• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün icinde cilve yapmak

Selam kizlar
Bugun isyerindeki konumuz nasil cilveli olunur?
Sanirim ben hic isve cilve bilmiyorum

Siz neler yapiyorsunuz esinize gun icinde merak ediyorum bi mesaj bi haraket?
Ogrenmenin yolu varmi bu durumu?

Cevaplarinizi bekliyorum

kimsenin işi gücü yok kocasına neler yaptıgını mı anlatıcak özel diye birşey var kardeşim böyle şey sorulur mu sanane demezler mi adama

Bu gırgır konusunu bilmeyenlerin dikkatine !

Yine böyle bi konu açılmıştı kadınlar hunharca şöyle yap böyle davran derken bi üye kendince uyguladığı taktikleri anlatırken- alıcan gırgırı adamın önünde eğilip yapıcan - diye kk tarihine damga vuran cümleyi kurdu :KK14:

Ben o konulardan birinde kocanın karşısında lolipop yala diye ciddi ciddi taktik veren bi üye bile biliyorum , unutamadım o günden beri :KK53:
Kaç senesinin konusu o yav, kaç yıllık üyeyim ilk defa denk geliyorum gırgır muhabbetine.:KK45:

Sektör ne konu sahibi?
O kadar işve cilve konuşacak vakit var ama sorulara cevap verecek vakit yok :işsiz:
Bir de ne kadar samimi olunursa olunsun yüzyüze bakarak kocaya cilve konusu konuşmak ne kadar tuhaf :işsiz:

Bu gırgır konusunu bilmeyenlerin dikkatine !

Yine böyle bi konu açılmıştı kadınlar hunharca şöyle yap böyle davran derken bi üye kendince uyguladığı taktikleri anlatırken- alıcan gırgırı adamın önünde eğilip yapıcan - diye kk tarihine damga vuran cümleyi kurdu :KK14:

Ben o konulardan birinde kocanın karşısında lolipop yala diye ciddi ciddi taktik veren bi üye bile biliyorum , unutamadım o günden beri :KK53:
Vayyyy anasini ben nasil kacirmisim bunu:skandal:
Evde girgir yok hemen gidip aliyorum:KK48::KK48:
Tovbe ya hic aklima gelmezdi boyle bisey hele lolipop a ayri bir koptum yani:halay:

Back
X