• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gun gun hamilelik belirtilerim

Fadime test yaptın mı ?
Ben yaptım ama bi çizgi var gibi belki de kuruma çizgisidir çünkü reglime daha var ayın 16-17 si görünüyor
Fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama bence kuruma çizgisi olabilir hafta içi doktoruma bir gider görünürüm artık yada test yaparım senden haber bekliyorum en azından benim bir evladım var Rabbim hiç olmayanlara nasip etsin öncelik olarak sizlerin kucaklarını doldursun inşallah 🙏

Eklentiler

• IMG_5007.webp
    IMG_5007.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 11
Fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama bence kuruma çizgisi olabilir hafta içi doktoruma bir gider görünürüm artık yada test yaparım senden haber bekliyorum en azından benim bir evladım var Rabbim hiç olmayanlara nasip etsin öncelik olarak sizlerin kucaklarını doldursun inşallah 🙏

Eklentiler

• IMG_5012.webp
    IMG_5012.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 8
Bugün alıp yapıcam inşallah benimde adetime çok var 19 Ekim'de ama ben adet tarihi olarak değilde yumutlamadan sonraki günleri hesap ediyorum onun için test yapmayı düşünüyorum ☺️ Allah'ım evladınıza ve sizlere uzun ömürler versin sağlıcakla ☺️🌺

Evet benimde öyle oluyor belirtilerimizin çoğu aynı bakalım hayırlısı normalde oğlum 3.5 yaşında hiç bir şekilde doğumdan sonra da böyle gebelik belirtisi yaşamadım adet sancısı da falan çekmem bekarken de adet sancılarını çekmezdim bin de bir yaşardım sancı bu ay bana çok çok farklı geldi yada takip yaptım ondan da olabilir psikolojik olabilir
Bu arada oğlumda geç döllenme olmuştu reglimin 3. Günü test negatif 5. Günü negatif 7. Günü negatif
Tam 10. Gün gecikmeyle öğrendim gebeliğimi ve inan sadece hissim vardı görümceme ben hamileyim diyordum ama bir tane belirtm bile yoktu hiç yani 😅
Yaaa ne güzel benim bugün sol kasığımda batma oluyor ve vajinam sancıyo gibi

Back
X