- 8 Ocak 2015
- 6.074
- 19.079
- 448
- Konu Sahibi Bellasimaa
ev sahibi niye ayagina kapanir ki insanin
.kiraci simdi ciksa 1 aya kiraci geliyor zaten tovbe est
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akbaba gibi atlayanlar utansınÜye hakkında konu açmak yasak, ayrıca saçma sapan milletin kötülüğünü akbaba gibi beklemeniz çok saçma.
Kuyruk acısı olmadan kuduranlar varBu nasil bir kindarlik iki yildir bu ani beklemis gibi unutmamis, kuyruk acim var deseydi de anlardik zaten.![]()
Her gün 1 şişe maden suyu. Çok iyi geliyor.Iki yil önce burda konu acmistim hamileyim ev sahibi bana haksizlik yapiyor diye burdan yine her zamanki gibi bir hadsiz cikti sacma sapan saldirircasina konusmustu insallah evden cikarilirsiniz diye bide nispet yaparcasina sonra ne oldu 3 aya kalmadan evden kovuldu karda kışın ortasında ev sahibi onuda tehdit hakaretle evden zorla çikardibide buraya konu açti yana yakila korkuyorum ev sahibi tehdit ediyor diye
@Bana diyor nau nau
üye muhtelif evhamlı
Bana ne oldu hicbisey ev sahibi 75 yasindaki kadin benden özür diledi babamin eline ayagina kapandi konu kapandi biz kendi istegimizle taşındık daha yeni.
Demem o ki cok buyuk konusuyorsunuz hanımlar Allah böyle buyuk lokma yiyenlere yediriyor lokmalarini bogazlarinda kaliyor sonra.
Hahah hanimefendi ben niye kudurayim asil buram buram catlayan sizsinizAkbaba gibi atlayanlar utansın
Kuyruk acısı olmadan kuduranlar var![]()
millete laf soyleyipte lafin sonunun nereye cikacagini hesap etmezsen ayagada kapanirsin ayakta yalarsin. Sen inansan ne inanmasan neev sahibi niye ayagina kapanir ki insanin
vay anam babam bunlar nasıl kafalar yaAkbaba gibi atlayanlar utansın
ay millette değil altın almak altın günü tabağı hazırlayacak para yok artikAyyy iki yıl boyunca bir forumdaki tanımadığın herhangi bir kadına kin duyabilmek için nasıl bir hayatın olmalı?
Valla size üzülmek ve acımak arasında kaldım. Gidin biraz hayatınızı yaşayın, yazık yani. Hobi edinin, altın gününe falan katılın hiç değilse. Böyle olmaz valla.![]()
Konu sahibi şimdi de aynısını sen yaptın . Karmanı bekle.Akbaba gibi atlayanlar utansın
ayakta yalarsin derken ?millete laf soyleyipte lafin sonunun nereye cikacagini hesap etmezsen ayagada kapanirsin ayakta yalarsin. Sen inansan ne inanmasan ne![]()
Umurunuzda olmaz tabi. Kim bilir kaçıncı üyeliğiniz çünkü.Ban yemekte çok umurumda sanki![]()
Mükemmel bir aktivite, ben geçen gün bir oturmaya gittim.ay millette değil altın almak altın günü tabağı hazırlayacak para yok artik
üzüldüğüm bir konu benimde altın günü tabağına ihtiyacım var , sırf bunun için katilabilirim bir güne![]()
ayaklarımı yere vura vura kıskanıyorum şu anMükemmel bir aktivite, ben geçen gün bir oturmaya gittim.Kafamı toparladı yeminle.