Gümüş Suyu

kuklikoo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
59
4
Kolloidal Gümüş


Süper Antibiyotiğin Yeniden Keşfi


Kolloidal gümüş kuvvetli ve doğal bir antibiyotik ve enfeksiyonlara karşı etkili bir koruyucudur.

Bir katalizör olarak,tek hücreli bakterilerin,virüslerin ve mantarların oksijen metabolizmaları için ihtiyaç duydukları enzimi çalışmaz hale getirir.

Vücut kimyasına ve enzimlerine hiç bir zarar dokunmadan mikro organizmalar yok edilmiş olur.

Kolloidal gümüş 1940 lara kadar dünyada oldukça yaygın bir şekilde antibiyotik olarak kullanılıyordu.Fakat sentetik antibiyotkilerin daha ucuza üretilebilmesi ve kâr marjının daha yüksek olması nedeniyle,gümüş unutulmaya ve unutturulmaya başladı.Günümüze gelene kadar pek çok insan gümüşün bu özelliklerinden haberdar bile değildi.

Sentetik antibiyotiklerin bakterilere karşı başarısız olması,bakterilerin sentetik antibiyotiklere karşı direnç geliştirmeleri ve sentetik antibiyotiklerin yan etkilerinin neredeyse faydalarından daha fazla olması neticesinde alternatif antibiyotik arayışları başladığında 1940 lardan sonra adeta unutturulmaya çalışılan kolloidal gümüş tekrar hatırlandı.Bugün Amerika'da aleyhinde sürdürülen anti kampanyalara rağmen doğal bir antibiyotik olarak oldukça revaçta.

Gümüşün antibiyotik özellikleri aslında çok eskiden beri biliniyor.İnsanların gümüşü günlük hayatlarında,mutfak gereçleri,süs eşyası,saklama kabı olarak kullandıklarını biliyoruz.

İngiltere'de ağzında gümüş kaşıkla doğmak diye bir deyim vardır.Bu deyim şanslı insanlar için kullanılır.Eskiden zenginler yeni doğan çocuklarına emmesi için gümüş kaşık verirlerdi.Böylece çocuk hastalıklara karşı korunmuş oluyordu.

Avrupa'da Veba salgınında kıtanın neredeyse 3 de 1 i ölmüştü.Ama çingenelere hiç bir şey olmamıştı.Çünki çingeneler gümüş ve kalay konusunda uzmandılar.Gümüşü damar yoluyla vücuda zerk ediyorlardı.Avrupa vebadan kasıp kavruluken onlara bir şey olmamıştı.

Bugün gümüş anti mikrobiyal özellikleriyle yeniden meşhur oldu.Gümüş ipliğinden üretilen tekstil ürünleri bütün dünyada hızla yayılıyor.Gümüş ipliğinden üretilen çoraplar,tişörtler,şapkalar,baş örtüleri,montlar pazarlarda yerini alıyor.Yakında dünya ordularının askeri kıyafetleri gümüş ipliğinden üretilebilir.

Gümüş aynı zamanda iyi bir manyetik alan önleyici.Cep telefonlarının ve baz istasyonlarının neden olduğu elektro manyetik alanların zararlarından korunmak için de gümüş ipliğinden üretilen giysiler tercih ediliyor.Yakında perdelerimiz gümüş ipliğinden olabilir.

Kolloidal gümüş insan ve hayvan sağlığından başka alanlarda da kendine yer buluyor.İnsan ve hayvan sağlığına zararlı tarım ilaçlarının yerine kolloidal gümüş kullanılabiliyor.

Ayrıca su temizliğini sağlamak için de kullanılabiliyor.

Önceki Araştırmalar

Kolloidal gümüş 1938'lere kadar yaygın olarak kullanılıyordu.Pek çok insan büyüklerinin,sütü oda sıcaklığında bozulmadan korumak için,sütün içine gümüş para koyduğunu hatırlar.

20 yüzyıla geçerken bilim adamları vücuttaki en önemli sıvıların kolloidal olduğunu keşfetmişti.Burada kolloidal kelimesinin anlamını açıklamada fayda var.Bir maddenin kendisi için çözücü olmayan bir ortamda 10 üzeri -5 ve 10 üzeri -7 cm boyutlarında dağılmasıyla oluşan çözeltiye kolloidal çözelti denir.

Vücudumuzda bulunan en önemli sıvılardan biri olan,hücrelere besin ve oksijen taşıyan kan, kollidal yapıdadır.

1938 lere kadar kolloidal gümüş doktorlar tarafından bir antibiyotik olarak kullanılıyor ve yüksek teknoloji olarak görülüyordu.

Fakat üretim metodları yüksek maliyetliydi.İlaç endüstrisi üretimi daha kolay ve daha kazançlı sentetik ilaçlar üzerine eğilince kolloidal gümüş unutuldu.

Amarikan Besin ve İlaç İdaresi (FDA) kolloidal gümüşü 1938 öncesi bir ilaç olarak tanımlamaktadır.

