- 26 Ocak 2023
- 175
- 28
- 13
- Konu Sahibi Bellasimaa
Iki yil önce burda konu acmistim hamileyim ev sahibi bana haksizlik yapiyor diye burdan yine her zamanki gibi bir hadsiz cikti sacma sapan saldirircasina konusmustu insallah evden cikarilirsiniz diye bide nispet yaparcasina sonra ne oldu 3 aya kalmadan evden kovuldu karda kışın ortasında ev sahibi onuda tehdit hakaretle evden zorla çikardi
bide buraya konu açti yana yakila korkuyorum ev sahibi tehdit ediyor diye
@Bana diyor nau nau
üye muhtelif evhamlı
Bana ne oldu hicbisey ev sahibi 75 yasindaki kadin benden özür diledi babamin eline ayagina kapandi konu kapandi biz kendi istegimizle taşındık daha yeni.
Demem o ki cok buyuk konusuyorsunuz hanımlar Allah böyle buyuk lokma yiyenlere yediriyor lokmalarini bogazlarinda kaliyor sonra.
Ev sahibinin özür diledigine inanmayanlar inanmasin tek gerçek burada saldiran kisinin cok gecmeden basina aynisinin gelmis olmasi

Bana ne oldu hicbisey ev sahibi 75 yasindaki kadin benden özür diledi babamin eline ayagina kapandi konu kapandi biz kendi istegimizle taşındık daha yeni.
Demem o ki cok buyuk konusuyorsunuz hanımlar Allah böyle buyuk lokma yiyenlere yediriyor lokmalarini bogazlarinda kaliyor sonra.
Ev sahibinin özür diledigine inanmayanlar inanmasin tek gerçek burada saldiran kisinin cok gecmeden basina aynisinin gelmis olmasi

Son düzenleme: