- 9 Eylül 2013
- 12.072
- 27.793
- 798
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Ohh rahatladımAhahhshshss ay evet hic fark ermememisim ya
Hamilelik istisna sayılabilir. Daha rahat konforlu giysiler tercih ederdim bende sanırımBen evlenmeden önce kendime bir sürü ev kıyafeti tayt elbise falan aldım.Zaten işten gelince makyajlı oluyorum hafta sonuysa hafif bir ruj sürüyorum.İşe giderken de şıkır şıkırımdır eşim genelde kıskanır.Ama şimdi hamileyimHer şey değişti bana olan bir kaç elbisem var tayt giysem bacaklarıma sinir basıyor.O eski halimden eser yok şimdi dın dın dırırım
Ya hayır kafam karıştı yemin ediyorum ki ne yazdığımı unutturdun bana kız. Sütyensiz rahat edemem doğru, gece gündüz giyerim valla asla çıkarmam ahshshdOhh rahatladım
Benim sutyensiz cikmam biraz zor biliyorsunKapıdan çıkarken de takmadığım oluyor. Kim bulduysa sütyeni her gün beddua ediyorum kendisine
Kahrolsun sutyenlerEn iyi sütyende olsa bence rahat değil hatta keşke dışarıda da kullanmasak
Çok teşekkür ederimO zaman pilates öneririm haftada 3 gün, yürüyüşle de desteklemelisin. Bir ay devam edip, hareketlere hakim olmaya başlayınca da ağırlık kullanmanı tavsiye ederim. Ayaklara takılan bilek ağırlığı (1kg) ile başlayabilirsin. Daha sonra da dambıllara geçmelisin
Valla acayip gaza geldim kıymetli totomu kaldırıp kendime çeki düzen veresim geldiAblam ayağında çocuğu sallarken makyaj yapardı eşinin eve gelmesine yakın. Zor değil, üşeniyorsunuz sadece, salıyorsunuz kendinizi anne olunca. Annelik giysisi giyip kadınlığı bir kenara koyuyorsunuz.
Pijama çıkarıp düzgün bir şey giymek maksimum 1 dakika, saç tarayıp toplamak 1 dakika, hadi duş alamadınız diyelim koltukaltı yıkayıp roll on, deodorant kullanmak 1 dakika. Sabah maksimum üç dakikada kendinizi yeni güne hazırlayabilirsiniz. Ha kendinize ayıracak üç dakikanız bile kalmıyorsa çocuktan dolayı üzüldüm sizin için.
Benim sutyensiz cikmam biraz zor biliyorsunanca kışın ustumde kalin, bol bir seyler veya montla markete, kopek gezdirmeye falan
Kahrolsun sutyenler
Benim ta asansörde çıkarasım geliyor öyle bir tutku evde sutyensiz gezmek hahaaAy hayir. Evde hic sutyenle gezmem, kapidan girdigim an cikar.
Memelere özgürlük
Yapma bunu yapmaaaYa hayır kafam karıştı yemin ediyorum ki ne yazdığımı unutturdun bana kız. Sütyensiz rahat edemem doğru, gece gündüz giyerim valla asla çıkarmam ahshshd
Aynen günlük hayatta da buradaki gibi azınlıkta kalıyorumSoyumuz tükeniyor arkadaşım. Pijamanın yatak kıyafeti olduğunu kitlelere yaymalıyız
Sacini haftada bir kuaföre yıkatan mi ? O bedende mi bir hafta suya değmiyor inanamıyorum yaYalnız öz bakımına dikkat etmekle süslü olmayı çoğu kişi karıştırıyor.
Haftadan haftaya saçını sadece kuaförde yıkatan çok süslü kadınlar var.
Dişini fırçalamayan ama rujunu eksik etmeyenlerde var.
Ay ne bileyim ergenlikten beri hiç ayrılmadık galiba ölene kadar da ayrılmicaz ahshshshdYapma bunu yapmaaa
Evlenelim mi
Sürekli sütyenle gezmek kolajen dokuya zarar verdiği için sarkmalara sebebiyet veriyormuş. Bir de bu sütyeni kim neden buldu ve hala giyiyoruz? Derdi neydi acaba memintolarlaAy hayir. Evde hic sutyenle gezmem, kapidan girdigim an cikar.
Memelere özgürlük
Uyurken bile sutyenimi asla çıkarmam ben tuhaf miyim ki yaBenim ta asansörde çıkarasım geliyor öyle bir tutku evde sutyensiz gezmek hahaa
Ahashsh asansorde kopcayi acip evde cikartmak ahshshBenim ta asansörde çıkarasım geliyor öyle bir tutku evde sutyensiz gezmek hahaa
benim zaten sarktigi icin kafam rahatSürekli sütyenle gezmek kolajen dokuya zarar verdiği için sarkmalara sebebiyet veriyormuş. Bir de bu sütyeni kim neden buldu ve hala giyiyoruz? Derdi neydi acaba memintolarla
Sen kadın değilsin senin memen yoook,unutmabenim zaten sarktigi icin kafam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?