• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gün geçtikçe genişliyorum

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
88
İstanbul
Arkadaşlar cok sinirim bozuk :( işim dolayısıyla 6 aydır oturuyorum ve verdiğim kiloları geri almışım :( Boyu 1.70 kilom 60dı ama 65 olmuşum ne yapabilirim bana yardım edin oturdugum yerden nasıl kilo vericem ya da kilomu koruyacagm :( simdiden tesekkürler

üzülmeni gerektiricek bi kilon yok canımcım ya. bende 1.70 e 63 kiloyum taş gibiyim valla hiç de geniş durmuyorum. sen de eminim ki güzelsindir bir iki kilo versen bile yeterli

yanlarım çok var canım :( can simidi diyorlar ya ondan :) seninde varmı yoksa gayet fitmisin açıkcası kilomdan degil onlardan ve kilo almaktan şikayetçiyim :)

170 boy 60 kilo çok değil neredeyse ideal kilo.yanlarınızdan ile de şikayetciyseniz egzersiz yapabilirsiniz

Canım bende aynı senin gibi yanlardan şikayetçiyim.Benim boyum 165 166 civarı kilom 53
Bu aralar birazda göbişim var sanırım diyete başladım diyet dediysem tam diyet de değil yaptıklarımı söyliyim.Bir kere tatlıyı kesinlikle kestim çok canım çekerse bir iki lokma çikolata atıyorum onun dışında akşam yemeklerini doyunca bırakıyorum genelde şişene kadar yerdim:1: saat 6 dan sonrası çok önemli birşey yememek gerek.2-3 kilo vermek istiyorum ama basen-göbekten vermek istiyorum bakalım inşallah işe yarar.Spora pek vaktim olmadığı için az yiyerek vermek zorundayım sende bi başla istersen diyete

Back
X