Gün gelir devran döner...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek ki yazdıklarımıza da dikkat etmemiz gerekiyormuş. Hiç tanımadığımız insanlarda kin ve nefrete neden olabilirmişiz. Ben bir de bu yönden bakmak istedim.
Burda hiç kimse gerçek kimliğini paylaşmadığı halde neler biriktirilmiş neler. 😁

Iki yil önce burda konu acmistim hamileyim ev sahibi bana haksizlik yapiyor diye burdan yine her zamanki gibi bir hadsiz cikti sacma sapan saldirircasina konusmustu insallah evden cikarilirsiniz diye bide nispet yaparcasina sonra ne oldu 3 aya kalmadan evden kovuldu karda kışın ortasında ev sahibi onuda tehdit hakaretle evden zorla çikardi🤣bide buraya konu açti yana yakila korkuyorum ev sahibi tehdit ediyor diye 🤣@Bana diyor nau nau 🤣üye muhtelif evhamlı
Bana ne oldu hicbisey ev sahibi 75 yasindaki kadin benden özür diledi babamin eline ayagina kapandi konu kapandi biz kendi istegimizle taşındık daha yeni.
Demem o ki cok buyuk konusuyorsunuz hanımlar Allah böyle buyuk lokma yiyenlere yediriyor lokmalarini bogazlarinda kaliyor sonra.
Her gün 1 şişe maden suyu. Çok iyi geliyor.

Ayyy iki yıl boyunca bir forumdaki tanımadığın herhangi bir kadına kin duyabilmek için nasıl bir hayatın olmalı?
Valla size üzülmek ve acımak arasında kaldım. Gidin biraz hayatınızı yaşayın, yazık yani. Hobi edinin, altın gününe falan katılın hiç değilse. Böyle olmaz valla. :olamaz:

Pembe Unal Pembe Unal gördüğüm kadarıyla boş beleş yorum yapan biri değil. Muhakkak açıklaması vardır sözlerinin. Ama sizin üye hakkında konu açmanızın,insanları ayağınıza kapandırmaktan kibirlenmenizin ve 2 sene boyunca bunu kafaya takmış olmanızın sağlıklı bir açıklaması yok,olamaz.

Ayyy iki yıl boyunca bir forumdaki tanımadığın herhangi bir kadına kin duyabilmek için nasıl bir hayatın olmalı?
Valla size üzülmek ve acımak arasında kaldım. Gidin biraz hayatınızı yaşayın, yazık yani. Hobi edinin, altın gününe falan katılın hiç değilse. Böyle olmaz valla. :olamaz:
ay millette değil altın almak altın günü tabağı hazırlayacak para yok artik :cry:

üzüldüğüm bir konu benimde altın günü tabağına ihtiyacım var , sırf bunun için katilabilirim bir güne :KK53:

ay millette değil altın almak altın günü tabağı hazırlayacak para yok artik :cry:

üzüldüğüm bir konu benimde altın günü tabağına ihtiyacım var , sırf bunun için katilabilirim bir güne :KK53:
Mükemmel bir aktivite, ben geçen gün bir oturmaya gittim. :KK53: Kafamı toparladı yeminle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X