- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
- Konu Sahibi Ikimelekannesi22
-
Kız ne güldü vallaAyy inanamıyorum şimdi anladım yaa... aaaa...gerçek çadır mı kuruyorlar salonun ortasına diye düşünüyordum
Kız saflığım iyice tescillendi :))Kız ne güldü vallaAllah ta seni güldürsun
O vkit siz ikiniz de cilveli olanlardansiniz bu durumda cadir kurup kamp yapmak icin girgira ihtiyaciniz yokBazen öyle benzetmeler yapıyor ki düşünüp düşünüp gülüyorum
aynı değil kanka türeviMaytap mi geçiyorsunuz, yine mi aynı konu
Cilve topigimiz yikilmisti kankaaynı değil kanka türevi
Evet ikimiz de oyleyiz ama 1 senelik evliyiz. Bakalim cocuk falan olursa yine böyle kalabilir miyizO vkit siz ikiniz de cilveli olanlardansiniz bu durumda cadir kurup kamp yapmak icin girgira ihtiyaciniz yok
Cocugu uyutim az söyle sehvetlenim cilveleniim dedim ama yine herif uyuya kalmis cadir madir yok ortada neyse yarin aksama yapariz imar faaliyetlerini artik
Iyi oldu ya biz o taktikleri kacirmistik konu sahibinden allah razi olsun sayesinde cilvelenmeyi az cok ogrendimMaytap mi geçiyorsunuz, yine mi aynı konu
Kız elif 20 yaşındasın ama eline su dökemem valla :))Evet ikimiz de oyleyiz ama 1 senelik evliyiz. Bakalim cocuk falan olursa yine böyle kalabilir miyiz
ay hemen onun linkini verdiler zaten , heyecanı kaçtıCilve topigimiz yikilmisti kankaburayı da yikardik da havamda değilim
Neeeyyyy, kapı nasıl yalanıyomuş kiIyi oldu ya biz o taktikleri kacirmistik konu sahibinden allah razi olsun sayesinde cilvelenmeyi az cok ogrendim
1.girgir
2.leopar tayt
3.kapiyi yalayip şuh bakis atmak
4.yatak odasi ses tonuyla konusmak.
ay hemen onun linkini verdiler zaten , heyecanı kaçtı
Bosuna cilve doktoru degilsin :))
Demek ki en iyi taktikler bizdeymis
biz bir efsaneyiz dostum
Demek ki en iyi taktikler bizdeymis
Sorma ne doktorBosuna cilve doktoru degilsin :))
Lanet olsun , cilvenin zirvesi dostumbiz bir efsaneyiz dostumjkhdshfak
yalnız herkes yine 1. sıraya gırgırı koymuşLanet olsun , cilvenin zirvesi dostum
Taktik maktik yok , taklit bam bamyalnız herkes yine 1. sıraya gırgırı koymuş
he ya bam bam varken taktiğe ne gerek varTaktik maktik yok , taklit bam bam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?