- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Ikimelekannesi22
İlla ki bi civcivi olsun diyorlarsahe ya bam bam varken taktiğe ne gerek var![]()

Bi bakıp kaçayım dedim ,yine cilve konusu :) kesin banlanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlla ki bi civcivi olsun diyorlarsahe ya bam bam varken taktiğe ne gerek var![]()
amannn o yok,banlı zatenİlla ki bi civcivi olsun diyorlarsa
Bi bakıp kaçayım dedim ,yine cilve konusu :) kesin banlanirim
Aynen broamannn o yok,banlı zaten
he başka olursa bilemem
bundan sonra kimseye güzellik yok , hepinize mermi![]()
Soyle kapiya yaslanip şuh bir bicimde dilimizi cikarip yalar gibi yapacakmisizNeeeyyyy, kapı nasıl yalanıyomuş ki![]()
Dur bi kusup geleyim :/ başka yalayacak yer mi kalmamışSoyle kapiya yaslanip şuh bir bicimde dilimizi cikarip yalar gibi yapacakmisizvalla tarif ederken yaptigmi farkettim
![]()
Valla taktigi ole vermisler ama kapi olur duvar olur pencere pervazi olur bilemicem simdi ayni sehveti uyandirir mjDur bi kusup geleyim :/ başka yalayacak yer mi kalmamış![]()
Ayyy bi fena oldum :) bazen çaktırmadan tahrik etmek gerek ....büyüsü kaçmasın :))))Valla taktigi ole vermisler ama kapi olur duvar olur pencere pervazi olur bilemicem simdi ayni sehveti uyandirir mj![]()
ben diğer konuda dicemi didim , okusunlar
Hep böyleydim ruhumda var galibaKız elif 20 yaşındasın ama eline su dökemem valla :))
Okuduk efenim.Aynen bro
açın okuyun ,çarşaf çarşaf yazdık :)
Çok sallama göbegi düşürürsün bebegi demiyormuHep böyleydim ruhumda var galiba6 5-6 yaslarinda mezdeke acar kocama böyle oyniycam derdim
![]()
Çıplak bıryerının fotonu cek at kocana. Gün içinde. Bacağını cek ne bilim goguslerını hafif dekoltelı bısy gıy cek at. Ama. Herşey içten gelen bısy. Bn kavgalı olduğumda bıle. O an onu istiyorsam kavgayı atarım bır kenara Açık açık söylerim bısylerı Bıde kocan işe giderken sabah kalkıyormuşum onla bırlıkte. Yoksa. O güder sen uyuyormusun hayır bnım ıkı tane bebeısım var yorgunluktan onun ıse gıttıgnı bıle duymuyorm Duyuyorsanda çaktırma uyuyormuş gıbı yap. Geceden tango falan gıy ona arkanı dön. Yan yat bacaklarını. Sağ sola ayır. Zatn aklından cıkmıycak aksama kadar o görüntü.
![]()
Nasıl yirtikmis :)Okuduk efenim.
Kondom yırtıkmış![]()
Öyle bişey okudum sanki diger konudaNasıl yirtikmis :)
Tango dans degilmi ablaÇıplak bıryerının fotonu cek at kocana. Gün içinde. Bacağını cek ne bilim goguslerını hafif dekoltelı bısy gıy cek at. Ama. Herşey içten gelen bısy. Bn kavgalı olduğumda bıle. O an onu istiyorsam kavgayı atarım bır kenara Açık açık söylerim bısylerı Bıde kocan işe giderken sabah kalkıyormuşum onla bırlıkte. Yoksa. O güder sen uyuyormusun hayır bnım ıkı tane bebeısım var yorgunluktan onun ıse gıttıgnı bıle duymuyorm Duyuyorsanda çaktırma uyuyormuş gıbı yap. Geceden tango falan gıy ona arkanı dön. Yan yat bacaklarını. Sağ sola ayır. Zatn aklından cıkmıycak aksama kadar o görüntü.
![]()
çok abarttığı zaman uyarıyorum benBizimki seksi kelimesini sevgiliyken kullanırdı.
Şimdi adam beni resmen çocuğu gibi görüyor
Çok sevimlisin sen, çok minnaksın, çok tatlısın falan diyor.
ben de o senin bakış açın diyorum![]()
çok abarttığı zaman uyarıyorum benBizimki seksi kelimesini sevgiliyken kullanırdı.
Şimdi adam beni resmen çocuğu gibi görüyor
Çok sevimlisin sen, çok minnaksın, çok tatlısın falan diyor.
ben de o senin bakış açın diyorum![]()