• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün geçtikçe soğuyorum....

Hatalı olduğunu kabul ettiğini düşünmüyorum arkadaşın. O sadece hatalı olduğumu kabul ediyorum diyor tepkilerden kurtulmak için. Hem hatalı oludğumu kabul ediyorum diyor ama soğuyorum diyor. Nasıl bir iş anlayamadım ben. Gecenin üçünde yanlışlıkla aramaya cesaret edebilen birine, hiç tanımadığın birine nasıl telefon verilebilir ki. Yanlış anlaşılacağım belki ama ben bu tür oyun grupları müzik grupları falan pek anlamamakla beraber erkekler için eğlenme adı altında kadınlarla tanışmak amaçlı olduğunu düşünüyorum. Ve çoğunun da evli olduğun ve eşlerinin de buradan biryerlerden eşim sürekli internette onunla bununla konuşuyor diye dert yandığını.
Eşiniz çok tepki göstermemiş ki size ondan soğuyorsunuz. Siz bu olaydan önce evliliğinizden sıkılmışsınız gibi geldi bana. Eşinizi .oş yere suçlamayın. Bunu duyduğunda çok daha sert tepki verecek öyle çok eş tanıyorum ki ben. Ne yapmalıydı. Evet karıcığım elbette ki istediğinle görüşmelisin mi demeliydi size. Bir de tepki veriyorsunuz ya eşinize. Nasıl bir düşünceyle bu hareket anlayamadım
:46::46::46::46::46::46::46:

eşin kızmakta haklı sen madem eşinin huyunu biliyorsun eşim kıskanç diyorsun neden erkek arkadaşlarına telini veriyorsun ki:97:
bence ne yap et eşinin gönlünü al nazını çekmelisin çünkü sen hatalısın:31:

bencede hiç soğuma sen. o seninle barışana kadar özür dilemelisin. zaten zamanla geçecektir. :71:

Hatalı olduğunu kabul ettiğini düşünmüyorum arkadaşın. O sadece hatalı olduğumu kabul ediyorum diyor tepkilerden kurtulmak için. Hem hatalı oludğumu kabul ediyorum diyor ama soğuyorum diyor. Nasıl bir iş anlayamadım ben. Gecenin üçünde yanlışlıkla aramaya cesaret edebilen birine, hiç tanımadığın birine nasıl telefon verilebilir ki. Yanlış anlaşılacağım belki ama ben bu tür oyun grupları müzik grupları falan pek anlamamakla beraber erkekler için eğlenme adı altında kadınlarla tanışmak amaçlı olduğunu düşünüyorum. Ve çoğunun da evli olduğun ve eşlerinin de buradan biryerlerden eşim sürekli internette onunla bununla konuşuyor diye dert yandığını.
Eşiniz çok tepki göstermemiş ki size ondan soğuyorsunuz. Siz bu olaydan önce evliliğinizden sıkılmışsınız gibi geldi bana. Eşinizi .oş yere suçlamayın. Bunu duyduğunda çok daha sert tepki verecek öyle çok eş tanıyorum ki ben. Ne yapmalıydı. Evet karıcığım elbette ki istediğinle görüşmelisin mi demeliydi size. Bir de tepki veriyorsunuz ya eşinize. Nasıl bir düşünceyle bu hareket anlayamadım

Bende aynen bu sekilde düsünüyorum.
Suc sizin soguması gereken biri varsa oda esinizdir.

Ne yani? Bi suçlu aranıyo ve bu eşimi oluyo ? ( bazılarına göre ). Canım kusura bakma ama tabikide sen suçlusun. Evlisin ve numaranı tanımadığın kişiyemi veriyosun? Ve eşinin haberi olmuyo bu durumdan? Bence nap biliyomusun? Soğumayı bi kenara bırak bence yalvar kocana affetmesi için. Ben eşinin yerinde olsam daha sert davranırdım sana.

çok basit.
şöyle düşün eşin bir siteye ya da kulübe üye olsaydı ve oradan bir kadın eşini gece 3te çaldırsaydı.ne hissederdin?tepkin ne olurdu?

naz yapması hemen bu olayı sindirememesi çok doğal çünkü aldatıldığını düşünüyor :18:
Sana şöyle söylim bazen telimi yanlış numara arıyor eşim ondan bile kıllanabiliyor
neden hep seni buluyor bu yanlış numaralar diye
aslında öle bişey yok ama hep aranıyormusum zannedebiliyor

yok artık diyorum !!!
Nasıl bu kadar güvensiz olabilirler eşlerine karşı, benim eşim bu şekilde düşünse onu arayan yanlış numaralardan kıllanmaya başlarım ben asıl, evliliğin temelindeki sevgi saygı ve sadakate ne oldu o zaman ???

