kızlar sağolun eşimler iki erkek kardeş kanımda evliydi ama o kadın onuda boşandırdı.. malesef tek ben varım zaten çalışıyorum evde değilim ama ısrarla bana getirmeye çalıyolar yazık flan diyolar çıldırmak üzereyim. oğlum ondan nefret ediyor onun bile canını acıtmış o kadın.. bugünü değil yarını düşüneceksin derdi annem hep nekadar haklıymış huzurum kaçtı yaa napıcam ben bilmiyorum. zarten söyledim istemediğimi
bu kadar sey yapmıs allahda vermis cezasını iste bende bakmazdım hatta umrumda bile olmaz tanımadıgım insana daha cok uzlurum senin yazdıkların gene birsey degil valla boyle bir durumda mutlu bile olurum bu insan kotu biri kotulerin basına kotu seyler gelmeside adalet buna ilahi adalet derler:)
eğer benim bu yazdıklarımda acımasızca anlamını çıkarabiliyorsanız size yazık derim ben. neyin derdinde olduğumun farkında bile değilsiniz ayrıca ben kötü bişey yaparım diye yazmadım yaptıklarının karşılığını gösteririm ona dedim. bu kötülük yapmak anlamına gelmez.. ne çektiğimi ben allahım bilir. ha bunun yanında beni tanıyan herkez sahittir... lütfen beni anlayamıyorsanız yorum yazmayın.. teşekkürlerr.
ayrıca bu kadın ağzı dursa eli durmaz herşeye karışır seni beğenmez yaptığını beğenmez yemez yıkadığını beğenmez giymez kendi bir haltmış gibi tövbe yarabbim ya günaha giriyorummmm düzenimi bozar bende eziyet ederim kendimden korkuyorum susmam durmam kendime hakim olamam. eski cahil değilim bir birikim var içimde...
merhaba arkadaşlar daha öncede konular açmıştım beni bazılarınız tanırr. öncelikle cevaplarınızla bana yardımcı olacağınızı düşünerek teşekkür ediyorum.. ben 11 yıllık evliyimm ve bir kaynana zedeyim.. bana neler yaptıklarını anlatsam günler yetmez. içimi en açıtan olayı anlatmak ve bugünü söylemek istiyorum. bir kadir gecesinde bana allah belanı versin defol git oğluma karımı yok burası benim evim al çocuğunu ve git diyerek beni kendi evimden kovan o gün benim için sadece kocamın anası olan o kadın kaynanam ...... o gece rabbime yalvardım sen şahitsin dedim kimin belasını vereceğini bilirsin dedim. çok içim yanmıştı.. 4-5 sene görüşmedim taki kayınbabam rica edene kadar. Allahım kimseyi kimsenin eline düşürmesin onlarıda bana... o kadın ameliyat oldu bypas ve kayınbabam rica etii ben o damın hatrına baktım. hiç konuşmuyorum. yüzüne bakmıyorum. dışardaki yabancı muhtaçmış gibi düşünüp allah rızası için yaptım. veeee bugün o kadın beyin kanaması geçirdi konuşamıyooo sadece yüzüme baktı ve gözleri doldu.. eminim bana ettiği eziyetler geldi aklına gene muhtaç ama bu sefer ben yokum. kayınpederimede söyledim bakamam diye. bana yapmadığı eziyet kalmadı yanıma gelirse ben ona iyi davranmam dedim. oda anladı zaten haline üzülemedim ama sevinmedimde allah yardımcısı olsun. beni dövdürmesi hakaret etmesi kovması emretmesi ve beni istememesi bana o...pu bile demişliği yani hertürlü eziyeti vardı.. su an 33 yaşındayım ve birçok hastalık sahibiyim. hep sitres ve sıkıntıdan. ben çok şükürki kimseye nuhtaç değilim eşimlede çok sorunlarımız oldu hep sebebi o idi... çok uzun oldu arkadaşlar ama içimi dökmeliydim yoksa çatlıyacaktım.. kurban olduğum allahım öyle büyükki hakkedene veriyoo cezasını hala ona olan nefretim eksilmedi.. kendimi ona karşı sakinleştiremiyorum. lütfen bişiler yazın sakinleşmeye ihtiyacım var.. şimdiden hepinize teşekkürlerr...
ne eziyet ederse etsin olurmu lutfen yapmayın ne anneler babalar eziyet ediyor kızlarını pazarlıyor dovuyor daha neler neler oldu gene bakıcaz yani oylemi gormek istemem bile ne bakması
gün gelir hesap döner diyorsun ya kayınvalidenin durumu için ama farkında mısın sen de şu an bi yol ayrımındasın. sen de ne olursa olsun şu an sana muhtaç bi insana yüz çeviriyorsun ya o hesap bi gün de senin önüne gelir . bu kadar kin tutmamak akılcı bir çözüm bulmak gerekir. eşin mutsuz olacak ve bu evinize yansıyacak. hem çalışan bayanım diyorsun sadece akşamları ve bi haftasonu bakamazmısın. zaten kadın artık muhtaç bitkiden ne farkı var ki bu durumda....vakit öç alma vakti değil lütfen daha sakin düşün.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?