• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümüş tek taş ile evlenme teklifi

En yakın arkadaşım yaklaşık 3 yıldır biriyle çıkıyor. Güya baştan beri ciddiler ama çocuk kaç sefer terk etti. Arkadaşım peşinden koşmayınca geri döndü. Tekrar başladılar. Ne zaman ailelere anlatma aşamasına geldilerse çocuk yine terk etti. Sürekli kavga gürültü. En son arkadaşım ayrılmaya karar verdi. Resti çekti uzun süre görüşmedi. Çocuk tutuştu tabi. Buluşmuşlar. Masada güller filan. Yüzüğü çıkarmış pat diye evlenme teklifi etmiş. Aralarındaki sorunların sebebi de hep ciddi bir adım atılmamasıydı. Böylelikle ilk aşama yapıldı ama yüzüğü gümüş almış çocuk. Tek taş şeklinde. Alamadım filan demiş. Arkadaşım zengin bir ailenin kızı. Çocuk o kadar değil. Bizimki alçak gönüllülük edip kabul etmiş. Sonra yine terk etmeler kavgalar vs. Şimdi ayrıldılar ve arkadaşımı başkasıyla evlenmekle tehdit ediyor. O yüzüğü de küçülttürmek zorunda kalacağım demiş :KK57: Durumu fazla olmasa anlayacağım da kız kardeşine ve kendine çok pahalı telefonlardan aldı. Evine son teknoloji şeyler alıyor. Arkadaşıma gümüş yüzük :KK57: Ve ben şimdi yine barışırlar diye korkuyorum. 3 yıldır çok dil döktüm de kalbine söz geçiremiyor arkadaşım. Umarım bu sefer bir daha kabul etmez o_O
al birini vur öbürüne. bu olayda sevgi nerede. bulamadım

pırlanta almasında hiç değilse altın tektaş alsaydı 200 tl falan ayıp olmuş kızaaa

eski mısırda gümüş en pahalı metalmiş:=))) çocuğu yanlış anlamışsınız siz, kleopatra sanıyor arkadaşınızı

uyarmakla kimsenin gözünü açamadığımıza burada her gün biraz daha emin oluyorum
bu yüzden ısrarcı olmamanızı tavsiye ederim
yaşamadan inanmıyor, anlamıyor bazen insan

not: yüzüğün gümüş olması problem değil de,
iş onu alıp başkası için daralttırmaya gelince çirkinleşmiş
hem nerden biliyor yeni kızın parmaklarının daha ince olacağını,
bu da bir soru işareti...

1. Zaten bu iliskinin suyu cikmis , ayril baris git gel felan ..
Araya birkere ayrilik girdimi devamida gelir ..
Ne olursa olsun , birgun yine ayrilicaklar .

2. Yuzugun ne oldugu onemli degil , gumus olmus teneke olmus , insanin ici pirlanta olsun ..
Dunya mali dunyada kalir ..

3. Cocukta madem baskasiyla evlenirim diyor 5 sepeti koluna herkes kendi yoluna ..
Evlensin ...
Arkadasinda barisirsa sonunu bile bile, sen karisma ..
Sen sadece fikrini soyle ve cekil kenara .

adam zaten dengesizmiş...
altın olsa ne olur gümüş olsa ne oluurr...

yüzüğü tutup denize fırlatacaksın
git al küçülttür diyeceksin
bu ne ya
kız hala onunla birlikte devam ederse
kendi eder kendi bulur

Gümüş yüzük alması sorun değil de tehditleri falan daha anormal geldi bana.
Arkadaşının aklı varsa uzak dursun derim ama yine de sen karışma, kötü olan sen olursun...