arkadaslar üstüme gelmeyin diye hatamı kabul ediyorum demedim !!!! Anlayanlar çok güzel anlamıs derdimi cok tesekkur ederim evet tekrar söylüyorum ben hatalıyım tanımadıgım birine telefonumu vermemem lazım bilmiyorum ben çok iyi niyetli biri olabilirim ki insanlarin kötü oldugunu düşünmüyorum ve hemen inanıyorum onlara bu site olayında da böyle siteye eşimle birlikte bile girdiğim oldu o da gördü orda dönen muhabbetleri art niyetli bi insana ben rastlamadım!! Sanmıyorumda ...yani sonucta bi oyun sitesine girdiğinde karsında erkek varsa konusmasından anlıosun hemen niyetini ama bu öyle değil!!! Neyse....
Hem haksızım hemde neden soguyorum söyliim... Bi kere tabi ki eşimin yanında ona surat yapmıyorum gönlunu almaya calışıorum sürekli özür dileyip son olayın benım hatam olmamasını söylüyorum.işte bu son olayda benım hatamın olmaması yanı gecenın 3ünde çagrı gelmesınde benım bı sucum yok çunku ben aylar öncesınden görusmeyı kesmısım ve bı daha ne aranmısım ne de aramısım o kadar aradan snr gelen cagrıya ben ne diyebilirim ki :(:(:( bunu büyütmesine kızıyorum haliyle ve bu sefer soğukluk giriyo :(

ki yukarıdada görüldüğü üzere arkadaş hatalı olduğu kısımları anlamış abartmayalım adam neden aldatılmış hissetsin yahu

size yalan borcumu var? taslamak icin bahane ariyorsunuz
yaptiginin bir hata oldugunu kendiside biliyor
ve yaptigi hata tabiiki netten birine tel numarasini vermek
evli bir insan icin sakincali bir durum
bunu herkes bilir kendisi naif davranmis ve hatasini kabul etmis
ama aldatmadigi icin ve kotu niyetle yapmadigi icin
kocasinin bu kadar buyutmesine bozuluyor
gercekten kotu bir sey yapmis olsaydi yuzu olmazdi herhalde
derdim var kosesine yazan kisi mahkum ve ona yorum yazacak kisiler
yargic degil!

eşimde benm bu siteye üye oldugmu bilmiyor..
ama bilsede kızmazdı çünkü site sadece kızlar içinde kurulmuş bi site..
bence siteden tanışıp güvendigin kişi bile olsa evli oldugun için samimiyetini artırmamalıydın fazla..
nede olsa erkekler belli etmeseler bile biz kadınlardan daha kıskançlar ve en ufak bi şeyde bile akıllarına kurt düşüyor..
bnce bunu unutmamak lazım ne olursa olsun..

Canım keşke olaylar bu boyuta gelmeden telefon numaranı değiştirseydin.
Bence yarın ilk işin bu olsun. Eşinin de siniri geçtikçe affedecektir.

size yalan borcumu var? taslamak icin bahane ariyorsunuz
yaptiginin bir hata oldugunu kendiside biliyor
ve yaptigi hata tabiiki netten birine tel numarasini vermek
evli bir insan icin sakincali bir durum
bunu herkes bilir kendisi naif davranmis ve hatasini kabul etmis
ama aldatmadigi icin ve kotu niyetle yapmadigi icin
kocasinin bu kadar buyutmesine bozuluyor
gercekten kotu bir sey yapmis olsaydi yuzu olmazdi herhalde
derdim var kosesine yazan kisi mahkum ve ona yorum yazacak kisiler
yargic degil!

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Eşiniz ilkinde rahatsız olduğunu gayet güzel bir dille anlatmış ve siz de gerekeni yapmışsınız.
İşin en tuhaf tarafı, bu kişinin sizi tekrar araması değil, gecenin bir köründe araması.
Benim eşimide biri gecenin 3 ünde arasa ,ertesi günü boynuna atlayamam,
kafamda milyonlarca şey oluşur, eşinizin bu olayı üstünden pat diye atamaması ve kabullenenemesi de
gayet normal heralde, zamanla düzelir inş.
Ve gün geçtikçe soğuyorum başlığı neden onu da anlamadım, sizin değil de, eşinizin sizden soğuması biraz daha olası değil mi?
Bu olayın üstünden ne kadar geçti orasını okuyamadım, ama eşinizde durumu anlayacaktır zamanla.

Eşiniz ilkinde rahatsız olduğunu gayet güzel bir dille anlatmış ve siz de gerekeni yapmışsınız.
İşin en tuhaf tarafı, bu kişinin sizi tekrar araması değil, gecenin bir köründe araması.
Benim eşimide biri gecenin 3 ünde arasa ,ertesi günü boynuna atlayamam,
kafamda milyonlarca şey oluşur, eşinizin bu olayı üstünden pat diye atamaması ve kabullenenemesi de
gayet normal heralde, zamanla düzelir inş.
Ve gün geçtikçe soğuyorum başlığı neden onu da anlamadım, sizin değil de, eşinizin sizden soğuması biraz daha olası değil mi?
Bu olayın üstünden ne kadar geçti orasını okuyamadım, ama eşinizde durumu anlayacaktır zamanla.
:46::46::46::46::46:
Kesinlikle katılıyorum.

