- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi Ikimelekannesi22
-
Efsane konuydu o yaa :))Üşenmedin konuyu mu buldun
Yaa ben bilmiyorum bunu.Bu konuyu önceden, enine boyuna burada tartıştık ve sizin konuda da aynı sonuç çıkacak:
Gırgır. Cilvenin nirvanasıdır, gırgır.
Selam kizlar
Bugun isyerindeki konumuz nasil cilveli olunur?
Sanirim ben hic isve cilve bilmiyorum
Siz neler yapiyorsunuz esinize gun icinde merak ediyorum bi mesaj bi haraket?
Ogrenmenin yolu varmi bu durumu?
Cevaplarinizi bekliyorum
Çok merak ettim yahu nedir bu gırgır olayı varsa bir numarası bize de söyleyin bacımEvde gırgır varmı gırgır
Gırgır yoksa, cilvede yok, gerisi beyhude çaba
Çok merak ettim yahu nedir bu gırgır olayı varsa bir numarası bize de söyleyin bacım
Kaç senesinin konusu o yav, kaç yıllık üyeyim ilk defa denk geliyorum gırgır muhabbetine.Bu gırgır konusunu bilmeyenlerin dikkatine !
Yine böyle bi konu açılmıştı kadınlar hunharca şöyle yap böyle davran derken bi üye kendince uyguladığı taktikleri anlatırken- alıcan gırgırı adamın önünde eğilip yapıcan - diye kk tarihine damga vuran cümleyi kurdu
Ben o konulardan birinde kocanın karşısında lolipop yala diye ciddi ciddi taktik veren bi üye bile biliyorum , unutamadım o günden beri
Ben bu girgir muhabbetini kacirmisim acklayin plsssssHaahahaha evet kız gırgır çok önemli bizim ilişkimizde de
Bende yeni olduğum için bilmiyorumBen bu girgir muhabbetini kacirmisim acklayin plsssss
Ahaha ben de bunu yazacaktım benim kocam bile benden daha cilvelio bana yapıyor ben ona değil.
Vayyyy anasini ben nasil kacirmisim bunuBu gırgır konusunu bilmeyenlerin dikkatine !
Yine böyle bi konu açılmıştı kadınlar hunharca şöyle yap böyle davran derken bi üye kendince uyguladığı taktikleri anlatırken- alıcan gırgırı adamın önünde eğilip yapıcan - diye kk tarihine damga vuran cümleyi kurdu
Ben o konulardan birinde kocanın karşısında lolipop yala diye ciddi ciddi taktik veren bi üye bile biliyorum , unutamadım o günden beri
Puhaha algilayamadim ne alaka diye alinti msjlardan anladmEve gelince haliyi girgirlarim diye mesaj at.
Ekmek almıyoz gırgır alıyozZenginsiniz galiba
Denizde kum ben de gırgır desen desen renk renk şekil şekül bissürüUğur böceği gibi değişik gırgırları tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?