Gün içinde eşinizle sohbet?

Bilgee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
744
399
33
Kızlarr gün içerisinde eşinizle neler konuşuyorsunuz ve ne sohbetler dönüyor sizin evdeee veya iki kişilik oynadığınız bir oyun varmı sizinndeee

Ben bu konudan çok muzdaribim maalesef konu açamıyorum.. Eşim eve geldiğinde sadece “günün nasıl geçti, naptın?” Diye soruyorum ve o da işlerini anlatıyor konu kapanıyor. Sonrasında hep sorularım var. “Kahve içer misin, çay içer misin, şunu yer misin, bunu ister misin” gibi sürekli diken üstündeyim. Onun dışında arada yapabildiğim tavla oynarız, kağıt oynarız, arkadaşlarla okey oynarız, masa tenisi almıştık ayda bir aklımıza gelirse mutfak masasına kurup maç yaparız. Eşim de benim günümü sorunca tıkanıp kalırım, hep ciddi ve dürüst bir şekilde aktarırım. O da biraz abart anlatırken der. Üzerimde yapım gereği hep ciddiyet olunca bi yerden sonra sıkıyorum galiba en sık konuştuğumuz şey sanırım iş.. Evlendiğimizden beri (2 yıl olacak haziranda) maddi sıkıntının içinde olduğumuz için belkide bilemiyorum.. Konuyu takipteyim sohbetimi geliştirmek için

Bizimde temmuzda 2 yıl olcak ben anlatırım şöyle yaptım böyle yaptım ettim diye ama ondan sonra gelişine göre konuşuruz dizi varsa izleriz ama şöyle eğlenceli bi oyun istiyoruz

Temmuzda bizim de 2 sene olacak
eşime eee anlatsana biraz neler yaptın derim sonra araba piyasasindan bir gireriz konuya ileriye dönük planlar geriye dönük bunları böyle yapmasaydiklar sohbet iyice koyulasir

Bizim de 3.5 sene oluyor evleneli çocuk olmadan önce genelde işlerimiz hakkında konuşur sonrasında da film izlerdik bazi akşamlar temizlik ertesi günün yemeğini bir akşam öncesinden yapmak için girdigimiz telaştan bazen konuşmaya gerek kalmadan uyudugumuz zamanlar da olurdu tabik.Simdi çocuktan film izleme sikligimiz epey azaldi genelde odak nokta çocuk oldu Konuşmalarımız da şöyle birikim yapalım geleceğimiz daha iyi olsun ,kızımız şunu yesin ,şunu öğrensin ,şu oyunu oynarsak gelişimine daha katkıda bulunuruz vs gibi konular

Kızlarr gün içerisinde eşinizle neler konuşuyorsunuz ve ne sohbetler dönüyor sizin evdeee veya iki kişilik oynadığınız bir oyun varmı sizinndeee
Ben gün içinde yaptıklarımı anlatırım oda işten birseyler anlatır daha sonra birlikte online oyun oynarız film izleriz oda olmadı sakalasiriz aileden birileriyle konustuysak onun dedikodusunu yaparız

Arkadaşlar kelimelik oyununu tavsiye ederim eğer ilginizi çekerse biz eşimle çok uzun zamandır oynuyoruz ve çok güzel vakit geçiyor aynı zaman da rekabet olduğu için birbirimizle tatlı atışmalarımız oluyor. Telefonunuza indirip denemenizi tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…