İnşallah güzel haberler verelim birbirimizeAy inşallah her ay hüsrana uğradım bu ay inşallah güzel sonuçlar alırım hiç bir regl belirtim yok sivilcem çıkar göğüslerim ağrır ter kokum değişir hiç bişey olmadı goguslerimde hassasiyet te yok inşallah regl olmam 2 gün sonra tekrarlayacağim testi
İnşallah canımİnşallah güzel haberler verelim birbirimize
Yumurtlama dönemin ne zamandı kuzum biliyor musunSizce var mı Eki Görüntüle 2848382
Bilmiyorum canımYumurtlama dönemin ne zamandı kuzum biliyor musun
Çünkü benim de 17 Mayıs da merak ettimBilmiyorum canım
Senin ne zaman yumurtlaman benim de seninle aynidir o zamanÇünkü benim de 17 Mayıs da merak ettim
Bende bat 17 mayıs 1 mayısta çatlama olduÇünkü benim de 17 Mayıs da merak ettim
Bende şubat ayında böyle yaptım ve koyudan açığa gitti adet günümde yaptığımda koyu beklerken daha açıktı ve kimyasal olcağını anladım ertesi günde zaten adet oldum ama o son adetim oldu sonraki ay hemen hamile kaldım umarım sizin testte koyulaşmıyodur diğer arkadaşında koyulaşmamış ve bebeğini almış kucağına öyle olmasada kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyor diye okumuştum inanmıyordum ama bende ertesi ay kaldım o yüzden hayırlısı olsun diyelim pes etmek yok şimdidenArd arda benim gibi test yaptınız mı neyse tek çılgın ben değilmişim
Allah bağışlasım
öyle mi iyice kafam karıştıBende şubat ayında böyle yaptım ve koyudan açığa gitti adet günümde yaptığımda koyu beklerken daha açıktı ve kimyasal olcağını anladım ertesi günde zaten adet oldum ama o son adetim oldu sonraki ay hemen hamile kaldım umarım sizin testte koyulaşmıyodur diğer arkadaşında koyulaşmamış ve bebeğini almış kucağına öyle olmasada kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyor diye okumuştum inanmıyordum ama bende ertesi ay kaldım o yüzden hayırlısı olsun diyelim pes etmek yok şimdiden
Amin inşallahöyle mi iyice kafam karıştı
Sizin adınıza mutlu oldum sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize
Bakalım benim sonuç ne olacak yazarım mutlaka
kimyasal gebelikte mastır Yaptım Resmen
Hayırlısı
Evet yılı devirdiğim için öyle yaparım bakalım soruj neymişAmin inşallahHerşey olabilir ama umarım sağlıklı gebeliktir ve artmıştır değeriniz öyle olmasada sağlıksız gebelik olduğu zaman vücut sonlandırıyormuş gebeliği üzülmeyin hayırlısı olsun eğerki kimyasala dönersede bence bi kadın doğumcuya gidip söyleyin ve kan pıhtılaşması troid vs gerekli test ne varsa baktırın bir değerlerinize hamile kalmadan önce bi eksik fazla varsa ilaç verir belki
İşallah herşey gönlünüzce olmasını dilerim.Ay inşallah her ay hüsrana uğradım bu ay inşallah güzel sonuçlar alırım hiç bir regl belirtim yok sivilcem çıkar göğüslerim ağrır ter kokum değişir hiç bişey olmadı goguslerimde hassasiyet te yok inşallah regl olmam 2 gün sonra tekrarlayacağim testi
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinİşallah herşey gönlünüzce olmasını dilerim.
Merhaba canim benim kadar test yapan olmamistir ama inan ki her testte koyuluk ayni olmuyor fakat illaki bir öncekinden daha kolay görünür oluyor örnek testlerim var fakat yapabilirsem sana atayim daha çok kimyasala benziyor Şubat ayinda yaşadım martta normal gebelik başladı stresini cok iyi anliyorum ve saygıyla karşılıyorum gunune yaklaştıkça daha kolay görünür olmalıydıMerhaba,
Regliye 4 gün kala Gebelik testi yaptım hemen çift çizgi çıktı baya belirgindi kan verdim değer 43 çıktı
Daha önce kimyasal gebelikler geçirdiğim için ve malum kapanma vs sürekli kan vermeye gidemeyecğim için gebelik testleriyle takip etmek istedim
Ertesi gün yaptığım test daha silikti
Bir sonraki gün çok çok az daha koyuydu
Bugün yaptığım dünküyle aynı gibi
İlk yaptığım testteki koyuluk yok diğerlerinde
Yine mi kimyasal acaba
Sorum şu ki; Gebelik testiyle takip yaptınız mı hiç benim gibi aynı durumu yaşayan oldu mu varsa bir fikriniz ya da tecrübeniz dinlemek isterim şimdiden teşekkürler.
Öyle miMerhaba canim benim kadar test yapan olmamistir ama inan ki her testte koyuluk ayni olmuyor fakat illaki bir öncekinden daha kolay görünür oluyor örnek testlerim var fakat yapabilirsem sana atayim daha çok kimyasala benziyor Şubat ayinda yaşadım martta normal gebelik başladı stresini cok iyi anliyorum ve saygıyla karşılıyorum gunune yaklaştıkça daha kolay görünür olmalıydı
Ama sunuda soylemek isterim kimyasal gebelik geçirmek demek infertilite dediğimiz gruba da değiliz demektir mutlaka normal gebelik gelecektir ben aşılama tup bebek hepsini denedim normal olma ihtimali neredeyse imkansiz gibi denilmisti bana subat ayinda kimyasal yaşayınca dünyalar benim olmuştu ve ardindan hemen normali geldi seninde oyle olacak inan bana ki henüz buda netleşmiş değil bizim butun umutlarımız tukenmisti vd tekrar tüp bebeğe hic cesaretim yoktu şükür Rabbime umudumuz tükendiği anda yüzümüze baktı darisida sana inşallahÖyle mi
senin adına çok sevimdim
Sağlıkla doğsun inşallah bebeğin
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAma sunuda soylemek isterim kimyasal gebelik geçirmek demek infertilite dediğimiz gruba da değiliz demektir mutlaka normal gebelik gelecektir ben aşılama tup bebek hepsini denedim normal olma ihtimali neredeyse imkansiz gibi denilmisti bana subat ayinda kimyasal yaşayınca dünyalar benim olmuştu ve ardindan hemen normali geldi seninde oyle olacak inan bana ki henüz buda netleşmiş değil bizim butun umutlarımız tukenmisti vd tekrar tüp bebeğe hic cesaretim yoktu şükür Rabbime umudumuz tükendiği anda yüzümüze baktı darisida sana inşallah
Bunlar günlük yapılan test ise kimyasala benziyor benimde başımdan geçti oradan biliyorum inşallah sağlıklı olur sizin tabi
Çok geçmiş olsunEvet sonuç kimyasal maalesef
sanırım ya vazgeçicem ya da genetik testler yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?