- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi Ikimelekannesi22
-
Gırgırın sayfasını öğrenebilir miyim?
+1bence bu içten gelen birşey
tarifle yapılacak bir durum değil malesef
Benim de eşim geçen gün uğur böceği şeklinde gırgır almış gelmiş. Dedim gırgır vardı.
Acaba bi mesaj mı verdi gariban kocam bana da anlamadım
Benim de eşim geçen gün uğur böceği şeklinde gırgır almış gelmiş. Dedim gırgır vardı.
Acaba bi mesaj mı verdi gariban kocam bana da anlamadım
3. sayfadan itibaren başlıyor sanırım, yanlışlıkla havlu düşmesi ve köpükle süngerle, şakacı bahçe hortumları ile araba yıkama yöntemlerinden hemen önce
Bu gırgır konusunu bilmeyenlerin dikkatine !
Yine böyle bi konu açılmıştı kadınlar hunharca şöyle yap böyle davran derken bi üye kendince uyguladığı taktikleri anlatırken- alıcan gırgırı adamın önünde eğilip yapıcan - diye kk tarihine damga vuran cümleyi kurdu
Ben o konulardan birinde kocanın karşısında lolipop yala diye ciddi ciddi taktik veren bi üye bile biliyorum , unutamadım o günden beri
Totoyu koca kişisine hiza alıp tüm halıyı gırgırlıyorsun
Vay anasını ..biz uzaya böyle gidemiyok işte : pBu gırgır konusunu bilmeyenlerin dikkatine !
Yine böyle bi konu açılmıştı kadınlar hunharca şöyle yap böyle davran derken bi üye kendince uyguladığı taktikleri anlatırken- alıcan gırgırı adamın önünde eğilip yapıcan - diye kk tarihine damga vuran cümleyi kurdu
Ben o konulardan birinde kocanın karşısında lolipop yala diye ciddi ciddi taktik veren bi üye bile biliyorum , unutamadım o günden beri
Daha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına
sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi
birde dans etmeye başlayıp en son harman dalına bağlayan bir çift vardı Süper yaaa
birde dans etmeye başlayıp en son harman dalına bağlayan bir çift vardı
ahahaha hatırladım ya yere yatmıştım gülmektenbirde dans etmeye başlayıp en son harman dalına bağlayan bir çift vardı
Belki eşinde sana cilve yapıyordur cahilİhi bizde eşim süpürüyor yerleri
171 mi?Gırgır özete gelir mi hiç? Öyle büyük bir cilve materyali hiç geçiştirilir mi?
171 sayfalık incelikleri burada
Konuyu buldum getirdim. KK kadınlarına armağanım olsun
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esinize-nasil-cilve-yapiyorsunuz.1002171/
ahahah burayı okuduysa demek kiBelki eşinde sana cilve yapıyordur cahil
Gırgır özete gelir mi hiç? Öyle büyük bir cilve materyali hiç geçiştirilir mi?
171 sayfalık incelikleri burada
Konuyu buldum getirdim. KK kadınlarına armağanım olsun
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esinize-nasil-cilve-yapiyorsunuz.1002171/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?