Gumus yuzugu kucultturmek mi :KK57: evlenene kadar herkese o yuzukle teklif edecek galiba :KK30: bir de yuzugu kucultturecem dedigine gore arkadasinizi kiskandirmak adina evlenicegi kiz da hazir heralde baksaniza parmaklari arkadasinizinkinden inceymis :KK53: bence arkasina bkmadan kacsin :KK69:

Kimisinin verdiği tahta yüzük bile dünyalara bedel olur. Lakin anlattığınız adam gibi biri önünüze sandık sandık altın dökse ne işe yarar? Arkadaşınız o adamın dengesizliklerine değil de, gümüş yüzüğe kafayı taktıysa, kendi hayrı için bir psikologa yönlendirin.

adam doğru düzgün dürüst iyi kalpli bir adam olur da parası gümüş yüzüğe yeter başım üstünde yeri var. ama bu ne terbiyesizlik adamda karakterin zerresi yok

zaten maddiyattan bitmiyor hiç. başta da belirttim iyi biri olsa tamam da de
adam doğru düzgün dürüst iyi kalpli bir adam olur da parası gümüş yüzüğe yeter başım üstünde yeri var. ama bu ne terbiyesizlik adamda karakterin zerresi yok

malesef ki. ben daha karışmayayım diyorsunuz yani cümleten :)

Ben o kizin yerinde olsam zahmet etme bunu kucultturmeye ben sana yenisini aliyim derdim.3 kurusluk sdamlara 5 kurusluk deger verirsen boyle olur.

İlişki yalama yapmış.
Ayrıl barış ayrıl barış.
Azıcık utanma duygusu varmış içinde kuru özürle değil, gümüş yüzükle gideyim bu kez demiş.
Fazlası gönlünden kopmamış yapacak bir şey yok.

Ne dersen de arkadaşın vazgeçmeyecek o sevdadan.
Kendi kendine anlar inşallah..
Yol yakınken döner ne diyelim..

Bu dert sizin değil ki buraya konu açmışsınız. Sizi ilgilendirecek bir şey göremedim.

En yakın arkadaşım yaklaşık 3 yıldır biriyle çıkıyor. Güya baştan beri ciddiler ama çocuk kaç sefer terk etti. Arkadaşım peşinden koşmayınca geri döndü. Tekrar başladılar. Ne zaman ailelere anlatma aşamasına geldilerse çocuk yine terk etti. Sürekli kavga gürültü. En son arkadaşım ayrılmaya karar verdi. Resti çekti uzun süre görüşmedi. Çocuk tutuştu tabi. Buluşmuşlar. Masada güller filan. Yüzüğü çıkarmış pat diye evlenme teklifi etmiş. Aralarındaki sorunların sebebi de hep ciddi bir adım atılmamasıydı. Böylelikle ilk aşama yapıldı ama yüzüğü gümüş almış çocuk. Tek taş şeklinde. Alamadım filan demiş. Arkadaşım zengin bir ailenin kızı. Çocuk o kadar değil. Bizimki alçak gönüllülük edip kabul etmiş. Sonra yine terk etmeler kavgalar vs. Şimdi ayrıldılar ve arkadaşımı başkasıyla evlenmekle tehdit ediyor. O yüzüğü de küçülttürmek zorunda kalacağım demiş :KK57: Durumu fazla olmasa anlayacağım da kız kardeşine ve kendine çok pahalı telefonlardan aldı. Evine son teknoloji şeyler alıyor. Arkadaşıma gümüş yüzük :KK57: Ve ben şimdi yine barışırlar diye korkuyorum. 3 yıldır çok dil döktüm de kalbine söz geçiremiyor arkadaşım. Umarım bu sefer bir daha kabul etmez o_O

o kadar çok şey yazmışsın şimdi burada tek sorun yüzüğün gümüş olması mı özellikle üstüne basa basa gümüş yüzük demişsin. bence arkadaşın o kişiyle tekrar barışmasın sebebi de gümüş yüzük değil :) hem ciddiyim diyo ayrılıyo evlenme teklifi ediyo ayrılıyo bi de başkasıyla evlenmeyle tehdit ediyomuş. ondan arkadaşına koca filan olmaz. arkadaşına söyle daha iyi birini bulsun unutsun onu. biri bana öyle yapıcak ben şimdiye kadar çoktan bırakmıştım ve artık umrumdaa bile olmazdı. arkadaşın da bana bulaşma benden uzak dur kimle de evleniyosan evlen umrum da değilsin desin

Bence siz karışmayın. Evleneceğim adama karışma hakkını kimseye tanımazdım ben.
Vardır bir bildikleri.

Back
X