13/9/1991 tarihinde FDA tarafından yazılan bir raporda kolloidal gümüş ürünlerinin 1938 den önce sunulduğu şekilde ve önerildiği hastalıklar için kullanılabileceği söyleniyor.

Çağdaş Araştırmalar


1970'li yıllarda,Vücut Elektriği kitabının yazarı Robert O. Becker kol ve bacaklar,omurilik ve organlarda yenilenmeyi incelerken gümüş iyonlarının kemik gelişimini uyardığını ve bakterileri öldürdüğünü keşfetti.

Science Digest dergisinin Mart 1978 tarihli sayısında Güçlü Mikrop Savaşçımız" adlı makalede "gözlerimizi açan araştırmaya teşekkürler,gümüş modern tıbbın ilgi alanına giriyor,sentetik antibiyotik ilaçlar yarım düzine farklı mikro organizmayı yok edebiliyorken,gümüş 650(Altıyüzelli) farklı mikro organizmayı öldürüyor.Üstelik gümüş toksik değil." diye yazıyor.

Makale,biyokimyacı ve gümüş araştırmalarında öncülük yapan Dr.Harry Margraf'ın,"gümüş sahip olduğumuz en kuvvetli mikrop öldürücü" sözüyle bitiyor.

Nasıl Çalışıyor?


Kolloidal gümüşün bir virüsün,bakterinin,mantarın yakınında bulunması,bu mikro organizmaların oksijen metabolizma enziminin çalışmasını engelliyor.Mikro organizmaların oksien metabolizmalarını,bizim ciğerlerimize benzetirsek bir manada gümüş iyonları bu mikro organizmaların ciğerlerini çalışmaz hale getiriyor.

Bir kaç dakika içinde hastalığa neden olan mikro organizma, boğuluyor ve ölüyor.Vücuttan bağışıklık sistemi vasıtasıyla atılıyor.

Faydalı enzimleri de öldüren kimyasal antibiyotiklerin aksine,kolloidal gümüş insan vücudundaki faydalı enzimlere bir zarar vermeden sadece tek hücreli mikro organizmaların enzimlerini yok eder.Kolloidal gümüş insanlar,bitkiler ve bütün çok hücreli canlılar için güvenlidir.

Gümüş Suyu Kullanım Alanları:

“Gümüş Suyu”; antibiyotiğe ihtiyaç duyulan ve antibiyotiğin yetersiz kaldığı hemen tüm alanlarda aktif olarak kullanılır. Ancak antibiyotikten farkı; tamamen doğal bir karışım olma özelliği sebebiyle; her türlü yan etkiye uzaklığı ve metabolizmada herhangi bir yok edici etkiye sahip olmamasıdır. “ Gümüş Suyu” oral yolla alındığı zaman; 6 dakika içinde etkisini göstermeye başlar.

Kaynaklardada belirtiği üzere

Bakteriler: Sınırsız etkiye sahiptir
Virüsler: Sınırsız etkiye sahiptir
Mantarlar: Sınırsız etkiye sahiptir
Bağışıklık Sistemi: Güçlendirir ve tamamlar


Kollodial Gümüşün Absorbsiyonu


Oral olarak alındığında kolloidal gümüş ağızda absorbe edilerek kana karışır ve hücrelere ulaşır.Çözeltiyi yutmadan önce dilin altında biraz bekletmek daha hızlı absorbe olmasını sağlayacaktır.

3 veya 4 gün içinde gümüş, dokularda toplanacak ve fayda sağlamaya başlayacaktır.

Kolloidal gümüş böbrekler,lenf sistemi ve bağırsaklar tarafından bir kaç hafta içinde atılır.

Tehlikeli patojenlere sürekli maruz kalınıyorsa koruma sağlamak için,kolloidal silver önerilen dozda her gün kullanılabilir.

Hafif yanıklarda kolloidal gümüş,enfeksiyona yakalanmayı engelleyerek yaranın iyileşmesini hızlandırabilir.

Kronik veya ciddi durumlar

5 ppm lik kolloidal gümüşün 1 çay kaşığı 25 mikrograma eşittir.(mcg).Günde 1 - 4 çay kaşığı genelde güvenli miktar olarak kabul edilir.Bu miktarda uzun süre kullanılabilir.

Bu miktardan fazlası terapatik miktar olarak kabul edilir ve sadece belli bir zaman dilimi için kullanılmalıdır.

Hastalık durumunda doğal tedavi uzmanları,günlük normal miktarın 2-3 katı kadar kolloidal gümüşü 30-45 gün boyunca kullanılabileceğini söylüyor.

Eğer vücudunuz çok hasta veya toksisite çok yüksekse,tedavi etmek için acele edip,herşeyi birdenbire yapmayın.

