kızlar sağolun eşimler iki erkek kardeş kanımda evliydi ama o kadın onuda boşandırdı.. malesef tek ben varım zaten çalışıyorum evde değilim ama ısrarla bana getirmeye çalıyolar yazık flan diyolar çıldırmak üzereyim. oğlum ondan nefret ediyor onun bile canını acıtmış o kadın.. bugünü değil yarını düşüneceksin derdi annem hep nekadar haklıymış huzurum kaçtı yaa napıcam ben bilmiyorum. zarten söyledim istemediğimi
oğlum 2 de evde oluyoo yarım gün idare eder diyo kayınbabam sabah kahvaltısını yaptırcaz öğlen oğlum ilgilencek (daha9 yaşında) akşam biz içim kaldırmıyo kızlar gülsüm sultan çok doğru nu dünyada yaptıklarımız öbür tarafta tartıya koncak işte bu yüzden ilkinde allah rıza için yaptım gecici bir süre şimdi ise tamamen bana bırakmayı düşünüyor kayınpederim köye gidecekmiş arada gelirmiş öyle diyor. burda evi var küçük oğlu dul onunla beraber yaşasın zaten çalışmıyor niye ben.... köye gitmesin adam karısının yanında dursun niye ben.... çözümsüz durum olur işte ozaman bana yaptıklarına karşı allah rızası için yaparım ama şimdi çözümleri var. ölmek istiyorum yaaa bu bir kabus olmalı
tek bi
kelime soyluyorum gecmiş gecmişte kalmıştır
boş ver allah rızasını düşünnn ve eğer imkanın el veriyorsa baktır bakıcı al çünkü çalişyorsunnn
gülsüm sultan söyledim zaten ben bakamam diye. eşim hiçbirşey demiyor. annesi ne diyebilirki kötüde olsa annesi onada bişe diyemiyorum ama kayınpeder ısrar ediyor adam beni incitmiş insan değil ve hep vicdani konuşuyor karşında yok diyemiyorum sadece olamaz yapamam dedim ama o ısrarla olur diyor..
Bir Kadinla bir erkegin yapabilecegi isler cok farklidir arkadasim....
Erkek ne kadarda iyi baksa bir kadinin yapabildigni yapamaz diye düsünüyorum.....biz kadinlar yapi geregi bu islerde daha düsünceliyiz....o yüzden senin ilgilenmeni istiyorlardir...
Lakin kendini zora sokmaninda bir anlami yok.....calisan bir kadina bu isi yüklemek olmaz....
Simdi konusma anlasma zamani....al esini kayinbabani karsina konus arkadasim....gider arada bir ilgilenirim, hal hatir sorarim, elimden geldigi kadariyla yardimci olurum....ama suan bakimini tam olarak üstlenmem mümkün degil diye izah et.
Esin ve Kayinbaban anlayisli insanlarsa sana hak vereceklerdir canim....
Üzülme.....ölümden gayri herseye bir care vardir elbet:teselli:
valla çok acımasızca şeyler söylemişsin ama kötü niyetine vermiyorum belli ne kadar çektiğin..
üstelik kendini tanımanda güzel açık açık söylemişsin ona kötü birşey yapmaktan korkuyorum diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?