Bu tarz ürünler fazla bilinmiyorlar, faydaları olabilir. Ama maddi manevi beklenmedik yan etkileri var. Ben çok tehlikeli buluyorum. Şahsi kanaatim.
Şahsi kanaatle olabilecek bişey değil maalesef.Evet bilinmediği için özellikle başlık açtım.Cin1 de takip diyerek gönderiliyor hastalar ama gümüş suyu dört ayda temizliyor.Doğal ürün hiç bir yan etkiside yok.Tabi ki sağlık söz konusu kullanmak isteyen araştırır kullanır.Alternatif tıbbı küçümsememek gerek instagramda ademoğlu.adam sayfasını inceleyebilirsiniz.

Küçümsemiyorum bilakis merakım var. Ancak tıp biliminin bir metodolojisi var. Alternatif tıbbın böyle bir sistemi yok. Yarar gözlemlemeye dayalı ama zararını hesap etmeyen, yıkıcı tarafını bırakın gözardı etmeyi, bu ihtimale göz dahi atmayan alternatif tıpçılık yanlış.
Alternatif tıbbı modern tıptan sonra alternatif tıp eğitimi almış hekimlerden takip etmeliyiz.

Gümüş suyu vb. ürünler ise alternatif tıp çatısı altında değil, çok ayrı bir grup. Bu yüzden sahte bir ürün. Hakkında çok az araştırma var. Kanıtlanmış bir faydası yok. Aksine böbrek hasarı ve nörolojik rahatsızlıklara sebep olabilir. Kullananların rüyaları değişiyor, halüsinasyon görüyorlar. Antibiyotiklerle ve bazı ilaçlarla beraber kullanılmaması gerekiyor. Fazlası geriye dönülemez ve tedavi edilemez cilt rengi değişikliklerine sebep oluyor. Renkte mavi gri.

Ben kolay kolay hiçbir şeyi kestirip atmamaya çalışırım fayda ve yarara dair şüphe varsa konu netleşene kadar kulak verecek bir yönüm var. Ama şunu net söyleyeyim hakkında biraz bile okuduktan sonra böyle bir ürünü evimden içeriye sokmam. Tehlikeli bir ürün. Lütfen sizde tavsiye etmeyin.

Kanserin dogal yolla tedavileri varken, bunlarin hiç birisinin kullanilmamasinin İki sebebi vardir KAPITALIZIM Ve PARA.
Dogal olan hiç bir yöntemden ciddi kazançlar elde edilemez.
Dogal olan hiç bir seyi patentleyemez ve üzerinden tonlarca para kazanamazsiniz. Günümüzde saglik bir kazang kapisidir. insanlari saglik konusunda cahil birakirsaniz bunun üzerinden ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. Günümüzde yapilanda budur.
1935 senesinden önce kenevir yagi bütün doktorlar tarafindan pek çok hastaligin tedavisinde kullanilirdi. Bu ilaç sektörünün igine gelmedigi için yasaklandi.
Kolloidal gümüs suyunun 650 den fazla hastaliga sebebiyet veren mikroplari öldürdügü bütün doktorlar tarafindan kabul edilmisti.
Gümüsü yasaklayamadilar ancak onun saglik üzerine etkisini egitim sistemini ve medyayi kullanarak unutturdular.
Sodyum Bikarbonati yasaklayamadilar ama onu sadece hamur kabarticisi olarak tanittilar. Pek çok hastalik D Vitamini eksikligi sonucu meydana geliyor. Günes girmeyen eve doktor girer. Bu sözün önemi unutturulup, ozon deligini çikartip insanlari günesten soguttular.
Devamlı 11:00 16:00 arasi günege çikmayin kanser olursunuz iddasini attilar. Bununlada kalmadi günesten korunma yaglari kullanilmasi gerekir muhakkak bunlari sürmeden günege çikmayin dediler. Bunu derken ve korkuturken asla D vitamini açisindan eksik kalacaginiz uyarisinda bulunmadilar. Asla D vitamini eksikliginin önemi üzerinde durmadilar.
Kollestrol yalanini çikartip statin haplarindan muazzam paralar kazandilar. Bununlada kalmadi senelerce bu haplarin zararlar hiç konusulmadi.

Gümüş suyunu bizzat kullandım dediginiz gibi halüsilasyon yada herhangi bi hasara yol açmadı. Güvenilir yerden temin edince zarardan çok faydası var.
Yazarmisiniz ben bulamadım
instagramda ademoglu.adam sayfasından aldım.Arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz

Size ilk mesajım kendi kanaatimdi, ikinci mesajımı okuyarak araştırarak yazdım.
Güvenilir yada namert satıcıyla alakası yok. Hepsinin içeriği aynı.

Modern tıp veya alternatif tıp kimya ile ilgilidir. Bu tarz suların yapımı binlerce yıl önce simyanın hareket alanıydı. Kimsede farkında değil herhalde bu durumun.

Bu ürünler alternatif tıp ürünü değil ama alternatif tıp bünyesine geri dönersek hiçbir ürün tamamen zararsız ve yan etkisiz değildir. Birisi bu şekilde reklam ediyorsa ya yalan söylüyordur yada bilmiyordur. Bir şeyi öneren; onu kimlerin kullanamayacağını yada hangi ilaçlarla ters etki gösterdiğini bilmek zorunda. Bu anlamda modern tıp doktoru + homeopat, aromaterapist, fitoterapist yada fonksiyonel tıp eğitimi gibi eğitimler almış hekimlere başvurmalıyız.

Burada süt yapması için adaçayı önerildi Ama üye hamileydi ve adaçayı düşük yapar. Düzenli kullanmasını önermek faciaya yol açabilir. Yada hayıt çayı kadın hormonlarını düzenler, ama östrojen dominansı olan bir insanı daha beter eder çünkü östrojen artırıcı gibi. Arkadaşım sindirim rahatsızlığı için düzenli zencefil tüketti ve gluten intoleransını tetikledi. Çölyak olmanın kıyısından kurtuldu ve sindirimi eskisinden kötü halde. Doğal olan hiçbir ürün tamamen zararsız değildir. Hepsinin bir dozu var ve bazı maddeler bazı insanlara uygun değil.

Mesela paylaştığınız insta hesabı tamamen derleme bilgilerden oluşuyor. Kişi kim? Eğitimi ve çalışmaları neler? Bunların hicbiri yok. Paylaşımlar ve bilgiler kendine ait değil. Burada ciddi sıkıntı var. Zarar var mı yok mu takibi, ölçeği ve analizi yok.

Çarpıtıyorsunuz dediklerimi ,ben ve birçok arkadaş faydasını gördük.Kullanmak isteyen araştırır işine gelirse aklına yatarsa kullanır.Gelmezse kullanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…