Patojenler ani bir şekilde yok edilirse vücudun 5 temizleme organı(böbrek,karaciğer,cilt,ciğerler ve bağırsaklar) aşırı yüklenme yaşayabilir,bu da soğuk algınlığındaki gibi,baş ağrısı,halsizlik,baş dönmesi,mide bulantısı ve kas ağrısına neden olabilir.

Kolloidal gümüş miktarını normal dozda alın,distile edilmiş su tüketimini artırın.

Bazıları kolloidal gümüşü,sinüslere ve burun kanallarına ulaşmak için burun spreyi olarak
kullanıyor.

Kolloidal gümüşü mutfak ve banyo yüzeylerinin dezanfektesi için kullananlar da var.

Cilt,boğaz yaraları,gözler,yanıklar

Kolloidal gümüş kesiklerde,tahrişatta,açık yaralarda acı vermeden kullanılır.

Bir bebeğin gözlerine bile uygulanabilir.Bazı antiseptikler gibi doku hücrelerini yok etmez.

Bir koltuk altı deodorantı olarak mükemmeldir.Çünki koltuk altı kokusunun en önemli nedeni ter bezlerinden salınan maddelerle beslenen bakterilerdir.

Kollodial gümüş egzema,kaşıntı,sivilce ve böcek ısırıklarına karşı da etkilidir.

Suyu temizlemek için 1 galon (3.78 litre) suya 1 yemek kaşığı kolloidal gümüş ekleyebilirsiniz.Suyu iyice çalkalayın ve 6 dakika bekleyin.


Mikroplara Karşı Toleransı

Kimyasal antibiyotiklere karşı direnç geliştiren süper bakterileri herkes duymuştur.Kolloidal gümüşe karşı mutasyon yoluyla herhangi bir direnç geliştirmeleri mümkün görünmüyor.

Ayrıca kolloidal gümüş diğer ilaçlarla herhangi bir etkileşimde bulunmaz.Kolloidal gümüş vücutta,toksik etki yapmaz.Kolloidal gümüş mikropların oksijen metabolizma enzimlerinden başak bir şeyle etkileşime girmez.
Kolloidal gümüş ademoğlunun bir çok hastalığı için güvenli,kuvvetli ve doğal bir antibiyotiktir.

Herhangi bir ilaçla kolloidal gümüşün etkileşime girdiğine dair bir rapor bulunmamaktadır.

Çok büyük miktarlarda tüketilmediği sürece aşırı doza ulaşmak mümkün değildir.

Kolloidal gümüş kullananlar tarafından bir çok enfeksiyon için hem bir ilaç hem de bir koruyucu olarak rapor edilmiştir.

Vücuttataki sıvıların çoğu kristalize yapıda değil kolloidal yapıda olduğundan,kolloidal maddeler vücut tarafından daha kolay absorbe edilir.Bu yüzden kolloidal gümüş mikroplara karşı en etkin antibiyotiktir.

Kolloidal süspansiyon bir maddenin partiküllerinin elektrik akımıyla başka bir madde içinde çüzdürülmesiyle oluşur.

Homojenize süt,aerosol spreyleri kolloidal süspansiyonlardır.

Mikroplara maruz kalma ihtimali yüksekse, kolloidal gümüş her gün ağız yoluyla alınabilir ya da cilt problemlerinde merhem olarak cilde uygulanabilir.İkinci bir savunmamekanizmasına sahip olmak gibidir.

Gümüş sadece bir katalizör gib davranır,toksik değildir.Alışkanlık yapmaz.

Kolloidal gümüş parazitleri de yok eder.Çünki parazitler tek hücreli yumurtalarla ürerler ve gümüş bu safhadayken onları yok eder.

Gümüş kullanan yaşlı insanlar eskiye nazaran daha enerjik olduklarını rapor ediyorlar.Daha enerjikler çünki gümüşten önce hastalıkları için harcadıkları enerji artık normal aktivitelerine harcanıyor.

Kolloidal gümüş kullananlarca sindirimlerinin daha iyi olduğu da rapor ediliyor.

Yapılan araştırmalar kolloidal gümüşün yaralarda ve yanıklarda daha hızlı iyileşme sağladığını gösteriyor.

Kolloidal silverın her hangi bir tadı yoktur.Bir bebeğin gözünü bile incitmez,mide sorunlarına neden olmaz.

650'den fazla hastalığı iyileştiriyor.

Kolloidal gümüşün 650 mikro organizmayı öldürebildiği rapor ediliyor.

Bu kolloidal gümüş almak mikropların neden oldukları hastlaıkları anında tedavi edecektir anlamına gelmiyor tabi ki.

Kolloidal gümüş mikropları,virüsleri,bakterileri,mantarları sadece onlarla belirli bir süre temasa geçebilirse öldürür.

Kolloidal gümüş kullanırken dikkat edilmesi gereken husus,hasta bölgeye yeteri kadar yüksek oranda kollodial gümüşün ulaşmasını sağlamaktır.

Kolloiadal gümüşü eğer gümüşe karşı alerjiniz varsa kullanmayın.

