Hatalı olduğunu kabul ettiğini düşünmüyorum arkadaşın. O sadece hatalı olduğumu kabul ediyorum diyor tepkilerden kurtulmak için. Hem hatalı oludğumu kabul ediyorum diyor ama soğuyorum diyor. Nasıl bir iş anlayamadım ben. Gecenin üçünde yanlışlıkla aramaya cesaret edebilen birine, hiç tanımadığın birine nasıl telefon verilebilir ki. Yanlış anlaşılacağım belki ama ben bu tür oyun grupları müzik grupları falan pek anlamamakla beraber erkekler için eğlenme adı altında kadınlarla tanışmak amaçlı olduğunu düşünüyorum. Ve çoğunun da evli olduğun ve eşlerinin de buradan biryerlerden eşim sürekli internette onunla bununla konuşuyor diye dert yandığını.
Eşiniz çok tepki göstermemiş ki size ondan soğuyorsunuz. Siz bu olaydan önce evliliğinizden sıkılmışsınız gibi geldi bana. Eşinizi .oş yere suçlamayın. Bunu duyduğunda çok daha sert tepki verecek öyle çok eş tanıyorum ki ben. Ne yapmalıydı. Evet karıcığım elbette ki istediğinle görüşmelisin mi demeliydi size. Bir de tepki veriyorsunuz ya eşinize. Nasıl bir düşünceyle bu hareket anlayamadım