- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Ikimelekannesi22

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi duraksadım. Bende güvenemedim şuan
Anam cilvelere bak3. sayfadan itibaren başlıyor sanırım, yanlışlıkla havlu düşmesi ve köpükle süngerle, şakacı bahçe hortumları ile araba yıkama yöntemlerinden hemen önce![]()
Cok kötüsünBende msj atıyorum bazen baştan çıkarıcı adam bı sevhetle eve geliyo sanki hiç ben yazmamisim gibi davraniyorm ondaki hayal kırıklığı beni baştan cikariyo![]()
Ben dışarda bile böyle kötü kötü ama kısık sesle tabiki gülüyorum. Yapma bak milletin icinde heyecan yapıyorum çadırı kurcaz simdi diyo. Eve gelince yemegini koyuyorum o yerken eller tabiki rahat durmuyo. Ne yapiyosun diye sorunca ozlemis mi diye bakıyorum diyorum
. Mac-film izlerken ekranin onune gecip soyunuyorum. Hangi mac-filmi izlemek istersin diyorum. Gogsume yatirip seviyorum kokluyorum öpüyorum. Seni cok ozledim cok yakisiklisin cok arzuluyorum diyorum. Evde transparan-dantelli geceliklerle geziyorum...
![]()
Hahahahahah evet ben cok komik buluyorum diye söylüyorçadiri kurmak mi
![]()
Hahahahahah evet ben cok komik buluyorum diye söylüyor![]()
Ayy inanamıyorum şimdi anladım yaa... aaaa...çadiri kurmak mi
![]()
Ayy inanamıyorum şimdi anladım yaa... aaaa...gerçek çadır mı kuruyorlar salonun ortasına diye düşünüyordum
![]()
Hahahahahah evet ben cok komik buluyorum diye söylüyor![]()
Ahahahahah sevimli seni masumcaAyy inanamıyorum şimdi anladım yaa... aaaa...gerçek çadır mı kuruyorlar salonun ortasına diye düşünüyordum
![]()
Bazen öyle benzetmeler yapıyor ki düşünüp düşünüp gülüyorumay bi alem bu erkek canlisi yaw
Maytap mi geçiyorsunuz, yine mi aynı konu