Gün gün anne diyeti

o arkadas ben oluyorum:1::1::1:ama mukeyyif bugun gazimi aldim cok kararliyim yazdim gunlugumede saglam bir start veriyorum ona gore ve kesinlikle pes etmek yok.:49::49::49:

Canim ben kizimi sutten yeni kesen bir anneyim kizim 20 aylik simdi. Bu surec benim icin cok gelgitli gecti surekli diyet arastirdim basladim kizma sutum yetmiyor diye geri dondum onerim kesinlikle gri donmeyin diyetinizden bol bol sivi tuketimi taze meyve sulari ve sebze sutu ve kalitesini ekmekten hamur isinden abur cuburdan daha iyi attiriyor..benim boyum 1 72 sabah tartim 82 kg diyete kk basladim gunlugumde var hatta baya iyi gidiyordum sonra morel bozuklugundan biraktim...simdi tekrardan tabi birkac gelgitten sonra kararli bi sekilde basladim.topigimi ziyaret et anlarsin durumu:9::9::9:
Simdi mukeyyif sen ben 3 kisi saglam bi sekilde destekliyelim birbirimizi sonra aramiza katilanlarda olacak ona gore:49::49::49:

kesınlıkle katılıyorum sana bırlıkten kuvvet doğar:)

bir anne olarak günlüğünüzü takip etcem kızlar rekor bende sanırım 58 le hamile kalıp 83le 8 aylık doğum yaptım. şuan 66-67 arasında gidip geliyorum. hedefim 55 ama uzun bir süredir kilo vermediğim gerçeğini de söyleyeyim... Hadi anneler göreyim siziii:32:

bir anne olarak günlüğünüzü takip etcem kızlar rekor bende sanırım 58 le hamile kalıp 83le 8 aylık doğum yaptım. şuan 66-67 arasında gidip geliyorum. hedefim 55 ama uzun bir süredir kilo vermediğim gerçeğini de söyleyeyim... Hadi anneler göreyim siziii:32:

en zayıf rekoruda sende sanırım cnm ya 66 cok ıyıymış:)

evet sevgili kader arkadaşlarım grubun ağır topu olmaya adayım:1: şöyleki 60 kıloydum evlendiğimizde boyum 170 65 kıloyla hamıle kaldım abur cuburu patates kızartmasını hamburgeri gece yarısı pizzalarını çok seven ben 8. aydan sonra göreceğim rakamın korkusuyla hiç mi hiç tartılmadım en fazla kaç kılo olabılırdımkı 80 85 amaaannn 10 kılo cocuk olsa 75 veririm ben veririmmm ahhhhh ahhhh:43::43::43::43: doğum yaptım kuzucuğum 3550 doğdu ama içimde 2 3 tane daha kalmış:1::1::1::1: eve geldim 3 gun sonra tartıldım:
-92
- ne
-92
-yok yok yanlış bu tartı
-yok aşkım doğru ya
- bırak ya baksana ben 92 kılo varmıyım -
-yokmusun
-dalgamı gecıosun sen benle
-yok aşkım neden dalga geçim
-du bakiim bi daha atrtıliimm 92 300
-ne
-92 300
-:5::5::5::5::5::5: ben zaten loğusayım sen benım üstüme gelıosun
-bişi demedimki
:43::43::43::43::43::43:
işte böle kızlar gülimmi ağlımmı
miniğim şimdi 4.5 aylık emiyo sütümde var neyse ben doğumdan sonra ödemdi şuydu buydu 85 e indim ama boğazımdanda hiç geri kalmadım yemeye devam ama yaklasık 1 hafta önce kendıme dur dedım şimdi en baştakı dıyete benzer bı dıyet uyguluyorum 7 den sonra sadece meyve yiyorum abur cubur azıma sokmuyorum ve çok su içiyorum zayıflamam lazım çünkü giyecek bişeyim yok:) ben 80 89 arası beraber zyıflıyr grubunu da takıp ediyorum ve inanın bana inanılmaz motive oluyorum bende düzenlı menülerimi paylaşıcam burda herkese başarılar:46::46::46:

evet sevgili kader arkadaşlarım grubun ağır topu olmaya adayım:1: şöyleki 60 kıloydum evlendiğimizde boyum 170 65 kıloyla hamıle kaldım abur cuburu patates kızartmasını hamburgeri gece yarısı pizzalarını çok seven ben 8. aydan sonra göreceğim rakamın korkusuyla hiç mi hiç tartılmadım en fazla kaç kılo olabılırdımkı 80 85 amaaannn 10 kılo cocuk olsa 75 veririm ben veririmmm ahhhhh ahhhh:43::43::43::43: doğum yaptım kuzucuğum 3550 doğdu ama içimde 2 3 tane daha kalmış:1::1::1::1: eve geldim 3 gun sonra tartıldım:
-92
- ne
-92
-yok yok yanlış bu tartı
-yok aşkım doğru ya
- bırak ya baksana ben 92 kılo varmıyım -
-yokmusun
-dalgamı gecıosun sen benle
-yok aşkım neden dalga geçim
-du bakiim bi daha atrtıliimm 92 300
-ne
-92 300
-:5::5::5::5::5::5: ben zaten loğusayım sen benım üstüme gelıosun
-bişi demedimki
:43::43::43::43::43::43:
işte böle kızlar gülimmi ağlımmı
miniğim şimdi 4.5 aylık emiyo sütümde var neyse ben doğumdan sonra ödemdi şuydu buydu 85 e indim ama boğazımdanda hiç geri kalmadım yemeye devam ama yaklasık 1 hafta önce kendıme dur dedım şimdi en baştakı dıyete benzer bı dıyet uyguluyorum 7 den sonra sadece meyve yiyorum abur cubur azıma sokmuyorum ve çok su içiyorum zayıflamam lazım çünkü giyecek bişeyim yok:) ben 80 89 arası beraber zyıflıyr grubunu da takıp ediyorum ve inanın bana inanılmaz motive oluyorum bende düzenlı menülerimi paylaşıcam burda herkese başarılar:46::46::46:

çoook güldüm cnm ya süpersiin:)) hepberaber verıcez ınş sende gun gun paylaş bızımle topluca gaza gelmeye ıhtıyacımız vaar.. bebğini sağlıkla buyut daha cok kuçuk ama bıraz bıraz basla azaltmaya yemeklerı ama ilk 6ay cok onemlı bılıosun amaan dıkkat ..

sürekli tartılasım var sankı farklı bısey soylıcekmıs gıbı :) buarada aklıma gelmışken bılgınız olsun en doğru tartılma zamanı sabah aç karnınaymış ve de haftada 2kere tartılmamız gerekıyomuş ben gunde 3kere tartılıyorum:52::52::52: napıım gr gıtmısmı dıye merak edıom ama nerdeee hep aynı hep aynı:50::50:

sürekli tartılasım var sankı farklı bısey soylıcekmıs gıbı :) buarada aklıma gelmışken bılgınız olsun en doğru tartılma zamanı sabah aç karnınaymış ve de haftada 2kere tartılmamız gerekıyomuş ben gunde 3kere tartılıyorum:52::52::52: napıım gr gıtmısmı dıye merak edıom ama nerdeee hep aynı hep aynı:50::50:

mrb benmde aynı canm ya.ben kendimi tutamıyorumki.sabah akşam tartılıyorum.yeni başladım diye kendimi teselli ediyorum ama:43:

merhaba arkadaslar, benimde 15 aylik oglum var ve benimde 10 kilo vermem lazim. benim boyum 155cm kilom 68, ben 70 kilo ile hamile kaldim,78 ile doguma gittim. dogumdan 2 hafta sonra 67 kiloydum.ben evlendigim yillardaki kiloma inmek istiyorum ama hayal gibi geliyo (54) .burayi takip edecegim.her zaman yazamayabilirim ama gozum burada olacak.hayalimi gerceklestirmek istiyorum.

:56::56: 3.GÜÜN:56::56:

SABAH
saat 08:00
1 bardak mısır gevreği +1 bardak süt
2 çay kaşığı bal
5-6 siyah zeytin,
1 domates

ARAÖĞÜN
saat 10:30
2 bardak su
3 adet kuru kayısı

ÖĞLE
saat 13:00
2 bardak su
1 tabak mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği

ARAÖĞÜN
saat 16:00
2 bardak su
1 adet muz

AKŞAM
saat 20:00
2 bardak su
1 tabak zeytinyağlı kereviz yemeği
1 dilim kepek ekmeği

ARAÖĞÜN
saat 22:00
2 bardak su
1 avuç badem

İÇEBİLİYOSAK GUN İÇERİSİNDE SADE SODA İÇMEMİZN FAYDASI VAR...:56::56:

bende yaziim menümüü

aç karnına 1 çb ılık su 3 4 kayısı
sabah 2 3 kaşık menemen 2 dlm ekmek 1 kk peynir açık çay
ara 5 tane yulaflı püsküüttt
öğlen haşlanmış tavuklu bol yeşil salata 1 dlm ekmek
ara unuttum
akşam 1 kase mercimek çorbası 3 4 kaşık fırında kabak yemeği
gece 1 meyve 1 süt

atessizprenses Editör

bunuda kapatın lutfen boyle saygısız bı sıtede bulunmak ıstemıyorum... konu kapatmadan once sorma lutfunda bulunsaydınız keske hangısını kapatmama ben karar verseydım işte boyle soğutuyosunuz ınsanları sıtelerden.......

atessizprenses Editör

bunuda kapatın lutfen boyle saygısız bı sıtede bulunmak ıstemıyorum... konu kapatmadan once sorma lutfunda bulunsaydınız keske hangısını kapatmama ben karar verseydım işte boyle soğutuyosunuz ınsanları sıtelerden.......

Merhabalar:)

Forumumuzda bazı kurallar vardır ve bunları özel mesajla bildirmemize gerek yoktur.
Aynı içerikte iki ya da daha fazla konu açılamaz.
Ayrıca bu açtığınız konu çok eski bir konu değil, 20 gün olmuş.
Ve konuyu kapatırken eski konuya yönlendirme yaparız.
Yani seçim şansı fazla olmuyor maalesef.

Son olarak kurallar neyse ben de onu uygulamak durumundayım.
Yani size kasıtlı yaptığım birşey değil...

lislie yürüyüş videolarına bakın isterseniz

kısa zamanda fazla etki ve sağlıklı zayıflama adına önemli bir konu

Back
X