Gün gelir devran döner...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kk yı kapatınca yazılanları unutuyorum. Ben de mi sorun sizde mi anlamadım.
2 yıl önce burdan tanımadığınız biri size sövse bile şimdiye unutmanız gerekirdi. Gerçek hayatta da da böyle misiniz? Öyle ise bu kin le üzerinizde taşıdığınız onlarca ton ağırlıkla yaşamak çok zor

ay millette değil altın almak altın günü tabağı hazırlayacak para yok artik :cry:

üzüldüğüm bir konu benimde altın günü tabağına ihtiyacım var , sırf bunun için katilabilirim bir güne :KK53:
Benim etrafımda günlerde dışarıda oluyor artık.
Evde gün tabakli olanlar annemlerin zamanında kaldı.
Modern zaman altın günlerini bile ele geçirdi. :KK70:

Benim etrafımda günlerde dışarıda oluyor artık.
Evde gün tabakli olanlar annemlerin zamanında kaldı.
Modern zaman altın günlerini bile ele geçirdi. :KK70:
gerçekten büyük rezillik ama :KK12:
kötü haberler aldığım bir başlık oldu.

öte yandan insanlar için emek harcamayı bu kadar gereksiz bir çağdan nefret ediyorum (ciiddi üzüntülü emoji :( )

Simdi gidip patates salatasi yapmam lazim mutlu musun he mutlu musun? 3-5 yil takip edeyim de kilo aldim konusu olursa hemen yazarim bana patates salatasi yaptirmisti bu uye diye 🤣🤣🤣
Asjhssjj yap kız ohh şifa olsun. Ben diyetteyim yapamıyorum sen yap. 😂😂 Yok konu açman için patatesin ayağına kapanması benimde TLC'ye çıkmam lazım patatesli obez diye 😂😂😂 karma karma olalı böyle karma görmedi 😂

Nasil kin tutuyosunuz ya boyle ben unuturum kendinizede yazik. Dunya birilerinden nefret etmek icin cok kisa ve nefret cok manasiz bana gore. Bu kadar deprem felakette mi sizi durdurmuyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X