Aşağıdaki hastalıklar kolloidal gümüşün başarıyla kullanıldığı 650 hastalığın bir kısmı:

1-) Sivilceler
2-) Sorunlu Benler
3-) Açık Yaralar
4-) Ayak Mantarları
5-) Sedef Hastalığı
6-) Uçuklar (herpes)
7-) Bademcik İltihabı
8 -) Grip
9-) Soğuk Algınlığı
10-) Diş Ağrısı, Diş Kanaması ve Çürükler
11-) Ağız Enfeksiyonları ve Diş İltihapları
12-) Göz Enfeksiyonları
13-) Diğer Enfeksiyonlar
14-) Sistit
15-) Romatizmal Hastalıklar
16-) Eklem Ağrıları
17-) Diabet (Şeker)
1:cool: Ağız Kokusu
19-) Akciğer İltihabı
20-) Sinüzit
21-) Ağız Pamukçuğu
22-) Her Türlü Yanık
23-) İsilik
24-) İdrar Yolu İltihabı
25-) Rahim İltihabı
26-) Genital Mantarlar
27-) Yumurtalık İltihabı
2:cool: Prostat
29-) Kesik ve Açık Yaralar
30-) Temre
31-) Cilt Alerjileri
32-) Kulak-Burun-Boğaz İltihapları
33-) Göz Kapağı Enfeksiyonu
34-) Çıbanlar
35-) Güneş Çarpması
36-) Kızamık
37-) Kabakulak
3:cool: Sivrisinek ve Arı sokmaları
39-) Kene vb. Isırmaları
40-) Saç Dökülmeleri
41-) Kemoterapi Sonrası Bağışıklık Sistemini Desteklemede
42-) Kanser, AİDS terapilerinde Destek Unsuru Olarak
43-) Açık yaralar
44-) Ülser ve Gastrit
45-) Bağırsak Rahatsızlıkları ve Hazımsızlık
46-) İshal
47-) Hepatit
4:cool: Siroz
49-) Verem
50-) Parazit ve Asalaklar
51-) Kuş Gribi ve Sars terapisi





Referanslar

1. "Sağlık ve Hastalıkta Kolloidlerin Kullanımı" Kolloidal gümüşün bağırsak sorunlarında etinliği kanıtlandı. Dr. Henry Crooks colloidal gümüşün anti mikrobiyal olduğunu,insana zararsız olduğunu ve hiçbir şekilde toksik olmadığını buldu.Kimyasal ilaçların tersine,kolloidal gümüş bir antibiyotik olarak yüksek dozlarda da kullanılabilir,kimyasal antibiyotiklere nazaran daha iyi sonuçlarla.Bütün virüs,mantar,bakteri,streptococcus, staphylococcus ve diğer patojenik mikro organizmalar gümüşle temas ettikten sonra 3-4 dakika içinde ölüyor.Yüksek dozlarda bile herhangi bir yan etkisi yok.
2. Dr. Robert Becker, "Vücut Elektriği" adlı kitabın yazarı,düşük gümüş düzeyi ve hastalıklar arsında bağlantı buldu.Gümüş eksikliğinin bağışıklık sisteminin düzgün çalışmamasından sorumlu olduğunu söyledi.Dr.Becker gümüşün bütün patojenleri öldürdüğünü ve vücuda herhangi bir zarar vermediğini söyledi.Gümüşün hastalık yapan organizmaları öldürmekten daha fazlasını yaptığını belirtmişti.Gümüş aynı zamanda hasarlı dokuların tamirinin uyarılmasını sağlıyordu.Yanık tedavisi gören hastalar ve yaşlı insanlar gümüş kullanıldığında daha hızlı iyileşiyorlardı.Kanser hücrelerinin normale döndüğünü gördü.
Diğer antibiyotiklere direnç gösteren bütün patojenler kolloidal gümüş tarafından öldürülüyordu.

3. "Gümüş Kudretli Mikrop Savaşçımız" Science Digest Mart 1978.Bir anitbiyotik olarak kolloidal gümüş 650 hastalık yapıcı mikro organizmayı öldürüyor.Gümüş dünaymızdaki en kuvvetli antibiyotik ve üstelik hiç bir toksik özelliği yok ve bakteriler gümüşe karşı direnç geliştiremiyor.37 ülkede gümüş teknolojisini izleyen Gümüş Enstitüsü Müdürü Richard L. Davies,4 yıl içinde gümüşün 87 yeni tıbbi kullanım alanı bulduğunu söyledi.

4. İsveç'de bulunan Karolinska Enstitüsünde Dr. Bjorn Nordstrom,gümüşü kanser tedavisinde kullanıyor.

5. Amerikan Besin ve İlaç Dairesi FDA 1938 öncesinde kabul edilmiş bir ilaç olduğundan,kolloidal gümüşün aynı şekilde pazarlanabileceğini belirtmiştir.
13 Eylül 1991 tarihli FDA tüketici güvenliği memuru HArold Davis.
6. "Eczacılıkta kolloidal Gümüş Preparatları"
British Medical Journal,Şubat 1923: "Saf Gümüş Tamamen Güvenli"YÜksek gümüş oranlarında yapılan testlerde tedavi edici özelliğe sahip olduğu ispatlandı.

7. 1932 yılı nobel ödülü sahibi Dr. Otto Warberg kanserin oksijen eksikliği ve şekerin fermantasyonu sonucu oluştuğunu belirtti.

8. Provo Herald, 13 Şubat 1992, sayfa D1: "AİDS e Çare Olarak Colloidal Silver.

9. Amerikan İlaç İndeksi, İnorganik İlaç Kimyası bölümünde kolloidal gümüşü mikrop öldürücü olarak tanıdı.

10. Tıp Sözlüğünün 6. baskısında hafif gümüş proteini ilaç olarak listelendi.

11. Ev Yapımı Tıbbi Gümüş,Maurice Worthington, M.D., 1928.
12. "Eczacılıkta Kolloidal Gümüş Preparatları"British Medical Journal, 1932.

13. Kraliyet Ailesi dünya genelinde kanlarındaki gümüş nedeniyle mavi kanlılar olarak adlandırılırdı.Gümüş tabaklardan yerler,yiyecekleri gümüş kaplarda saklarlardı.Doktora htiyaç yoktu.Halk ise genelde hastaydı.
14."Kolloidal Gümüş Alternatif Antibiyotik",Lloyd Michael Canty ve Zane Baranowski

15. "Kansersiz Dünya" Amerika'da Alopatik Tıbbın Tarihi,Edward Griffin.

16. "Vücut Elektriği ve Çapraz Akımlar" Robert Becker.
17. "Toprağın Sırları"Christopher Bird and Peter Tompkins.
18. "İğneyle Cinayet" Eustace Mullin.

19. Kimyanın Mucize Kolloidleri,Kenneth Andrews. The Readers Digest, March 1936. Dr. Frederick Macy,Amerika'nın en iyi bakteriyologlarından biri.

20. John Hopkins Hastanesi,Gümüş Hakkında Yeni Haberler,Dr. Leonard Herschberg

21. Michael D. Lemonick. Katiller Her Yerde, Time Magazine, 12 Eylül 1994.

22. Searle, A.B. Kolloidal Gümüşün Sağlık ve Hastalıkta Kullanımı Kasım, 1913, sayfa 83 Dr. Henry Crookes

23. Kolloidal Gümüş,Nerelerdeydin? Iris A. Moore, The New Times, Seattle WA, Mayıs 1994

24. Brentano, L. MD, Margraf, H, Monafo, W.W. MD, Moyer,C.A. Kolloidal Gümüşün Antibakteriyel Etkinliği
Surgical Forum sayı 17, 1966, sayfa. 76-78

25. Kolloidal Gümüş Raporu,En İyi Saklanan Sır
Martha Duncan.

26. Thurman, R.B. ve Gerba, C.P. (1989) Bakır ve Gümüşün Bakteri ve Virüs Dezenfeksiyonunda Moleküler Mekaniği,alıntı:KK70:r. Richard Davies, Gümüş Enstitüsü sayı. 18, 4, sayfa 295

27. Oksijen Tedavileri,Ed Mc Cabe.

28. H.E.L.P ful News, Sayı 8 No. 9

29. Science Digest, Mart 1978,Jim Powell

30. Harold Davis, U.S. FDA Mektubu,Eylül 1991

31. The Olympian,Pazar,Şubat 20, 1994 Alexander Tomasz / San Francisco, Associated Press

32. Newsweek Magazine,Mart 28, 1994 Antibiyotikler,Mucize İlaçların Sonu mu?

33. Magnzeyum Okstazon,Kolloid Araştırma Fonu

34. Newsweek Magazine,22 Mayıs,1995.Korku Salgını
 
ben bi ara sivilcelerim için çok heveslenmiştim..fakat vücuttan atılması konusunda önemli tartışmalar okuyunca vazgeçtim.. sonra cilt doktorum güzel çareler buldu sağolsun.
 
