slm kızlarr kusura bakmayın ancak şimdi yazabiliyorum malum işyeirm evime çok uzakdayanamadım bi test aldım yaptım tek çizgi hala regl başlıcak gibi ağrılarım oluo bakalım artık.çok saolun kızlar desteğiniz için..
merhaba arkadaslar ben bu ay 4 unde adet oldum 9 unda bitti 10 unda ve 12 sinde iliski oldu 1 haftadir goguslerimde damarlar cikti sis ve cok aciyo ara sira sag kasigimda hafif bi sizi oluyo ayni adet olacakmisim gibi ama adetim bitti hamile olabilirmiyim boyle bir tecrube yasayan varmi?
bu ay yoğun çalışma war. misafirler gezmeler iptal. :roflol: arkadaşın dediği doğru üşenenin ne kızı ne oğlu olmazmış.
inşallah hayırlısıyla bizde anne oluruz yakında.
Ben 1 yıllık evliyim... Evlendiğim günden beri çocuk istediğimizden hiç korunmadık ama hamile kalamadım... Eşimin sperm testinde hiçbir sorun yok ama benden 1 doktor hormon testi istedi başka bir doktor ise kanal filmi istedi... İlk olarak hastalanırsam eğer hormon testi yaptıracağım ama bu ay hastalanmama 8 gün var...
***Göğüslerime dokununca ağrı hissediyorum, meme kenarlarında kabarcıklar oluşmaya başladı mavi renk damarlar çıkmaya başladı...
***Normalde sağ kasımda ağrı olurdu ama şimdi sol tarafımda göbek hizasında ağrım oluyor...
***Sabahları kalktığımda adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum...
***Ara ara mide bulantım oluyor ve gerindiğim zaman karın altıma ağrı giriyor...
***İdrara sık çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?