Gün gelir devran döner...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar elimde uygun fiyata soyle bir defter var. Gicik oldugunuz uyenin nickini yazabilirsiniz.
2CB8F8DD-AB09-493D-A4FC-DDE847548A69.webp

O zamanlar bebegim cok küçüktü, bir yere gidecek firsatim yoktu :KK43: Bebegi büyüttüm bidaha olursa ilk isim mahkeme olacak
Hak ettikleri bu çünkü. Yetişkin insanların doğru düzgün iletişim kurmayı öğrenmeleri gerekiyor. Bu yaşa kadar öğrenmedilerse mahkeme kapısı öğretir. :KK51:

Pembe Unal Pembe Unal gördüğüm kadarıyla boş beleş yorum yapan biri değil. Muhakkak açıklaması vardır sözlerinin. Ama sizin üye hakkında konu açmanızın,insanları ayağınıza kapandırmaktan kibirlenmenizin ve 2 sene boyunca bunu kafaya takmış olmanızın sağlıklı bir açıklaması yok,olamaz.

Konuyu okumadım.
Çünkü boş insanlara vskit ayırmak istemiyorum
Bir tek senin ve rosanın alıntısına baktım. Anladığım kadarıyla 2 yıl önce iyi laf etmişim ki acısını 2 yıl saklamış içinde.

Oh ellerime sağlık 🤣🤣
Şimdi engelliyorum kendisini
Böylece görmemiş olurum
Kendi de burada kudurmaya devam etsin 😛

Konuyu okumadım.
Bir tek senin ve rosanın alıntısına baktım. Anladığım kadarıyla 2 yıl önce iyi laf etmişim ki acısını 2 yıl saklamış içinde.

Oh ellerime sağlık 🤣🤣
Böylece görmemiş olurum
2 sene sonra yine burda desene 😂😂

Konuyu okumadım.

Oh ellerime sağlık 🤣🤣
Böylece görmemiş olurum
Allah aşkına hangi konu olduğunu bul da eski konularını okuyalım arkadaşın :KK51:

Tamam. :olamaz:
Çok mu sevindiniz biri tehdit edilince, evinden olma aşamasına geldi diye? Karma ya da ilahi adalet böyle bir şey değil yalnız. Siz bu kara niyetlerle devam ederseniz karma devam eder yalnız. Çok basit mantık bakın, biri evinden olacak diye oh oh deyip sevinirseniz, sizin mantığınızla aynısı başınıza gelir. Hadi bakalım çıkın bu paradoksun içinden.
Pembe Unal Pembe Unal da nasıl üzülür ama şimdi bu konuyu görünce. Neyse siz de ban yediğinizle kalırsınız.

Yok rosacım öyle bir şey büyük ihtimalle
Demin konumda haddini bildirsin. Sonra da yorum yapmasını engelledim
Yorum yapamayınca çıldırdı
Laf edemedi kudurdu
Sonra büyük ihtimalle eski konularıma baktı. Senaryo yazdı.

Ben ki forumda anti ev sahihi olarak bilinirim. Birine ev sahibi haklı diyorsam yüzde yüz sorunlu kiracıdır.

İyi demişim. Öyle bi sokmuşum ki lafı demek ki pusuya yatmış 2 yıl içinde tutmuş. Hatta üyeliğini kapatmış yeni üyelik almış.

Çok keyif aldım. 😃

Ay konuya güldum kız Allah senide güldürsün.
Hiç gulucegim yoktu.
Ama şurda haklısın burda bazı üyeler gerçekten çok kötü kalpli.
Mesela bir konu oluyor tartışıyoruz hemen özel hayattan vuruyorlar.
Bir tanesi geçen bu sınır ne dedi bana 37 yaşındasin evlenmemiş sun vs vs.
Gerçekten aklı kit olan tipler var.
Yahu sanane hoşuna gitmeyen yorum olunca benim özel hayatımla ne ilgisi var
Bu tiplerln gerçek hayatta mutsuz tatminsiz oldupunu düşünüyorum aksini ispat etmeye çalışsalarda.
Bide özelden tehdit vs ediyorlar.
Eski konulardan vuruyorlar falan.
Hasta tipler işte.
Gerçek hayatta sesi çıkmayan asosyal tipler.
Çok takılmamak gerek

Konu içerikleri, üyeler ve üyelerin yorumu hakkında topik açmak yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X