5 gün günde ikişer tane olmak üzere klomen kullanımı sonrası 2 şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı. Hiç bir belirti yaşamadım. Bugün iğnenin 8. Günü. Gün gün gebelik testi ve ovulasyon testi yapıyorum. Ovulasyon testlerim artık silikleşti. Bugünkü gebelik testimi de ekliyorum acaba hala iğnenin etkisi mi yoksa biraz da olsa gebelik göstergesi mi bu çıkan sonuç ??hep beraber gün gün paylaşalım test yapmak isteyenlerle ne
canım sonuç ne 14 gün olmuş sanırım artık bellidir5 gün günde ikişer tane olmak üzere klomen kullanımı sonrası 2 şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı. Hiç bir belirti yaşamadım. Bugün iğnenin 8. Günü. Gün gün gebelik testi ve ovulasyon testi yapıyorum. Ovulasyon testlerim artık silikleşti. Bugünkü gebelik testimi de ekliyorum acaba hala iğnenin etkisi mi yoksa biraz da olsa gebelik göstergesi mi bu çıkan sonuç ??hep beraber gün gün paylaşalım test yapmak isteyenlerle ne dersiniz? Hamiş misin ?
Merhaba hoşgeldin. Ben sürecimi yukarıda anlattım. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize. Sevgiler...Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Bir tane 5 yaşında kızım var. Ona da zor hamile hamile kalmıştım. Bitkisel yollar denedik ve tutmuştu. Şimdi ikinci çocuk istiyoruz ancak olmuyor yaklaşık 9 aydır deniyoruz. Temmuz ayında Bi kimyasal gebelik geçirdim. Sonra da olmadı. Bu ay doktora gittim 4 Şubat'ta adet oldum. 2.günü tahlil yaptı hormonlarımda sıkıntı yok, klomen verdi 2.gün kullanmaya başladım 8.gün yani 12 Şubat'ta kontrole gittim iki tane yumurta oluşmuş biri 18 mm diğeri 17 mm çatlatma iğnesi verdi 13 Şubat'ta vuruldum. Sonra her gün birliktelik önerdi ya da gün aşırı dedi. Ama 12 gün dedi zaten 12 güne kadar adet zamanım gelmiş olacak nerdeyse. Çatlatma dan sonra Bi türlü kasıklarımdaki ağrı geçmedi. Siz neler yaşadınız öneriniz var mı bana?
Merhaba hoşgeldin. Ben sürecimi yukarıda anlattım. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize. Sevgiler...
Benimde har ay bariz belli olan yumurtlama akıntısı doğru düzgün olmadı onun yerine aşırı kasık ağrısı olduHoş buldum. Umarım güzel haberler veririz. Ben 25 günde bir adet oluyorum normalde ama bu ay klomen den iğneden ne olur bilmiyorum. Sizin yumurtlama akıntınız geldi mi? Benim her ay gelen akıntım bu ay gelmedi.
Bu iyi bir şey mi acaba yumurta çatlar çatlamaz döllendi de akıntı gelmedi mi kiBenimde har ay bariz belli olan yumurtlama akıntısı doğru düzgün olmadı onun yerine aşırı kasık ağrısı oldu
Valla ilk defa çatlatma iğnesi kullandım. Nasıl olur bilmiyorum. Adetin geçmesini bekleyeceğim yoksa hayal kırıklığı çok kötü oluyorBu iyi bir şey mi acaba yumurta çatlar çatlamaz döllendi de akıntı gelmedi mi kisizin az kalmış 21 Şubat'a test yaptınız mı hiç?
Ben de ilk defa kullandım bakalım sonuç ne olacakValla ilk defa çatlatma iğnesi kullandım. Nasıl olur bilmiyorum. Adetin geçmesini bekleyeceğim yoksa hayal kırıklığı çok kötü oluyor
Hafif kasık ağrısı ara ara oluyor, hafif bel ağrısı, göğüs ucunda hassasiyet, akıntı ve 2-3 gündür tansiyonum yüksek nabzımla beraber bugünde baş dönmesi başladıBen de ilk defa kullandım bakalım sonuç ne olacakevet hayal kırıklığı çok kötü oluyor ama rahatlıyorum ben yapınca çıksa da çıkmasa da o yüzden 14.günde yaparım herhalde. Şu an belirtin var mı hiç?
