Gün aşırı ve 1 gün dolu 1 gün boş aynı anlama geliyor zatenbu konu hakkında herkes çok şey söylüyor.
bazı doktorlar gün aşırı
bazı doktorlar 1 gün deneyip 1 gün boş geçın diyor
asıl önemli olan takıntı ve stres yapmamak
:)ayyy özür dilerimm bugün alıklığım üstümde zatenGün aşırı ve 1 gün dolu 1 gün boş aynı anlama geliyor zaten
Estağfurullah:)ayyy özür dilerimm bugün alıklığım üstümde zaten
saglıkcı değilim ama bu konularda az da olsa bigim vardır ama olayın psikolojik boyutuda çok önemliCanım sperm 72 saat yaşar.48 saat yeni kaliteli sperm için önemli...o yüzden doktorunu dinle.yumurta ne zaman çatlarsa çatlasın,siz bu 48 saate yani gün aşırıya uyarsanız,zaten yumurtayı bekleyen canlı spermler hep olacaktır...ama 48 saate uymayıp daha sık birlikte olursanız yeterince sperm oluşmayabilir.sağlıkçıyım bu bilgilerin hepsi bilimsel canım duyum değil güvenebilirsin)
Endişeye gerek yok sperm içerde 4 güne kadar canlı kalabiliyor hatta ovulasyondan 6 gün önceki birliktelikte bile gebelik oluştuğu görülmüş gün aşırı yeterlihanımlar doktorlar gebelık ıcın gun asırı ılıskı tavsıye edıyo ama ben yumurtlamamı kacırıcam dıye rıske atmak ıstemıyorum.30 saatte bır beraberlık buda gun asırı sayılır mı sonucta 24 saatı gecıyo.Bı mukemmmel soruyu doktoruma soramadım heyttt demesın dıye cevaplamak ısteyen olursa cok sevınırım.30 saat sperm kalıtesını yenılemeye yeter lı olurmu ?
giitiğim bir doktor elime reçete yazar gibi ilişki günlerini yazdı o hafta 6 akşam ilişkiye girmemizi söylemişti başka püf noktalarıda verdibende anlamam şu gün aşırıdan dr bana persembe ve cts ilişki yapın dedi.saat aralığı vermedi
O ay bebek geldi mi???giitiği bir doktor elime reçete yazar gibi ilişki günlerini yazdı o hafta 6 akşam ilişkiye girmemizi söylemişti başka püf noktalarıda verdi
maalesef gelmediO ay bebek geldi mi???
Ya birakin allah askina. Bilmeyen de inanacak. Cinsiyetin sperm miktariyla ilgisi YOKTUR. Yumrtaya girebilen hucre x kromozomu tasiyosa kiz Y kromozomu tasiyosa erkek olur. Bu hucrenin digerlerine tek ustunlugu daha hizli "yuzmesidir" miktar kesinlikle etkilemiyor...Çok yaparsan bişey olmaz sadece kızın olur :))
hanımlar doktorlar gebelık ıcın gun asırı ılıskı tavsıye edıyo ama ben yumurtlamamı kacırıcam dıye rıske atmak ıstemıyorum.30 saatte bır beraberlık buda gun asırı sayılır mı sonucta 24 saatı gecıyo.Bı mukemmmel soruyu doktoruma soramadım heyttt demesın dıye cevaplamak ısteyen olursa cok sevınırım.30 saat sperm kalıtesını yenılemeye yeter lı olurmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?