çingeneler gümüşü damar yoluyla zerk ediyolardı nedir ya gümüşü eritip damardan mı alıyorlar yani bu nasıl değişik bi yöntem
 
bunu 28.02.12 de yazmıştım - slm arkadaşlar bn üniversiteyi bitirdiktn sonra bi hastalığıa yakalandm 5 senedir neler cektim. cerrahpaşada ve capada yattım bi teshis konulamadıhersey cok temizdi.hiç konuşamaz ve yürüyemez olmuş gözlerimi kırparak konuşuyordum ama çok yavaşta olsa iyileşiyordum.. bn profesör dr.lara "bnde bi mikrop var ama tıpda adı belli olmayan" diye mesaj olarak yazıyordm onlarda cok şaşırıyorlardı söylediklerime bide sürekli idrar yolu enfeksiyonu vardı bnde artık antibiyotikler fayda etmiyordu ve bu bni daha yorgun yapardı.bitkisel çözüm arıyordum. melisayı, karabaş otunu, yaban mersinini denedim ama cok az faydala oldu. artık bıkmıştım sonra gümüşsuyunu buldum ve emindim bana iyi gelecegini ama maddi durumdan kaynaklı 1bucuk ay alamadm. 10gün önce kullanmaya başladım ve suanda konuşmam iyice düzeldi %95 oranında yürümemde 15-20 adım atıyorum suanda hepimiz hayretler içindeyiz.idrar yolu içinde idrarım hep bulanıktı suanda daha berrak.ve sürekli hiçç bitmeyen mantarım vardı. oda tamamen bitti. bn abartarak yüzüme, kulaklarıma, burnuma da sürdüm ve damlatım. bnm bogazım kulaklarım burnum cok kaşınırdı gümüşsuyunu yutmadan gargara yaptım zaten boğazınızda bi sorun varsa ilk bikaçgün acımcı bitat olacaktır yanı bnde öyle oldu. boş bi enjektör yardımıyla burnuma ve kulaklarıma damlattım yine bunlarda da sorun varsa damlattığınız anda cok fazla kasıntı olacaktir. bnm tahminim ordaki mikroplar ölürken kaşıntı yapıyo heralde düşüncesi bile çok iğrenç ıııııııııııııııyyyyyyyyyyy.ister inanın ister inanmayın adım nese akay cerrah paşa ve capa tıp fakültesi nöroloji bölümünde tanıdığınız varsa personel hemşire yada dr sorabilirsiniz. 25 ppm likten siva derm gümüşsuyu kullandım halada kullanıyorum.aaaaaaa yüzümü unuttum yüzümdeki sivilcelerde bitti geçti. yardımcı olursa bu anlattıklarım bu bni mutlu eder..

bunu 19.04.12 de - merhaba arkadaşlar kendimden bahsedeyim, evde rahatlıkla yürümeye başladım. dışarıda da normalde tekerlekli sandalyeyle gezerdim şuanda ise wolkerla yürüyorum.bunlar çokk sevindirici benim ms hastalıklı arkadasım vardı ona da önermiştim kullanmış bir şişe sonra bni aradı yürümesinde hafif düzelme olmuş ikinci şişeye başlayacakmış. buda çok güzel. bi arkadaşın akrabasıda migren ağrıları için kullanmış onada iyi gelmiş. ALLAHın mucizesi.


bunuda 09.11 daha dün - merhaba arkadaşlar ben bunları paylaşırken sizinde faydalanmanızı istediğim için paylaştım. Ve yine yazıyorum. yazın 3 ay köydeydim köy suları kreçli yani kaynak suyu falan oluyor ordayken hiç gümüşsuyu almadım o yüzden suların etkisiyle kulagım, burnum ve boğazım hatta gözüm bile çok fazla kaşınıyordu. istanbula geldiğim de ilk iş olarak gümüş suyu istedim. şimdi kullanmaya devam ediyorum.gözlerime kulaklarıma burnuma gümüşsuyu damllattım bide içmeye devam ALLAHa şükür şimdi iyiyim. geçen sene gümüşsuyuyla tanışmadanların bana önce ( hatta 9 ay önce) çıkmazdım, insanların bana bakmaları hoşuma gitmezdi. çıktığım zaman da tekerlekli sandalyeyle çıkardım. gümüşsuyunu kullanmaya başladıktan 2 ay sonra falan kullandıktan sonra ben evde rahat yürümeye ve wolkerla dışarı çıkmaya başladım. Şimdi de ALLAHa binlerce şükür artık evde bütün işleri yapıyorum :) Ve Ve dışarda da sadece arkadaşım hafifce koluna girerek yürüyorum. çalışmayı bile birkaç ay için de düşünüyorum. gümüşsuyu ailesine teşekkürler.
 