İnşallah gebelik belirtileridir bunlarHafif kasık ağrısı ara ara oluyor, hafif bel ağrısı, göğüs ucunda hassasiyet, akıntı ve 2-3 gündür tansiyonum yüksek nabzımla beraber bugünde baş dönmesi başladı
Aynen öyle kendini dinlememek lazım bi akışına bırakabilsek zaten herşey kolaylaşacakİnşallah gebelik belirtileridir bunlarbenim ilk gebeliğimde acayip kasık batmalarım oldu kimyasalda da öyle. Bu ay kasık batmalarımı iğneyle bağlıycam sanırım hiç gebeliğe yoramıyorum.Bi de sağ göğsüme ara ara sızı giriyor bugün. Adetim 1 hafta kala olur zaten ama şu an çok erken. İnsan da sürekli kendini dinliyor
Dinlememek de elde değil ki onun için uğraşıyorsun sonuçta uğraşmasan dinlemezsin. Bu ay bunu denedim olmazsa diğer ay eşim gidecek doktora o zaman da duruma göre deneriz. Sonra bir daha uğraşmayacağım. Yoruldum çok.Aynen öyle kendini dinlememek lazım bi akışına bırakabilsek zaten herşey kolaylaşacak
C LİFE diye bir macun var onu bir incelesene instagram dan bak biDinlememek de elde değil ki onun için uğraşıyorsun sonuçta uğraşmasan dinlemezsin. Bu ay bunu denedim olmazsa diğer ay eşim gidecek doktora o zaman da duruma göre deneriz. Sonra bir daha uğraşmayacağım. Yoruldum çok.
İnceleyeceğim bu ay olmazsa Bi de onu denerim. Benim kızım da bitkisel şeyler kullandık öyle oldu. Ben bal, tarçın çörek otu jarışımını içtim, eşime de aktar Bi macun yaptı onu içti. Bi de bana çam terebenti yağını iki litre suya karıştırıp adet bitiminden sonra vajinamı onla temizlememi ilişkiden önce de yine aynı şekilde yapmamı söyledi. Ve ben o ay hamile kalmıştım. Ama ikimiz de bir şeyler kullandığımız için sorun kimde anlayamadık. Şu an o macunun fiyatı yükselmiş o yüzden almadık.C LİFE diye bir macun var onu bir incelesene instagram dan bak bi
İnceleyeceğim bu ay olmazsa Bi de onu denerim. Benim kızım da bitkisel şeyler kullandık öyle oldu. Ben bal, tarçın çörek otu jarışımını içtim, eşime de aktar Bi macun yaptı onu içti. Bi de bana çam terebenti yağını iki litre suya karıştırıp adet bitiminden sonra vajinamı onla temizlememi ilişkiden önce de yine aynı şekilde yapmamı söyledi. Ve ben o ay hamile kalmıştım. Ama ikimiz de bir şeyler kullandığımız için sorun kimde anlayamadık. Şu an o macunun fiyatı yükselmiş o yüzden almadık.
Naptınız? Test filan yaptınız mı? Belirti var mı?Teşekkür ederim bu ay olmazsa deneyeceğim eşim de gider o arada doktora. İnşallah gerek kalmaz bu ay olumlu sonuçlanırsizden de güzel haberler bekliyorum inşallah. Belirti yaşadıkça yazın. Sonucunu da paylaşırsanız sevinirim.
Naptınız? Test yaptınız mı? Belirti var mı?Aynen öyle kendini dinlememek lazım bi akışına bırakabilsek zaten herşey kolaylaşacak
adet olacakmışım gibi ağrılar var ama bende normalde adet olacağım gün yada bir gün önce olur bu biraz erken oldu iğnenin etkisi olabilir. Pazar adet olmazsam pazartesi yaparım herhalde bilmiyorum.Naptınız? Test yaptınız mı? Belirti var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?