Biz gecen ay gun asiri denedik olmadi. Bu ay ovulasyon testine basladim. Insallah bu ay olur. Ovulasyon testi kullananlarin cogu hamile kalmislar. Insallah bizde kaliriz.
samsung
Kizlar bircok konu ve yorum var.Fakat insan ister istemez kafa karisikligi yasiyor:44:
Simdi gun asiri iliski mi yoksa ovu. tarihine gore planlanan iliski de mi lhtimal daha yuksek sizce?
Ozellikle bu iki duruma gore hamilelik sansini yakalayabilmis yada her ikisini denemis ve birinde sonuca ulasmis anne adaylarimizin tecrubelerine ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum
Hadi kizlar engin tecrube ve bilgilerimizi paylasalim ve birbirimize umut olalim...
Canim mutlaka gun asiri iliski daha yuksektir ihtimal ovulasyonu yakaladiginda iliskiye girersin ama esinin spermi eski olabilr, 2 gunde bir daha canli oluyormus spermler, fakat eslerden biri veya ikisi calisiyorsa gun asiri ikiskiye ne zaman kalir ne guc kalir diye dusunuyorum kendime bakip kiyasladigimda ,
Canim bu soyledigini yeni duydum
Gercektende oyle biz ikimizde calisiyoruz ve sikinti olmuyor degil hani..
Bu ay gun asiri ikiski yontemini denedik adetin 10, gununden adete 7 gun kalana kadar toplamda 6 kere iliskiye girdik ama zoraki oldu sanki gorevmis gibi esim yorgun oluyor israr ede ede , birde bizde mi bir gariplik var bilmiyorum ben 2 senelik evliyim haftada bir bazen 10 gunde bir ancak iliskiye giriyoruz yani istekli oldugumuz zaman birlikte oldugumuz her gun ikiskiye girmiyoruz ben boyle netten okuyunca her gun iliskiye girdim diyeni cok sasiriyorum , bayan calismiyorsa erkekte yorgun degilse ancak okur diye dusunuyorum, benim tavsiyem ki kendimde oyke yaomayi dusunuyorum ovulasyon testlerinden al cift cizgiler belirip hafif koyulasmaya basladigi zaman iki gune bir iliskiye girersin kopkoyu oldugu gunde iliskiye girersin hem spermler taze okur hemde ovulasyon gunundede girmis oluruz,
Bu ay gun asiri ikiski yontemini denedik adetin 10, gununden adete 7 gun kalana kadar toplamda 6 kere iliskiye girdik ama zoraki oldu sanki gorevmis gibi esim yorgun oluyor israr ede ede , birde bizde mi bir gariplik var bilmiyorum ben 2 senelik evliyim haftada bir bazen 10 gunde bir ancak iliskiye giriyoruz yani istekli oldugumuz zaman birlikte oldugumuz her gun ikiskiye girmiyoruz ben boyle netten okuyunca her gun iliskiye girdim diyeni cok sasiriyorum , bayan calismiyorsa erkekte yorgun degilse ancak okur diye dusunuyorum, benim tavsiyem ki kendimde oyke yaomayi dusunuyorum ovulasyon testlerinden al cift cizgiler belirip hafif koyulasmaya basladigi zaman iki gune bir iliskiye girersin kopkoyu oldugu gunde iliskiye girersin hem spermler taze okur hemde ovulasyon gunundede girmis oluruz,
Her iki tarafta çalışınca zor gerçekten.Bizde haftada 1 anca oluyor nadiren 2 oda hafta sonları.haftaiçi yorgun oluyoruz.bende şaşırıyorum öylelerine:)
Canim bende iliski araliklari ve evlilik yili acisindan seninle ayniyiz.Bende sasiriyorum hergun diyenlere ama demekki degisebiliyor..
Ben ovu kjllandim canim ve degerlendirdikte ama sonuc alamadim..
Her iki tarafta çalışınca zor gerçekten.Bizde haftada 1 anca oluyor nadiren 2 oda hafta sonları.haftaiçi yorgun oluyoruz.bende şaşırıyorum öylelerine:)
Biz 2 yıldan fazla korunduk bebek istediğimizde hemen olmaz diye düşünmüştük o ay gün aşırı çalıştık ve hamile kaldım birazda kafaya takmamak gerek sanırım rabbim isteyen herkese bebiş nasip eder inşallah
Olsun canim bir dahaki ay tekrar denersin Allah nezaman nasip ederse o zaman gelir melegin, ben 8 ay once bebek icin ilk denememizde ovulasyon testi kullanarak hamile kaldim ama 8 haftalikken kurtaj olmak zorunda kaldim, bu ay tekrar deneyelim dedik gun asiri yontemiyle yine hamike kaldim bu seferde kimyasal gebelikmis su an dusuk yapiyorum , evde raporluyum, uzuldummu cok uzuldum ama hersey Allahin takdiri Allah verir ama dunyada nasibi olmazsa kucagina alamazsin, ama insan umudunu yitirmemeli elbet saglikli bir evladim olacak, umarim benim yasadiklarim senin tedirginligini biraz almistir Rabbim bu ay nasip etmediyse vardir bir hayir, insallah bir daha ki ay hamile kalirsin,
Ne kadar zamandır gebe kalmaya çalışıyosun?yeni başlayınca sanki hemen olcakmış gibi geliyo insana ama öyle olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?