aynen sanki bende hemen kalacakmışıöm gibi hissederdim ama 3 ayı geçtik ama yok bebiş hala
dün yumurtlama günümdü ama boş geçtik bu akşam bi aksilik olmazsa inş
bende hergün diyenlere şaşırıyorum maximum 3 ü gördüm
çalışan insanlar için imkansız gibi bişey hergün bencede :44:
Kizlar bende bu ay 3. Ayimdayım biz bu ay hem gun aşırı hemde ovu takibi yapicaz bakalim Rabbim insallah kismet eder hepimize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim 3.ayimdayim.Gercekten dedigin gibi zannederdim ama simdi anladim
Rabbim buyuktur benim sabirsiz olmak gibi kotu bir huyum var ama bu durumun e1n hayirli zamanda olduguna da inaniyorum bu nedenle bu konuda tatli bir sabirsizlik yasiyorum iste
Bende sabırsızım şimdiden stres bastı
Canim biz bayanlar isteoysaki erkekler oyle mi valla neguzel rahatlar ohh Bizde tam tersi inceele sik doku...kendimizi yiyip bitiriyoruz
Aslında düşünmemek en iyisi kendimize bi ugraş bulmak lazımm
Nerdeeee ugrasin ta dibine de girsek hic aklimizdan cikiyor mu ki
Dogru diyosun vallainş yüce rabbim bizede nasip eder o güzel duyguyu.ben folbiol kullanmaya başladım sen kullanıyomusun?
Rabbim buyuktur canim amin
Bende tam tersi gecen ay ovu. Kullandim.degerlendirdik ama olmadi
Bende acaba gun asiri daha mi mantikli diye dusunmeye basladim:26:.Sonucta gun asiri olunca zaten ovu. Tarihini yakaliyosun degil mi:44:
Orasi oyle de ne bileyim iste. Insan onu da deneyeyim diyor. Kismet her sey. Cok kafaya takmamak lazim ama o da olmuyor. Isi akisina birakabilsek kendiliginden olacak bence.
samsung
Canim mutlaka gun asiri iliski daha yuksektir ihtimal ovulasyonu yakaladiginda iliskiye girersin ama esinin spermi eski olabilr, 2 gunde bir daha canli oluyormus spermler, fakat eslerden biri veya ikisi calisiyorsa gun asiri ikiskiye ne zaman kalir ne guc kalir diye dusunuyorum kendime bakip kiyasladigimda ,
Olsun canim bir dahaki ay tekrar denersin Allah nezaman nasip ederse o zaman gelir melegin, ben 8 ay once bebek icin ilk denememizde ovulasyon testi kullanarak hamile kaldim ama 8 haftalikken kurtaj olmak zorunda kaldim, bu ay tekrar deneyelim dedik gun asiri yontemiyle yine hamike kaldim bu seferde kimyasal gebelikmis su an dusuk yapiyorum , evde raporluyum, uzuldummu cok uzuldum ama hersey Allahin takdiri Allah verir ama dunyada nasibi olmazsa kucagina alamazsin, ama insan umudunu yitirmemeli elbet saglikli bir evladim olacak, umarim benim yasadiklarim senin tedirginligini biraz almistir Rabbim bu ay nasip etmediyse vardir bir hayir, insallah bir daha ki ay hamile kalirsin,
Canim bende 3.ayimdayim.gecen ay ovu testine gore denedim ama nasip iste.Hayirlisi hepimiz icin.
Canim benimde ayni ama ben sadece gun asiri olmazsa bile haftada en az 3 kez olmasi icin cabaliycam...gun asiri biraz sikinti bize
canım zaten haftada 3 kere yaptınmı gün aşırı gibi oluyo hemen hemen bir gün eksik kalıyor bende anlamamıştım nette öyle yazıyo mesela pazartesi akşam oldusalı akşam olmuyor çarşamba akşam oldu perşembe akşam olmuyor cuma akşam oldu cumartesi akşam olmuyor pazar akşam oldu pazartesi akşam olmuyor öyle gidiyor işte
canim iyi guldum gece gece
Ya iste ben enfazla diyorum ama o bile zor bize
Herseyin hayirlisi hepimiz icin..
Bu arada ekstra bisiy yiyip icmiyoruz siz?
kuzum çok geçmiş olsun evet aslında var vakti saati ama biz acele ediyoruz Rabbim tekrar nasip etsin sanada inş kucağına almayı bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?