Slm canim gumus suyunu nerden aliyirsun
bunu 28.02.12 de yazmıştım - slm arkadaşlar bn üniversiteyi bitirdiktn sonra bi hastalığıa yakalandm 5 senedir neler cektim. cerrahpaşada ve capada yattım bi teshis konulamadıhersey cok temizdi.hiç konuşamaz ve yürüyemez olmuş gözlerimi kırparak konuşuyordum ama çok yavaşta olsa iyileşiyordum.. bn profesör dr.lara "bnde bi mikrop var ama tıpda adı belli olmayan" diye mesaj olarak yazıyordm onlarda cok şaşırıyorlardı söylediklerime bide sürekli idrar yolu enfeksiyonu vardı bnde artık antibiyotikler fayda etmiyordu ve bu bni daha yorgun yapardı.bitkisel çözüm arıyordum. melisayı, karabaş otunu, yaban mersinini denedim ama cok az faydala oldu. artık bıkmıştım sonra gümüşsuyunu buldum ve emindim bana iyi gelecegini ama maddi durumdan kaynaklı 1bucuk ay alamadm. 10gün önce kullanmaya başladım ve suanda konuşmam iyice düzeldi %95 oranında yürümemde 15-20 adım atıyorum suanda hepimiz hayretler içindeyiz.idrar yolu içinde idrarım hep bulanıktı suanda daha berrak.ve sürekli hiçç bitmeyen mantarım vardı. oda tamamen bitti. bn abartarak yüzüme, kulaklarıma, burnuma da sürdüm ve damlatım. bnm bogazım kulaklarım burnum cok kaşınırdı gümüşsuyunu yutmadan gargara yaptım zaten boğazınızda bi sorun varsa ilk bikaçgün acımcı bitat olacaktır yanı bnde öyle oldu. boş bi enjektör yardımıyla burnuma ve kulaklarıma damlattım yine bunlarda da sorun varsa damlattığınız anda cok fazla kasıntı olacaktir. bnm tahminim ordaki mikroplar ölürken kaşıntı yapıyo heralde düşüncesi bile çok iğrenç ıııııııııııııııyyyyyyyyyyy.ister inanın ister inanmayın adım nese akay cerrah paşa ve capa tıp fakültesi nöroloji bölümünde tanıdığınız varsa personel hemşire yada dr sorabilirsiniz. 25 ppm likten siva derm gümüşsuyu kullandım halada kullanıyorum.aaaaaaa yüzümü unuttum yüzümdeki sivilcelerde bitti geçti. yardımcı olursa bu anlattıklarım bu bni mutlu eder..

bunu 19.04.12 de - merhaba arkadaşlar kendimden bahsedeyim, evde rahatlıkla yürümeye başladım. dışarıda da normalde tekerlekli sandalyeyle gezerdim şuanda ise wolkerla yürüyorum.bunlar çokk sevindirici benim ms hastalıklı arkadasım vardı ona da önermiştim kullanmış bir şişe sonra bni aradı yürümesinde hafif düzelme olmuş ikinci şişeye başlayacakmış. buda çok güzel. bi arkadaşın akrabasıda migren ağrıları için kullanmış onada iyi gelmiş. ALLAHın mucizesi.


bunuda 09.11 daha dün - merhaba arkadaşlar ben bunları paylaşırken sizinde faydalanmanızı istediğim için paylaştım. Ve yine yazıyorum. yazın 3 ay köydeydim köy suları kreçli yani kaynak suyu falan oluyor ordayken hiç gümüşsuyu almadım o yüzden suların etkisiyle kulagım, burnum ve boğazım hatta gözüm bile çok fazla kaşınıyordu. istanbula geldiğim de ilk iş olarak gümüş suyu istedim. şimdi kullanmaya devam ediyorum.gözlerime kulaklarıma burnuma gümüşsuyu damllattım bide içmeye devam ALLAHa şükür şimdi iyiyim. geçen sene gümüşsuyuyla tanışmadanların bana önce ( hatta 9 ay önce) çıkmazdım, insanların bana bakmaları hoşuma gitmezdi. çıktığım zaman da tekerlekli sandalyeyle çıkardım. gümüşsuyunu kullanmaya başladıktan 2 ay sonra falan kullandıktan sonra ben evde rahat yürümeye ve wolkerla dışarı çıkmaya başladım. Şimdi de ALLAHa binlerce şükür artık evde bütün işleri yapıyorum :) Ve Ve dışarda da sadece arkadaşım hafifce koluna girerek yürüyorum. çalışmayı bile birkaç ay için de düşünüyorum. gümüşsuyu ailesine teşekkürler.
?slm canim gumus suyunu nerden aliyirsun?
 
Kuklikoo merhaba,ürünü firmadan satış yapanlarla iletişim halinde alıyoruz.sivaderm Gümüşsuyu Antalya'dan kargo ile geliyor.
Bende Yen'i başladım inşallah şifa olacak
bukettin anlattıklarının hepsi doğru ve gerçektir o anlarını gerçekten görüp yaşayan birisiyim.
 
