Gün geçtikçe şişen burun

Kafasinagorebiri

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
104
18
18
27
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce burun bandımı çıkardım ve bambaşka biriyim resmen. Şuan 16. Günümdeyim enfla-c ödem attırıcı kullanıyorum, yürüyüş yapıyorum bol su ve yeşil çay içiyorum fakat burnumdaki şişlikler inmek yerine şişmeye başladı. Burun masajı ve bantlama da yapmaktayım. Aynı durumu yaşayan var mı acaba ne zamana kadar böyle şişmeye devam edicek ve şişmesi normal mı

Kemikten yanaklara doğru olan kısımda şişlikler var sağ kısımda daha çok
Benim 43 gün olmuş. Yanaklara geçişte benimde hala şişlik var sol taraf biraz daha fazla. Günden güne şişme bende olmadı ama belirgin bir inme de olmadı. Sadece 7. Gün ve 14. Gün arasında belirgin bir farklılık vardı o kadar. Ama tuzlu yemek, yatış pozisyonu vs etkileyebilir. Daha erken sizin için. Ödem normal başka bir sorununuz yoksa.

Şu şekilde miydi sizin de şişlikleriniz

Eklentiler

• IMG_20230816_162229.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 90
ilk ameliyatta birkaç ay sonra indiğini görürsünüz.Benim ikinci ameliyat iki yıl olmak üzere.Çok uzun süreli ödem oldu.Hala ara sıra geceleri bantlıyorum.Ertesi gün çok daha iyi bir burunla dolaşıyorum.Şimdiki aklım olsa bir yıl sürekli bantlardım.

Doktorum 3 ay boyunca bantlamam gerektiğini söyledi masaj yapıp bantlıyorum umarım 1 aya biraz da olsun şişliklerim iner, öğretmenim okullar açılacak şiş burunla gezicem endişeliyim

Doktorum 3 ay boyunca bantlamam gerektiğini söyledi masaj yapıp bantlıyorum umarım 1 aya biraz da olsun şişliklerim iner, öğretmenim okullar açılacak şiş burunla gezicem endişeliyim
Dışardan bakan kimse ne olduğunu anlamıyor merak etmeyin.Biz bildiğimiz için herkes farkında sanıyoruz.Madem dr onay verdi,bantlayabildiğiniz kadar bantlayın.
Bu arada ilkinde maske döneminde bantlıyken ikincisinde 20 günlükken işe döndüm.Kimsenin haberi olmadı :) Şiş diyordum neresi şiş diye soruyorlardı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…