- 18 Ekim 2017
- 6.262
- 37.537
- 548
- 34
- Konu Sahibi Bellasimaa
Arkadaslar elimde uygun fiyata soyle bir defter var. Gicik oldugunuz uyenin nickini yazabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yiceeenKızlar kaos var diye geldim acıktırdınız . Aferin. Mutfağa doğru sağılacağım şimdi.
Dolaptaki boynu bükük su içerisinde kalmış yoğurt ve bir miktar ekmek. Kalorilerimin günahı burdakilere gitsin aminNe yiceeen![]()
Hak ettikleri bu çünkü. Yetişkin insanların doğru düzgün iletişim kurmayı öğrenmeleri gerekiyor. Bu yaşa kadar öğrenmedilerse mahkeme kapısı öğretir.O zamanlar bebegim cok küçüktü, bir yere gidecek firsatim yoktuBebegi büyüttüm bidaha olursa ilk isim mahkeme olacak
Ayyy eline geçse çatır çutur kullanacak insanlar var yalnız bu defteri.Arkadaslar elimde uygun fiyata soyle bir defter var. Gicik oldugunuz uyenin nickini yazabilirsiniz.
Eki Görüntüle 3220349
Pembe Unal gördüğüm kadarıyla boş beleş yorum yapan biri değil. Muhakkak açıklaması vardır sözlerinin. Ama sizin üye hakkında konu açmanızın,insanları ayağınıza kapandırmaktan kibirlenmenizin ve 2 sene boyunca bunu kafaya takmış olmanızın sağlıklı bir açıklaması yok,olamaz.
Yalnız o defterde nick işlemez, gerçek ad soyadı olmalıArkadaslar elimde uygun fiyata soyle bir defter var. Gicik oldugunuz uyenin nickini yazabilirsiniz.
Eki Görüntüle 3220349
2 sene sonra yine burda deseneKonuyu okumadım.
Çünkü boş insanlara vskit ayırmak istemiyorum
Bir tek senin ve rosanın alıntısına baktım. Anladığım kadarıyla 2 yıl önce iyi laf etmişim ki acısını 2 yıl saklamış içinde.
Oh ellerime sağlık
Şimdi engelliyorum kendisini
Böylece görmemiş olurum
Kendi de burada kudurmaya devam etsin![]()
Allah aşkına hangi konu olduğunu bul da eski konularını okuyalım arkadaşınKonuyu okumadım.
Çünkü boş insanlara vskit ayırmak istemiyorum
Bir tek senin ve rosanın alıntısına baktım. Anladığım kadarıyla 2 yıl önce iyi laf etmişim ki acısını 2 yıl saklamış içinde.
Oh ellerime sağlık
Şimdi engelliyorum kendisini
Böylece görmemiş olurum
Kendi de burada kudurmaya devam etsin![]()
Tamam.
Çok mu sevindiniz biri tehdit edilince, evinden olma aşamasına geldi diye? Karma ya da ilahi adalet böyle bir şey değil yalnız. Siz bu kara niyetlerle devam ederseniz karma devam eder yalnız. Çok basit mantık bakın, biri evinden olacak diye oh oh deyip sevinirseniz, sizin mantığınızla aynısı başınıza gelir. Hadi bakalım çıkın bu paradoksun içinden.
Pembe Unal da nasıl üzülür ama şimdi bu konuyu görünce. Neyse siz de ban yediğinizle kalırsınız.
Allah aşkına hangi konu olduğunu bul da eski konularını okuyalım arkadaşın![]()