- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.176
- 138
- Konu Sahibi Bellasimaa
Aniden müzik açıp oynamalı mıydı?Benim kafayı öyleli bi ortam toplar gibiMükemmel bir aktivite, ben geçen gün bir oturmaya gittim.Kafamı toparladı yeminle.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aniden müzik açıp oynamalı mıydı?Benim kafayı öyleli bi ortam toplar gibiMükemmel bir aktivite, ben geçen gün bir oturmaya gittim.Kafamı toparladı yeminle.
ayak yalama gibi bir sey aklima gelmiyor kusura bakmayin .max yanlis yapiyorsam da ozur diler gecerim milletin ayagini yalamayi dusunmuyoruzmillete laf soyleyipte lafin sonunun nereye cikacagini hesap etmezsen ayagada kapanirsin ayakta yalarsin. Sen inansan ne inanmasan ne![]()
müzik açıp oynamalisini ilk kez duydum böyle şeylerde mi var oha fjjdjsndAniden müzik açıp oynamalı mıydı?Benim kafayı öyleli bi ortam toplar gibi![]()
Var varmüzik açıp oynamalisini ilk kez duydum böyle şeylerde mi var oha fjjdjsnd
aşırı iyi geleneklerimiz varmış
Neden kaybediyoruz bunları neden![]()
Benim etrafımda günlerde dışarıda oluyor artık.ay millette değil altın almak altın günü tabağı hazırlayacak para yok artik
üzüldüğüm bir konu benimde altın günü tabağına ihtiyacım var , sırf bunun için katilabilirim bir güne![]()
Yok Bib Hanım müzik yoktu, sakin ve nezih bir ortamdı.Aniden müzik açıp oynamalı mıydı?Benim kafayı öyleli bi ortam toplar gibi![]()
Burdan birkaç üye ile yapmalık aktiviteYok Bib Hanım müzik yoktu, sakin ve nezih bir ortamdı.Ama patatesli börek enfesti.
![]()
gerçekten büyük rezillik amaBenim etrafımda günlerde dışarıda oluyor artık.
Evde gün tabakli olanlar annemlerin zamanında kaldı.
Modern zaman altın günlerini bile ele geçirdi.![]()
Simdi gidip patates salatasi yapmam lazim mutlu musun he mutlu musun? 3-5 yil takip edeyim de kilo aldim konusu olursa hemen yazarim bana patates salatasi yaptirmisti bu uye diyeVar vardehşet ihtiyacım var. Patates salatasını sıyırmadan hoop mezdeke
![]()
ben mutfakta aşırı iyiyimdirBurdan birkaç üye ile yapmalık aktivite![]()
şifa olsun
![]()
Asjhssjj yap kız ohh şifa olsun. Ben diyetteyim yapamıyorum sen yap.Simdi gidip patates salatasi yapmam lazim mutlu musun he mutlu musun? 3-5 yil takip edeyim de kilo aldim konusu olursa hemen yazarim bana patates salatasi yaptirmisti bu uye diye![]()
Offf bak bende zeytinyağlı yaprak sarmasında başarılıyım. Ay enfes olurdu yaben mutfakta aşırı iyiyimdir
patatesli borekte yaparım tavuklu da yaparım
patatesi genelde süslü puslu salatalarda kullanıyorum
davetiyemi bekliyorum![]()
Direkt mahkemeye verecektiniz aslında.Bir üye ortaya yazdigim, kendisiyle ilgisi bile olmayan bir yorumu alip bana agiz dolusu kufur ve hakaret etmisti. 2 yil sonra bende konu acacagim, bekleyin kizlar![]()
Direkt mahkemeye verecektiniz aslında.![]()