bunu 28.02.12 de yazmıştım - slm arkadaşlar bn üniversiteyi bitirdiktn sonra bi hastalığıa yakalandm 5 senedir neler cektim. cerrahpaşada ve capada yattım bi teshis konulamadıhersey cok temizdi.hiç konuşamaz ve yürüyemez olmuş gözlerimi kırparak konuşuyordum ama çok yavaşta olsa iyileşiyordum.. bn profesör dr.lara "bnde bi mikrop var ama tıpda adı belli olmayan" diye mesaj olarak yazıyordm onlarda cok şaşırıyorlardı söylediklerime bide sürekli idrar yolu enfeksiyonu vardı bnde artık antibiyotikler fayda etmiyordu ve bu bni daha yorgun yapardı.bitkisel çözüm arıyordum. melisayı, karabaş otunu, yaban mersinini denedim ama cok az faydala oldu. artık bıkmıştım sonra gümüşsuyunu buldum ve emindim bana iyi gelecegini ama maddi durumdan kaynaklı 1bucuk ay alamadm. 10gün önce kullanmaya başladım ve suanda konuşmam iyice düzeldi %95 oranında yürümemde 15-20 adım atıyorum suanda hepimiz hayretler içindeyiz.idrar yolu içinde idrarım hep bulanıktı suanda daha berrak.ve sürekli hiçç bitmeyen mantarım vardı. oda tamamen bitti. bn abartarak yüzüme, kulaklarıma, burnuma da sürdüm ve damlatım. bnm bogazım kulaklarım burnum cok kaşınırdı gümüşsuyunu yutmadan gargara yaptım zaten boğazınızda bi sorun varsa ilk bikaçgün acımcı bitat olacaktır yanı bnde öyle oldu. boş bi enjektör yardımıyla burnuma ve kulaklarıma damlattım yine bunlarda da sorun varsa damlattığınız anda cok fazla kasıntı olacaktir. bnm tahminim ordaki mikroplar ölürken kaşıntı yapıyo heralde düşüncesi bile çok iğrenç ıııııııııııııııyyyyyyyyyyy.ister inanın ister inanmayın adım nese akay cerrah paşa ve capa tıp fakültesi nöroloji bölümünde tanıdığınız varsa personel hemşire yada dr sorabilirsiniz. 25 ppm likten siva derm gümüşsuyu kullandım halada kullanıyorum.aaaaaaa yüzümü unuttum yüzümdeki sivilcelerde bitti geçti. yardımcı olursa bu anlattıklarım bu bni mutlu eder..

bunu 19.04.12 de - merhaba arkadaşlar kendimden bahsedeyim, evde rahatlıkla yürümeye başladım. dışarıda da normalde tekerlekli sandalyeyle gezerdim şuanda ise wolkerla yürüyorum.bunlar çokk sevindirici benim ms hastalıklı arkadasım vardı ona da önermiştim kullanmış bir şişe sonra bni aradı yürümesinde hafif düzelme olmuş ikinci şişeye başlayacakmış. buda çok güzel. bi arkadaşın akrabasıda migren ağrıları için kullanmış onada iyi gelmiş. ALLAHın mucizesi.


bunuda 09.11 daha dün - merhaba arkadaşlar ben bunları paylaşırken sizinde faydalanmanızı istediğim için paylaştım. Ve yine yazıyorum. yazın 3 ay köydeydim köy suları kreçli yani kaynak suyu falan oluyor ordayken hiç gümüşsuyu almadım o yüzden suların etkisiyle kulagım, burnum ve boğazım hatta gözüm bile çok fazla kaşınıyordu. istanbula geldiğim de ilk iş olarak gümüş suyu istedim. şimdi kullanmaya devam ediyorum.gözlerime kulaklarıma burnuma gümüşsuyu damllattım bide içmeye devam ALLAHa şükür şimdi iyiyim. geçen sene gümüşsuyuyla tanışmadanların bana önce ( hatta 9 ay önce) çıkmazdım, insanların bana bakmaları hoşuma gitmezdi. çıktığım zaman da tekerlekli sandalyeyle çıkardım. gümüşsuyunu kullanmaya başladıktan 2 ay sonra falan kullandıktan sonra ben evde rahat yürümeye ve wolkerla dışarı çıkmaya başladım. Şimdi de ALLAHa binlerce şükür artık evde bütün işleri yapıyorum :) Ve Ve dışarda da sadece arkadaşım hafifce koluna girerek yürüyorum. çalışmayı bile birkaç ay için de düşünüyorum. gümüşsuyu ailesine teşekkürler.
Merhabar benim oğlum 33 haftalık doğdu kansızlık ve cmv virüsü tespit edildi gümüş suyu kulana bilirmiyim
 
merhaba, ben aktarın sitesinden sipariş verdim çok memnunum. Googleden gümüş suyu diye aratarak ulaşabilirsin
 
Son düzenleyen: Moderatör:
sizin için tekrardan baktım bu siteden ulaşabilirsin
 
Son düzenleyen: Moderatör:
çocuğum kreşe gidiyor virüsel hastalıklar çabuk bulaşıyor denedim gerçekten 4 yaşındaki oğlum hemen geçiyor
ama aktarı aradım o dedi 5 ppm verdi çocuğa uygun bu imiş
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba konu biraz eski ama bende aldım gümüş suyu almanyadayım bugün kullandım geçmeyen vajinal mantarın var doktora gidiyorum kültür testi vs herşeyi yapıyorlar fakat bişi çıkmıyor akıntım ama kusura bakmayın kendimden iğreniyorum yenide evlendim çok zor durumdayım acaba gerçekten etkisini görebilirmiyim🙁
 
X