Siz neden eşinizden soğuyorsunuz ki?
Siz, eşinizin sizden soğumadığına, size çok daha sert tepkiler vermediğine öncelikle bi şükredin.

Şu yaşadığınız durumda bence yapabileceğiniz en uygun şey;
o site ile ilginizi, üyeliğinizi kesip; telefon numaranızı en kısa zamanda değiştirmek
ve eşinizin güvenini tekrar sağlayabilmeniz için elinizden gelen herşeyi, eşinizden soğumadan yapmak olacaktır.

:46: :46: :46: :46: :46:

Haksız oldugunu biliyorsun zaten birşey söylemeye gerek yok..
evli bir insanın internetten tanıdıgı insanlarla telefonunu paylaşması çok yanlış bunu sende biliyorsun..
ama eşim kıskanç ve beni çoook çook daha fazla seviyor diyorsunya burada bence yanılıyorsun..
seni kıskanan adam seni çook çook seven adam sana gecenin 3 ünde internetten tanıdın bi adamdan gelen çağrının üzerine sadece surat yapmaz.. neler yapar neler..
:kkk:

Katılıyorum arkadaşım..Eşin sadece surat asmış dua et,gecenin 3 ünde ne idüğü belirsiz birisi arayacak ve erkek sadece surat asacak :53: Düşündürücü :26:

söyle birsey var ki eşim ALDATILDIGINI DÜŞÜNMÜYOR !!!!
Çünkü ikimizinde birbirimize olan güveni tam ne ben onu aldatırım ne de o benı... o sadece neden böyle bişi yaptıgıma anlam veremıyo erkeklerle arkadas olmamı istemio.

Bunun güvenle alakası yok.Sen eşinden gizli başka bi erkekle tel görüşmeleri yapıyorsun hatta erkeklerle..ve neymiş efendim müzik için..zaten o tarz sitelerde aynen burda olduğu gibi yorumlar yazılarak belirtiliyor.Burda hepimizin birbirimizin tel nosunu mu alıyoruz paylaşımda bulunmak için
Eşin sana güvenmemiş ki seninle tartışmasını yapmış bunun.Hiç öyle güvenimiz tam masallarına falan gerek yok.Güven istediğin kadar tam olsun insanın içine bi kere kurt düştü mü gerisi bahane...
Bende zaten aldattığını düşünüyor demedim olabileceğin ihtimalini düşünüyor dedim

yok artık diyorum !!!
Nasıl bu kadar güvensiz olabilirler eşlerine karşı, benim eşim bu şekilde düşünse onu arayan yanlış numaralardan kıllanmaya başlarım ben asıl, evliliğin temelindeki sevgi saygı ve sadakate ne oldu o zaman ???

Arkadaşım bu kadar şaşıracak bişey yokki...
Hangimiz eşimizin telini gecenin 3 ünde bi bayan arasa bundan nem kapmayız
Bunun güvensizlikle alakası yok Allahıma bin şükür bu zamana kadar hiç bi erkekle eşimden habersiz telde falan görüşmedim ama yanlış numara dahi aradığında eşim kıskanır bu güvensizlik midir sevdiğin insanı kıskanmak mıdır..kusura bakma ama aynı şekilde bende eşimi önemserim kim aramış kim sormuş
Hemen güven adı veilen kılıfa sarılarak düşünceleri yargılamayın

:46: :46: :46: :46: :46:

Arkadaşım bu kadar şaşıracak bişey yokki...
Hangimiz eşimizin telini gecenin 3 ünde bi bayan arasa bundan nem kapmayız
Bunun güvensizlikle alakası yok Allahıma bin şükür bu zamana kadar hiç bi erkekle eşimden habersiz telde falan görüşmedim ama yanlış numara dahi aradığında eşim kıskanır bu güvensizlik midir sevdiğin insanı kıskanmak mıdır..kusura bakma ama aynı şekilde bende eşimi önemserim kim aramış kim sormuş
Hemen güven adı veilen kılıfa sarılarak düşünceleri yargılamayın

yanlış anlamışsınız ben arkadaşın eşi için yok artık demedim yanlış numara aradığında sizin verdiğiniz tepkiye dedimaşağıda yorumunuz eğer siz bu kadar sessiz olursanız bu kadar boyunduruğa girmeye meyilli bu adamlar size daha çoooook yapar eder .....

naz yapması hemen bu olayı sindirememesi çok doğal çünkü aldatıldığını düşünüyor
Sana şöyle söylim bazen telimi yanlış numara arıyor eşim ondan bile kıllanabiliyor
neden hep seni buluyor bu yanlış numaralar diye
aslında öle bişey yok ama hep aranıyormusum zannedebiliyor

Back
X