Biliyorum doktorum da öyle söyledi ama ben gün gün takip etmek istedim.İgnenjn etkisi 12 ve 14 kadar sürüyor asıl test 14. Günden sonra yaparsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız
Ben üç klomen 2 çatlatma iğnesi kullandim sizi düşündüğüm için demiştim tabi ki seni çok iyi anlıyorum çünkü yaşadım bizzat umarım güzel sonuçlar alirsinBiliyorum doktorum da öyle söyledi ama ben gün gün takip etmek istedim.İnşallah olumlu sonuçlanır. İnsan günleri geçiremedikçe ne yağacağını şaşırıyor. Beni anlayacak çok arkadaş çıkacaktır eminim
Ovulasyon testinde artık t çizgisi silik çıkıyor. Sizin dediğiniz gibi 2 şubattan itibaren 4 gün boyunca koyu çıkmıştıGün gün gebelik testi yaparak kendini strese sokuyorsun yapma bence ayrıca çatlatma iğnesi kullandığin için ovulasyon devamlı pozitif çıkar
Umarım arkadaşımBen üç klomen 2 çatlatma iğnesi kullandim sizi düşündüğüm için demiştim tabi ki seni çok iyi anlıyorum çünkü yaşadım bizzat umarım güzel sonuçlar alirsin
Yok canım bugün bat günüm kan verdim negatif malesef adetim başlar baslamaz aşılamaya geçecekUmarım arkadaşımsiz gebe kaldınız mı peki sonrasında? Sizi ben topiklerden hatırlıyorum
Bana direk aşılama dedi ama ben önce klomen denemek istedim. Çünkü benim vajinismus geçmişim var kendimi aşılama yaptırırken en azından şimdilik hayal edemiyorumYok canım bugün bat günüm kan verdim negatif malesef adetim başlar baslamaz aşılamaya geçecek
Çok geçmiş olsun umarım biran önce güzel sonuçlar alırsınız ne zamandır düşünüyorsunuzBana direk aşılama dedi ama ben önce klomen denemek istedim. Çünkü benim vajinismus geçmişim var kendimi aşılama yaptırırken en azından şimdilik hayal edemiyorumeşim geçen sene varikosel ameliyatı oldu yenice sperm hızı normale döndü ve anneme kanser teşhisi kondu o yüzden arka plana attığım gebelik konusunu ciddi ciddi düşünmeye başladım
12 günden önce yapmayın test. Yaparsanız da silikleşirken koyulaşma ya başlaması gerekiyor gün gün. Adet gününden önce de bhcg yavaş yavaş arttığı için bu farkı anlamak zor olacaktır. Boşa ümitlenmemek için adetin geçmesini bekleyin derim ben5 gün günde ikişer tane olmak üzere klomen kullanımı sonrası 2 şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı. Hiç bir belirti yaşamadım. Bugün iğnenin 8. Günü. Gün gün gebelik testi ve ovulasyon testi yapıyorum. Ovulasyon testlerim artık silikleşti. Bugünkü gebelik testimi de ekliyorum acaba hala iğnenin etkisi mi yoksa biraz da olsa gebelik göstergesi mi bu çıkan sonuç ??hep beraber gün gün paylaşalım test yapmak isteyenlerle ne dersiniz?
ortalama 1 yıldır falan ama işte varikosel ameliyatı azosperm tedavileriyle geçti zaten o süreçteÇok geçmiş olsun umarım biran önce güzel sonuçlar alırsınız ne zamandır düşünüyorsunuz
Canım hamile misin sonuc ne suanBugün adetime 4 gün var çatlatma iğnesinin 10. Günü bugünkü sabah ilk idrarla yaptığım gebelik testim de bu şekilde. Sanki daha koyu. Bu arada ovulasyon testi yapmayı bıraktım artık çünkü t çizgisi epey silikleşti. Sanırım iğne etkisi geçtiinşallah bebeğim benimledir
Beklenen adet tarihim 15 şubat canım henüz beklemedeyim. hala test yapıyorum bu AradaCanım hamile misin sonuc ne suan
Beklenen adet tarihim 15 şubat canım henüz beklemedeyim. hala test yapıyorum bu Aradaadet olacak gibi ağrım arada gelip gidiyor ve aşırı derecede gazım var. İnşallah hamileyimdir nolur dua edinins
Insallah canim hamilesindir. Ben geçen ay 11. Gün test yaptim negatifti doktor değişmez dedi değişmedideBeklenen adet tarihim 15 şubat canım henüz beklemedeyim. hala test yapıyorum bu Aradaadet olacak gibi ağrım arada gelip gidiyor ve aşırı derecede gazım var. İnşallah hamileyimdir nolur dua edin
Cnm bu hiç belli olmuyor5 gün günde ikişer tane olmak üzere klomen kullanımı sonrası 2 şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı. Hiç bir belirti yaşamadım. Bugün iğnenin 8. Günü. Gün gün gebelik testi ve ovulasyon testi yapıyorum. Ovulasyon testlerim artık silikleşti. Bugünkü gebelik testimi de ekliyorum acaba hala iğnenin etkisi mi yoksa biraz da olsa gebelik göstergesi mi bu çıkan sonuç ??hep beraber gün gün paylaşalım test yapmak isteyenlerle ne dersiniz?
sonucunuz ne oldu acaba??Beklenen adet tarihim 15 şubat canım henüz beklemedeyim. hala test yapıyorum bu Aradaadet olacak gibi ağrım arada gelip gidiyor ve aşırı derecede gazım var. İnşallah hamileyimdir nolur dua edin
Canım bugün beklenen adet tarihim bu saate kadar henüz gelen giden yok. Ama adet sancım çok. Dün göğüslerim o kadar acıdı ki ağladım inanır mısın? O yüzden eli kulağında sanırımsonucunuz ne oldu acaba??
inşallah hic gelmez umudunu kesme ❤Canım bugün beklenen adet tarihim bu saate kadar henüz gelen giden yok. Ama adet sancım çok. Dün göğüslerim o kadar acıdı ki ağladım inanır mısın? O yüzden eli kulağında sanırıminşallah gelmez ilk defa gözüm yollarda kalsın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?