Gun asiri mi yoksa ovulasyon takibi mi??

Canim bende 3.ayimdayim.gecen ay ovu testine gore denedim ama nasip iste.Hayirlisi hepimiz icin.

Son düzenleme:
Kizlar bende bu ay 3. Ayimdayım biz bu ay hem gun aşırı hemde ovu takibi yapicaz bakalim Rabbim insallah kismet eder hepimize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bende bu ay 3. Ayimdayım biz bu ay hem gun aşırı hemde ovu takibi yapicaz bakalim Rabbim insallah kismet eder hepimize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benimde ayni ama ben sadece gun asiri olmazsa bile haftada en az 3 kez olmasi icin cabaliycam...gun asiri biraz sikinti bize

Canim 3.ayimdayim.Gercekten dedigin gibi zannederdim ama simdi anladim
Rabbim buyuktur benim sabirsiz olmak gibi kotu bir huyum var ama bu durumun e1n hayirli zamanda olduguna da inaniyorum bu nedenle bu konuda tatli bir sabirsizlik yasiyorum iste

Bende sabırsızım şimdiden stres bastı

Dogru diyosun vallainş yüce rabbim bizede nasip eder o güzel duyguyu.ben folbiol kullanmaya başladım sen kullanıyomusun?

Vallahi canim 1.5 aydir folicplus kullaniyorum ama sanki kilo aldirmaya basladi :18:
Bende arastirdim biraz benim gibi olanlar var .Sanirim bugunden itibaren birakip dogal besinlerle alicam..

Rabbim buyuktur canim amin
Bende tam tersi gecen ay ovu. Kullandim.degerlendirdik ama olmadi
Bende acaba gun asiri daha mi mantikli diye dusunmeye basladim:26:.Sonucta gun asiri olunca zaten ovu. Tarihini yakaliyosun degil mi:44:

Orasi oyle de ne bileyim iste. Insan onu da deneyeyim diyor. Kismet her sey. Cok kafaya takmamak lazim ama o da olmuyor. Isi akisina birakabilsek kendiliginden olacak bence.

samsung

aynen canım kalmıyo ne halin ne zamanın ben işten ayrıldım şükür 2 aydır rahatım bayan çalışırken çok zor oluyor

kuzum çok geçmiş olsun evet aslında var vakti saati ama biz acele ediyoruz Rabbim tekrar nasip etsin sanada inş kucağına almayı bebişini

Canim benimde ayni ama ben sadece gun asiri olmazsa bile haftada en az 3 kez olmasi icin cabaliycam...gun asiri biraz sikinti bize

canım zaten haftada 3 kere yaptınmı gün aşırı gibi oluyo hemen hemen bir gün eksik kalıyor bende anlamamıştım nette öyle yazıyo mesela pazartesi akşam oldusalı akşam olmuyor çarşamba akşam oldu perşembe akşam olmuyor cuma akşam oldu cumartesi akşam olmuyor pazar akşam oldu pazartesi akşam olmuyor öyle gidiyor işte

canim iyi guldum gece gece
Ya iste ben enfazla diyorum ama o bile zor bize
Herseyin hayirlisi hepimiz icin..
Bu arada ekstra bisiy yiyip icmiyoruz siz?

canim iyi guldum gece gece
Ya iste ben enfazla diyorum ama o bile zor bize
Herseyin hayirlisi hepimiz icin..
Bu arada ekstra bisiy yiyip icmiyoruz siz?

çalışırken benimde öyle bide ben avmde çalışıyodum 11de evde oluyodum gece düşün hamd olsun 2 aydır rahatım canım
eşim arada keçiboynuzu pekmezi içiyor bende soğan suyu içiyorum bakalım kısmet artık canım

kuzum çok geçmiş olsun evet aslında var vakti saati ama biz acele ediyoruz Rabbim tekrar nasip etsin sanada inş kucağına almayı bebişini

Sagol canim, insanin yasayacagi varsa yasiyor butun bunlari Rabbbimin takdiri, bi de kan pihtilasmasi cikti bende dun ogrendim sonucumu henuz bir dr a gostermedim iyi bir periontologa gitmeyi dusunuyorum, galiba artik riskli gebelik grubuna girdim 2 dusuk ve kan pihtilasmasiyla birlikte , ne yapalim hayirlisi keske onceden bilseydimde gebeliklerimde ilac kulllansa5dim bunada sukur Rabbim daha buyuk aci vermesi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…