• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün icinde cilve yapmak

:KK76::KK76::halay: Çıplak bıryerının fotonu cek at kocana. Gün içinde. Bacağını cek ne bilim goguslerını hafif dekoltelı bısy gıy cek at. Ama. Herşey içten gelen bısy. Bn kavgalı olduğumda bıle. O an onu istiyorsam kavgayı atarım bır kenara Açık açık söylerim bısylerı Bıde kocan işe giderken sabah kalkıyormuşum onla bırlıkte. Yoksa. O güder sen uyuyormusun hayır bnım ıkı tane bebeısım var yorgunluktan onun ıse gıttıgnı bıle duymuyorm Duyuyorsanda çaktırma uyuyormuş gıbı yap. Geceden tango falan gıy ona arkanı dön. Yan yat bacaklarını. Sağ sola ayır. Zatn aklından cıkmıycak aksama kadar o görüntü. :dondurma:

Adam eger hödügün biriyse degil kapiyi yalamak kapiyi yesen dahi ise yaramaz oyle dakikalarca sevismeymis filan hikaye isine bkar g.tunu doner yatar ama adam kadini az cok bilen kadin ruhundan anlayan cinselligi hayvanlar gibi egoistce ciftlesmek olarak gormeyen biriyse en ufak bir gulusunden bile etkilenir "cadiri kuru verir" :KK53:

:KK76::KK76::halay: Çıplak bıryerının fotonu cek at kocana. Gün içinde. Bacağını cek ne bilim goguslerını hafif dekoltelı bısy gıy cek at. Ama. Herşey içten gelen bısy. Bn kavgalı olduğumda bıle. O an onu istiyorsam kavgayı atarım bır kenara Açık açık söylerim bısylerı Bıde kocan işe giderken sabah kalkıyormuşum onla bırlıkte. Yoksa. O güder sen uyuyormusun hayır bnım ıkı tane bebeısım var yorgunluktan onun ıse gıttıgnı bıle duymuyorm Duyuyorsanda çaktırma uyuyormuş gıbı yap. Geceden tango falan gıy ona arkanı dön. Yan yat bacaklarını. Sağ sola ayır. Zatn aklından cıkmıycak aksama kadar o görüntü. :dondurma:
:KK57: bunlar hep seks

Tango dans degilmi abla :D

Bizimki seksi kelimesini sevgiliyken kullanırdı.
Şimdi adam beni resmen çocuğu gibi görüyor
Çok sevimlisin sen, çok minnaksın, çok tatlısın falan diyor.
ben de o senin bakış açın diyorum:KK70:
çok abarttığı zaman uyarıyorum ben
insan sevdiği arxuladığı kadına böyle mi olur be diye :D

düzeliyor biraz sonra yine aynı

Bizimki seksi kelimesini sevgiliyken kullanırdı.
Şimdi adam beni resmen çocuğu gibi görüyor
Çok sevimlisin sen, çok minnaksın, çok tatlısın falan diyor.
ben de o senin bakış açın diyorum:KK70:
çok abarttığı zaman uyarıyorum ben
insan sevdiği arzuladığı kadına böyle mi olur be diye :KK70:

düzeliyor biraz sonra yine aynı

Back
X