- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
Aynı gün iğne vurulmuşuz varmı belirti vs ilk denemenizmi kaç yumurta ile iğne vuruldunuz5 gün günde ikişer tane olmak üzere klomen kullanımı sonrası 2 şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı. Hiç bir belirti yaşamadım. Bugün iğnenin 8. Günü. Gün gün gebelik testi ve ovulasyon testi yapıyorum. Ovulasyon testlerim artık silikleşti. Bugünkü gebelik testimi de ekliyorum acaba hala iğnenin etkisi mi yoksa biraz da olsa gebelik göstergesi mi bu çıkan sonuç ??hep beraber gün gün paylaşalım test yapmak isteyenlerle ne dersiniz?
hiç bir belirtim yok bolca adet sancım var. 1 gün gecikti normal beklenen adet tarihime göre. hala da gelen giden yok. evet ilk denemem 19 mm iki adet yumurta oluştu bende. Sizde durumlar ne ?Aynı gün iğne vurulmuşuz varmı belirti vs ilk denemenizmi kaç yumurta ile iğne vuruldunuz
inşallah arkadaşım dua edeliminşallah hic gelmez umudunu kesme ❤
Sadece gaz var ara ara gelen adet sancım 3 tane yumurtam oldu ama ben iğnenin 12. Günü test yaptım negatifdihiç bir belirtim yok bolca adet sancım var. 1 gün gecikti normal beklenen adet tarihime göre. hala da gelen giden yok. evet ilk denemem 19 mm iki adet yumurta oluştu bende. Sizde durumlar ne ?
şimdi durumunuz nedir? geldi mi adetiniz yoksa daha bekliyor musunuz ?Sadece gaz var ara ara gelen adet sancım 3 tane yumurtam oldu ama ben iğnenin 12. Günü test yaptım negatifdi
Acaba iğneden kaç gün sonra kan da çıkar :)Biliyorum doktorum da öyle söyledi ama ben gün gün takip etmek istedim.İnşallah olumlu sonuçlanır. İnsan günleri geçiremedikçe ne yağacağını şaşırıyor. Beni anlayacak çok arkadaş çıkacaktır eminim
Bekliyorum normal bat 18 olmazsam o zaman test yaparım büyük ihtimalle de olurum diye düşünüyorum benim bu 3. Denemem yine adet olursam aşılamaya geçeceğizşimdi durumunuz nedir? geldi mi adetiniz yoksa daha bekliyor musunuz ?
doktorum bana 14. günden önce yapma dedi ama kimi hekimler 12-14 arası yapılabilir diyorlar zaten diğer topiclerde 11. günde öğrenen bile olmuş. sizin kaçıncı gününüz ?Acaba iğneden kaç gün sonra kan da çıkar :)
doktorum bana 14. günden önce yapma dedi ama kimi hekimler 12-14 arası yapılabilir diyorlar zaten diğer topiclerde 11. günde öğrenen bile olmuş. sizin kaçıncı gününüz ?
Bence direk kan verin bugunBekliyorum normal bat 18 olmazsam o zaman test yaparım büyük ihtimalle de olurum diye düşünüyorum benim bu 3. Denemem yine adet olursam aşılamaya geçeceğiz
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşımben şuan ilaç kullanıyorum femara haftaya cuma gidicem doktora sadece meraktan sordum ön bilgi Hani 14.gun idrar da çıkıyor ama 10.11. gün kanda çıkar mı diye merak ettim de o yüzden sordum:)
benim normal adet günüm dündü. bugün de iğnenin 15. günü. ama adet sancım var diye test yaptırmadımBekliyorum normal bat 18 olmazsam o zaman test yaparım büyük ihtimalle de olurum diye düşünüyorum benim bu 3. Denemem yine adet olursam aşılamaya geçeceğiz
Adet ağrım var ama çok korkuyorumBence direk kan verin bugun
Bide 12. Gün idrar testim negatif çıktıBence direk kan verin bugun
ona takılma bence çünkü değer yükselir gebelik varsa 12. günden sonra daBide 12. Gün idrar testim negatif çıktı
Yani ağrılar sancılar da bı belirti olabilir :)Adet ağrım var ama çok korkuyorum
İnşallah hepimizin canıminşallah hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım
Siz böyle diyince test yaptım ama maalesef yok şimdi adetimi beklicem oturupYani ağrılar sancılar da bı belirti olabilir :)
benım onlardan bırı 6 şubatta oldum iğneyı ama korkumdan tes yapamaıyorumBiliyorum doktorum da öyle söyledi ama ben gün gün takip etmek istedim.İnşallah olumlu sonuçlanır. İnsan günleri geçiremedikçe ne yağacağını şaşırıyor. Beni anlayacak çok arkadaş çıkacaktır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?