Gebeliğe Hazırlık Gün gün ovitrelle çatlatma iğnesi ve testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı gün iğne vurulmuşuz varmı belirti vs ilk denemenizmi kaç yumurta ile iğne vuruldunuz

Aynı gün iğne vurulmuşuz varmı belirti vs ilk denemenizmi kaç yumurta ile iğne vuruldunuz
hiç bir belirtim yok bolca adet sancım var. 1 gün gecikti normal beklenen adet tarihime göre. hala da gelen giden yok. evet ilk denemem 19 mm iki adet yumurta oluştu bende. Sizde durumlar ne ?

hiç bir belirtim yok bolca adet sancım var. 1 gün gecikti normal beklenen adet tarihime göre. hala da gelen giden yok. evet ilk denemem 19 mm iki adet yumurta oluştu bende. Sizde durumlar ne ?
Sadece gaz var ara ara gelen adet sancım 3 tane yumurtam oldu ama ben iğnenin 12. Günü test yaptım negatifdi

şimdi durumunuz nedir? geldi mi adetiniz yoksa daha bekliyor musunuz ?
Bekliyorum normal bat 18 olmazsam o zaman test yaparım büyük ihtimalle de olurum diye düşünüyorum benim bu 3. Denemem yine adet olursam aşılamaya geçeceğiz

doktorum bana 14. günden önce yapma dedi ama kimi hekimler 12-14 arası yapılabilir diyorlar zaten diğer topiclerde 11. günde öğrenen bile olmuş. sizin kaçıncı gününüz ?
ben şuan ilaç kullanıyorum femara haftaya cuma gidicem doktora sadece meraktan sordum ön bilgi Hani 14.gun idrar da çıkıyor ama 10.11. gün kanda çıkar mı diye merak ettim de o yüzden sordum:)

benım onlardan bırı 6 şubatta oldum iğneyı ama korkumdan tes yapamaıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…