Gun asiri mi yoksa ovulasyon takibi mi??

Hayirlisi olsun hakkimizda

Canim cok gecmis olsun. Allah tan umit kesilmez dermaninda verir Rabbim

kızlar inanmıyorum ya ben de folik asit kullanıyorum doğum kontrol hapını da bıraktım
bende neden bu kadar şiştim diyorum bugün anlamadım ki bu ikisi benim göbişime sebepmiş:18:

şuan 57 kilyoum en az 52 ye düşmem lazım
bebek gelmeden halletsem kilolarıda çok iyi olacaktı ama ne bebek geliyor ne göbek gidiyor :44:

geçmiş olsun canım
Allah diyen herkesin kucağını doldursun
amin

Canim bende baktim genlesiyorum ve farkettim ki foliktenmis.simdi dogal yoldan almaya calisiyorum.

amin canım benim hayırlısı olsun inş Rabbim neylerse güzel eyler

Tecrubeli hanimlari bekliyoruz...

Bence ikiside ise yariyor benle beraber bi arkadasimda hamile kalmak istiyodu ben gun asiri ilişkiyi denedim o ovulasyon testini cok sukur ikimizinkindede sonuc basarili ama iliskiden sonrasida cok onemli ayaklari kaldirip en azyarim saat yattik mesela ikimizde simdi 5 aylik hamileyiz Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah

Amin canim. Cevabin icin tesekkur ederim. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin yavrularinizi

neler yiyorsun
neler yapıyorsun mesela canım

Canim internetten arastirdim biraz.ozellikle brokoli yesil yaprakli sebzeler cilek haslanmis yumurta gibi gidalarda varmis bu vitaminden.bunun disinda da sjmdi aklima gelmeyenlerde var ama en cok bu besinlerde varmis.

çilek haşlanmış yumurta zaten sevdiğim yediğim şeyler
dışardan almayalım o zaman sanırım adette oldum
bugün şok diyete başladım

5 kilo vericem inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…